KEKAL KLASIK. UWELL CALIBURN A3 KELUAR GLAMOR

Jenama vaping terkenal dunia UWELL baru-baru ini telah melancarkan produk baharu siri Caliburn – sistem pod Caliburn A3. Ia mula dijual di kedai rakan kongsi dan disambut dengan penuh semangat oleh pengguna.

Sebagai barisan produk sistem pod pertama UWELL, CALIBURN berkembang dengan sangat cepat sebaik sahaja ia memasuki pasaran e-cig pada tahun 2019. Ia telah mendapat reputasi dan prestij yang baik dengan kualiti tinggi dan rasa premium, mendorong UWELL ke kedudukan utama dalam industri vape.

Reka bentuk klasik CALIBURN dan prestasi yang boleh dipercayai terkandung dalam setiap generasi produknya, memenangi banyak anugerah, termasuk pod vape terbaik VAPING360, POD TERBUKA paling popular bagi ANUGERAH VAPEMAGZ, dan sistem pod terbuka terbaik VAPOROUND. Produk siri CALIBURN telah dijual di lebih 80 negara dan dialu-alukan oleh semua pengguna. Dengan fungsi pengesanan saluran pencucuhan automatik, pengecasan pantas 15 minit dan kawalan kebocoran yang dipertingkatkan, CALIBURN A3 dipercayai dapat meningkatkan keyakinan pengguna.

UWELL sangat menghargai maklum balas daripada pasaran kerana pasukan R&D akan dapat menambah baik struktur dalaman untuk utiliti bateri yang lebih tinggi, menjadikan bateri 520 mAh berfungsi secara berterusan untuk masa yang lebih lama. Mereka juga mereka bentuk semula pod A3 untuk kawalan kebocoran yang lebih maju. Langkah bertimbang rasa ini akan membantu CALIBUN A3 untuk memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada pengguna.

Fungsi pengesanan saluran pencucuhan automatik adalah perkembangan yang ketara. Apabila bermula dengan auto-draw, penderia akan mengesan tindakan menyedut anda dan menyala dengan segera, dan apabila menekan butang, ia akan beralih kepada butang menembak serta-merta. Sebaik sahaja butang dilepaskan, pencucuhan berhenti serta-merta.

Terdapat satu lagi reka bentuk manusiawi—fungsi kunci butang. Untuk mengelakkan pencetus palsu, A3 menambah fungsi mengunci dan membuka kunci. Lumpuhkan fungsi penyalaan butang dengan menekan butang api dua kali untuk mengeluarkannya dengan mudah di dalam beg atau poket. Keselamatan dan mudah alih adalah kelebihan yang paling penting.

CALIBURN A3 mempunyai satu lagi titik kritikal reka bentuk pengecasan 2A yang pantas dan pintar. UWELL CALIBURN A3 akan mengecas cepat awal dan mula mengecas secara stabil dalam masa yang tinggal. Kawalan pengecasan pintar ini akan mengurangkan masa menunggu dan melindungi bateri dengan berkesan.

Prestasi yang stabil datang daripada perkakasan yang terjamin kualitinya, manakala rasa tulen adalah daripada teknologi pelarasan rasa Pro-FOCS yang dipatenkan UWELL, yang memulihkan e-cecair dengan secukupnya.

Pematuhan kepada inovasi dan kualiti tinggi sentiasa menjadi falsafah UWELL. Klasik UWELL dan CALIBURN akan sentiasa bertahan berdasarkan prinsip ini.