Bityard Melancarkan Pertandingan Membuat Kandungan YouTube

Pertukaran kontrak Bitcoin dan cryptocurrency baru yang dilancarkan Bityard pada awal April 2020. Untuk menyebarkan berita dengan lebih baik, mereka mengadakan pertandingan untuk pencipta kandungan YouTube untuk menunjukkan jangkauan mereka dan memenangkan 38888 XRP pada masa yang sama.

Hadiah sehingga 16,000 USDT!

Sesuai dengan terma dan syarat peraduan promosi YouTube mereka, siapa pun yang membuat video yang mempromosikan platform mereka dalam keadaan yang sesuai, akan masuk dalam kontes ini.

Hadiah teratas adalah 38,888 XRP untuk YouTuber yang mendapat paling banyak tontonan, komen, dan maklum balas mengenai video dari 18 April hingga 18 Mei 2020.

Sebagai tambahan kepada pemenang hadiah pertama yang mengambil kek pada hadiah XRP, akan ada juga hadiah XRP untuk pemenang hadiah kedua dan ketiga, dan hingga 20 pemenang hadiah saguhati sebanyak 38 Tether. Walaupun orang adalah Youtuber pemula, mereka akan mempunyai peluang besar untuk mendapatkan bonus mereka.

Bersedia untuk mencabar?

Skala ganjaran dan pemenang ganjaran ini tidak pernah ada dalam skala. Semakin cepat memuat naik video, semakin banyak peluang yang mereka miliki untuk mengumpulkan tontonan dan suka! Keluar dan buat video yang menarik, muat naik, dan serahkan kepada Bityard hari ini. Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.bityard.com.

Rafael

bd@bityard.com

www.bityard.com