OUKITEL Jualan Kembali ke Sekolah Bermula, Jimat Besar pada Tablet RT6 dan Telefon Pintar WP28

New York, NY, Aug. 31, 2023 — Oukitel, pengeluar peranti lasak terkemuka, baru-baru ini memperkenalkan dua produk lasak baharu: tablet RT6 dan telefon pintar WP28. Kedua-duanya beroperasi pada Android 13 terkini, model ini kini dijual pada Harga Kembali ke Sekolah di Kedai Rasmi Oukitel.

Tablet Lasak Oukitel RT6: Tablet Lasak Terhebat

Tablet RT6(https://oukitel.com/products/rt6-tablet?utm_souce=PR&utm_medium=Stones&utm_campaign=RT6) dilengkapi bateri besar 20,000mAh, memastikan penggunaan yang tidak terganggu dalam keadaan mencabar. Ia menawarkan masa siap sedia yang mengkagumkan sebanyak 2250 jam, 15 jam main video dan permainan. Disahkan oleh IP68, IP69K, dan MIL-STD-810H, ia menawarkan perlindungan luar biasa terhadap kejutan, suhu melampau, dan rendaman air. Dengan skrin 10.1’’ FHD+, RT6 menyediakan pengalaman tontonan yang selesa.

Dikuasakan oleh pemproses MediaTek MT8788 dengan 8GB RAM dan 256GB ROM, tablet lasak RT6 mampu menawarkan pengalaman multitasking yang lancar. Selain itu, RAM boleh dikembangkan sehingga 14GB dan ROM sehingga 1TB. Dengan penyertaan penyangga aluminum, tali tangan, dan tali bahu, pengguna boleh memilih yang sesuai mengikut keperluan mereka.

Telefon Pintar Lasak Oukitel WP28: Telefon Pintar Berprestasi Tinggi

WP28(https://oukitel.com/products/wp28-1?utm_souce=PR&utm_medium=Stones&utm_campaign=WP28) dilengkapi paparan 6.52’’ dan pemproses octa-core. Dilengkapi dengan 8GB RAM dan 256GB ROM, telefon pintar lasak WP28 menawarkan storan yang mencukupi untuk keperluan anda. Selain itu, RAM boleh dikembangkan sehingga 15GB dan ROM sehingga 1TB. Ia mempunyai pensijilan IP68, IP69k, dan MIL-STD-810H untuk perlindungan air, kejutan, dan debu yang unggul. Skrin Kaca Gorila Corning 5 meningkatkan ketahanan dan rintangan terhadap jatuh dan calaran.

Dengan kamera depan 5MP, kamera belakang 48MP, dan bateri 10,600mAh, telefon pintar lasak WP28 menawarkan keupayaan fotografi dan kuasa tahan lama yang mengkagumkan.

Ketersediaan dan Harga

Dengan memasukkan kod diskaun “20%OFF”, tablet lasak RT6(https://oukitel.com/products/rt6-tablet?utm_souce=PR&utm_medium=Stones&utm_campaign=RT6) kini dijual pada harga hanya $296 berbanding harga runcit $369.99 dan telefon pintar lasak WP28 (https://oukitel.com/products/wp28-1?utm_souce=PR&utm_medium=Stones&utm_campaign=WP28)

kini dijual pada harga hanya $167.2 berbanding harga runcit $209. Pembeli yang berminat jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya pada harga murah di kedai rasmi Oukitel.

Mengenai OUKITEL

OUKITEL ialah jenama korporat teknologi tinggi “Shenzhen Yunji Intelligent Technology Co., LTD” yang berpangkalan di Shenzhen, China. Syarikat ini mengintegrasikan penyelidikan dan pembangunan, reka bentuk, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan selepas jualan. Dengan rangkaian rakan kongsi lebih daripada 130 pengedar di 60 negara, produk OUKITEL diedarkan di seluruh Eropah, Asia, Amerika Utara dan Selatan.

Ikuti OUKITEL untuk maklumat lanjut di

Facebook: https://www.facebook.com/OukitelTech

Youtube: https://www.youtube.com/@OUKITELMobile/videos

Twitter: https://twitter.com/oukitelmobile

HUBUNGI: Bella Liu
press-at-oukitel.com