Mitrade Melancarkan Mitrade Academy: Cara yang Menyenangkan dan Menarik untuk Belajar Perdagangan

MELBOURNE, AUSTRALIA, April 01, 2023 – (SEAPRWire) – Mitrade, platform dagangan CFD dalam talian terkemuka, telah mengumumkan pelancaran Mitrade Academy. Mitrade Academy direka bentuk untuk memenuhi keperluan pedagang dari semua peringkat, memberikan mereka panduan langkah demi langkah dalam perjalanan pembelajaran masing-masing. Pengguna boleh mengakses pelbagai kursus interaktif, tutorial dan sumber yang merangkumi semua aspek perdagangan. Akademi ini boleh diakses melalui pelayar web dan mudah alih.

Mitrade Academy boleh diakses melalui penyemak imbas mudah alih dan web, menyediakan cara yang mudah dan fleksibel untuk mempelajari perdagangan pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Ciri utama Mitrade Academy menawarkan keupayaan untuk menyimpan kemajuan dan menyambung semula pada bila-bila masa di mana sahaja. Ciri ini membolehkan pelajar meneruskan pengajian mereka dari tempat mereka berhenti, tanpa mengira lokasi atau peranti yang mereka gunakan. Selain itu, pengguna boleh menggunakan satu akaun untuk beralih dengan lancar antara pendidikan kepada aplikasi. Membolehkan mereka mengukuhkan pembelajaran mereka dengan mempraktikkan teori dengan segera.

Pembangunan Mitrade Academy diketuai oleh pasukan pakar perdagangan, dengan pengalaman dan dedikasi mereka untuk membantu pedagang berjaya dalam pasaran, pasukan itu komited untuk mencapai matlamat Mitrade untuk menawarkan pengalaman dagangan yang dipermudahkan melalui akademi. Anda boleh mula belajar tentang perdagangan di sini.

Sekilas tentang platform Mitrade Academy

Pelbagai kursus perdagangan tersedia

Mitrade Academy menawarkan rangkaian luas kursus yang merangkumi pelbagai aspek perdagangan, termasuk analisis teknikal, pengurusan risiko dan psikologi perdagangan untuk semua peringkat. Kursus-kursus adalah interaktif dan menampilkan contoh praktikal dan kajian kes untuk membantu peniaga menggunakan apa yang telah mereka pelajari pada senario perdagangan dunia sebenar. Mitrade Academy merancang untuk mengeluarkan kursus baharu setiap bulan, memberikan pedagang aliran bahan pembelajaran segar yang konsisten.

Belajar mengikut kadar anda sendiri

Mitrade Academy menyedari kesukaran mencari masa untuk menamatkan kursus dalam talian. Itulah sebabnya platform ini direka untuk kebolehaksesan sepenuhnya dan membolehkan pengguna menyimpan kemajuan kursus mereka dan menyambung semula tempat mereka berhenti pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja. Individu boleh menyemak semula bahan kursus dengan mudah, menjadikannya penyelesaian yang ideal untuk mereka yang mempunyai masa lapang yang terhad.

Bagaimana Untuk Mula Belajar Dengan Mitrade

  1. Buat akaun dengan Mitrade dengan mengklik di sini.
  2. Pergi ke Learn > Academy
  3. Tekan “Mula Belajar” dan lihat rangkaian luas kursus perdagangan yang Mitrade tawarkan.

Mengenai Mitrade

Mitrade menawarkan akses kepada pelbagai instrumen kewangan, termasuk forex, indeks, komoditi dan mata wang kripto. Platform ini mesra pengguna, intuitif dan menampilkan alat dan ciri dagangan lanjutan yang memenuhi keperluan pedagang dari semua peringkat. Mitrade komited untuk menyediakan penggunanya dengan persekitaran dagangan yang selamat dan boleh dipercayai serta menawarkan sokongan pelanggan 24/5 untuk membantu dengan sebarang pertanyaan atau isu.

Untuk mula belajar dengan Mitrade Academy dan mengalami cara berdagang yang menyeronokkan dan menarik, sila lawati Mitrade Academy.

Pautan Sosial

Facebook: https://www.facebook.com/MitradeMalay/

Twitter: https://twitter.com/MitradeOfficial

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mitradecom/

Instagram: https://www.instagram.com/mitrade_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/Mitradeglobal/

Hubungan Media

Jenama: Mitrade

Hubungi: Pasukan media

laman web: https://www.mitrade.com/

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( https://www.seaprwire.com/ ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Hong Kong: AsiaExcite, EastMud; AsiaEase; Singapore: SEAChronicle, VOASG; NetDace; Thailand: SEAsiabiz, AccessTH; Indonesia: SEATribune, DailyBerita; Philippines: SEATickers, PHNotes; Malaysia: SEANewswire, KULPR; Vietnam: SEANewsDesk, PostVN)