FiveBalanceUSA Menandatangani Perjanjian untuk Melancarkan FivebalanceTV di Rangkaian Comcast pada S4 2023

New York, NY, March 28, 2023 – (SEAPRWire) – FivebalanceUSA, syarikat pertama dan satu-satunya setakat ini menggunakan teknologi blockchain untuk memerangi kemurungan dan kebimbangan, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka telah mempercayakan Ashton Media Group dengan kepakaran dalam bidang pemasaran dan Pengetahuan komunikasi media.

FiveBalanceUSA ialah syarikat permulaan yang telah membangunkan apl peningkatan diri yang unik yang tersedia secara percuma di Gedung Google Play. Aplikasi ini direka untuk memberi perkhidmatan kepada orang yang menghadapi kemurungan, menggalakkan mereka untuk menyesuaikan secara peribadi matlamat peningkatan diri – kesihatan, kewangan, keluarga, karisma dan kepercayaan – melalui aplikasi mudah alih percuma.

FiveBalanceUSA telah memeterai perjanjian dengan SimplyMe Distribution.LLC untuk melancarkan FivebalanceTV di Rangkaian Comcast pada suku keempat 2023. FivebalanceTV akan menjadi alat yang berkuasa dan berkuasa untuk digunakan oleh pasukan FivebalanceUSA dalam usaha mereka melawan kemurungan dan kebimbangan. Butiran lanjut mengenai perjanjian itu, serta barisan rancangan dan tetamu masa depan, akan diumumkan pada siaran akhbar susulan musim panas ini.

Hip Hop dan Matawang Kripto

FivebalanceUSA telah bekerjasama dengan Kaotic Sapreme untuk memperkenalkan aplikasi peningkatan diri percuma mereka kepada budaya hip-hop. Untuk banyak pencapaian Kaotic Sapreme, lihat biografinya di FivebalanceTV https://youtu.be/X0dbCM8nvp8.

FivebalanceUSA berhasrat untuk menggunakan hip-hop sebagai kenderaan untuk memulakan perbualan tentang cara menangani kemurungan dan kebimbangan. Muzik sentiasa menjadi bentuk ekspresi global, jambatan untuk memecahkan halangan, dan mereka percaya ia akan menjadi medium yang hebat untuk membantu orang ramai terbuka.

Kenyataan daripada Kumpulan Media Ashton: “Kami teruja untuk bekerjasama dengan pasukan FivebalanceUSA untuk melaksanakan pemasaran yang diperlukan dalam jangka pendek untuk membawa lebih banyak kandungan kepada komuniti kesihatan mental. Komuniti kesihatan mental ini bukan hanya untuk mereka yang menemui kehidupan Untuk orang yang mempunyai masalah dan kesukaran, tetapi juga untuk orang lain yang boleh menetapkan projek yang boleh diambil tindakan yang lebih kukuh dalam kehidupan mereka untuk memanfaatkan lagi diri mereka dan melihat kebahagiaan mereka. Sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Ashton Media Group, pasukan kami berharap untuk memajukan cadangan nilai Fivebalance di seluruh TV kabel, OTT dan pasaran luar rumah.”

Mengenai Kumpulan Media Ashton

Ashton Media Group ialah agensi pengiklanan perkhidmatan penuh yang berdedikasi untuk membawa perkhidmatan dan produk berkualiti untuk memberi manfaat kepada pengguna. Untuk memastikan ini, pasukan media mereka menggabungkan pengiklanan dan media terpilih daripada TV kabel dan saluran OTT (Over The Top) melalui anak syarikat SimplyME Distribution. Mereka juga menyiarkan iklan dalam iklan Luar Rumah di seluruh negara dari lapangan terbang ke stesen kereta api bawah tanah.

Ketahui lebih lanjut di https://simplyAdvertiseME.com

844-44 VOD SAYA x.800

Video tentang cara membeli syiling FBN di Mercatox exchange boleh didapati di saluran Youtube mereka FivebalanceTV https://youtu.be/xtt37ughpWk .

Social Links of FivebalanceUSA

https://www.youtube.com/channel/UCyNAoJXtGn4yqpcztynApvA?sub_confirmation=1

https://twitter.com/FivebalanceU

Media Contact

Contact: James McCoy

Website: https://fivebalance.com/

SOURCE: FivebalanceUSA

 

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( https://www.seaprwire.com/ ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Hong Kong: AsiaExcite, EastMud; AsiaEase; Singapore: SEAChronicle, VOASG; NetDace; Thailand: SEAsiabiz, AccessTH; Indonesia: SEATribune, DailyBerita; Philippines: SEATickers, PHNotes; Malaysia: SEANewswire, KULPR; Vietnam: SEANewsDesk, PostVN)