FXGT.com melancarkan Pertandingan Dagangan Rasmi Pertama

Pendaftaran kini dibuka untuk pertandingan, di mana pedagang akan bersaing untuk peluang memenangi hadiah terkumpul bernilai $35,000!

New York, NY, September 05, 2023 – (SEAPRWire) – FXGT.com telah mendedahkan butiran penuh pertandingan dagangan yang akan berlangsung pada bulan September dan Oktober 2023.

Pendaftaran kini dibuka untuk Pertandingan Dagangan Rasmi Pertama di mana pedagang dari seluruh dunia akan bersaing antara satu sama lain untuk peluang mencapai kedudukan Pulangan Pelaburan (ROI) dan Untung Rugi (PnL) tertinggi dalam usaha untuk dinobatkan sebagai salah seorang daripada 50 pemenang.

Peraduan akan berlangsung mulai 20hb September pada 00:00 GMT+3 masa pelayan dan tamat pada 10hb Oktober pada 23:59 GMT+3 masa pelayan.

Pelanggan boleh mendaftar untuk pertandingan antara 4hb September dan 18hb September dengan memenuhi syarat penyertaan yang berkaitan sebelum pertandingan bermula.*

Selepas memenuhi syarat baki minimum awal akaun, pedagang boleh menambah nilai akaun mereka seberapa banyak dan seberapa kali yang mereka mahu.

Pada akhir pertandingan, 50 peserta akan diberi ganjaran, dengan 45 pemenang berdasarkan kedudukan Pulangan Pelaburan (ROI) mereka dan 5 pemenang tambahan yang akan ditentukan berdasarkan Untung Rugi (PnL) mereka. Hadiah terkumpul sebanyak $35,000 akan diedarkan dan dikreditkan terus ke akaun dagangan langsung pemenang sebagai baki.

“Kami berbesar hati untuk mengumumkan pelancaran Pertandingan Dagangan Rasmi Pertama kami, yang memberikan pedagang peluang untuk bersaing bagi merebut hadiah lumayan”, kata Constantinos Pavlides, CMO di FXGT.com.

“Kami percaya dalam penawaran ganjaran terbaik untuk pelanggan setia kami, itulah sebabnya pertandingan ini direka khusus untuk memberi ganjaran kepada para pedagang, sebagai langkah menghubungkan kembali matlamat utama kami untuk memperkasakan pedagang dengan kecekapan dan ketenangan minda yang membolehkan mereka berdagang.

“Pendaftaran kini dibuka, jangan lupa untuk mendaftar dan sertai peluang untuk menjadi pemenang! Kami ucapkan semoga berjaya kepada semua yang mengambil bahagian. Selamat berdagang!”

*Untuk melayakkan diri ke pertandingan, pelanggan perlu mempunyai akaun dagangan langsung MT4 atau MT5, PRO atau ECN FXGT.com dan jumlah pembiayaan minimum $200. Pelanggan boleh membuka akaun FXGT.com dalam beberapa minit sahaja dengan mengklik di sini.

Tentang FXGT.com

FXGT.com ialah broker dalam talian yang telah ditubuhkan, memenangi anugerah, dikawal sepenuhnya dan berlesen. Ia beroperasi di pasaran Timur Tengah, Afrika dan Asia, dengan pengaruh yang kian meningkat di rantau lain, memberi khidmat untuk pelanggan di seluruh dunia.

Ia menawarkan pilihan kepada pedagang melalui pelbagai jenis kelas dan instrumen aset boleh didagangkan, dengan pelaksanaan yang dipercayai dan pantas, merentasi pelbagai pilihan jenis akaun pada platform dagangan MT4 dan MT5.

Tambah lagi, FXGT.com dilengkapi dengan pelbagai alat dagangan, pandangan pasaran, analisis teknikal dan banyak lagi kepada pelanggan, yang turut mendapat manfaat daripada akses bonus yang menarik, termasuk bonus Penyertaan dan Kesetiaan.

Akhir sekali, jenama ini mempunyai reputasi dalam memastikan perlindungan dan keselamatan dana yang kukuh dengan mengasingkan dana pelanggan. FXGT.com ialah broker terkawal yang dilesenkan oleh FSA, FSCA, VFSC dan CySEC (pelanggan institusi sahaja) dan ia dipercayai oleh pedagang di seluruh dunia atas polisi dan prosedur pengurusan risiko yang unggul, termasuk membenarkan pengeluaran pada bila-bila masa daripada akaun pelanggan .

Social Links

Instagram: https://www.instagram.com/fxgtcom/

Facebook: https://www.facebook.com/people/FXGTcom/100090248558543/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/37062744/admin/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEmbthlmUEn4z6PeFh_-yUQ

Tiktok: https://www.tiktok.com/@fxgt.com?lang=en

Media contact

Brand: FXGT.com

Contact: Media team

Website: https://fxgt.com/

SOURCE: FXGT.com

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( https://www.seaprwire.com/ ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Hong Kong: AsiaExcite, EastMud; AsiaEase; Singapore: SEAChronicle, VOASG; NetDace; Thailand: SEAsiabiz, AccessTH; Indonesia: SEATribune, DailyBerita; Philippines: SEATickers, PHNotes; Malaysia: SEANewswire, KULPR; Vietnam: SEANewsDesk, PostVN)