Kotak yang mungkin mengandungi kad pemula Wayne Gretzky telah dijual hampir $4 juta dalam lelongan

(SeaPRwire) –   Satu kes yang mungkin mengandungi kad rookie Wayne Gretzky telah menjual lebih daripada $3.7 juta selepas ia ditemui di rumah di Regina.

Heritage Auctions menyatakan pembida pemenang membeli kes 16 kotak tersegel koleksi kad hoki 1979 O-Pee-Chee, bersamaan lebih daripada 10,000 kad. Jurulelong menyatakan kes itu boleh mengandungi 25 atau lebih kad rookie yang sangat dicari.

Seorang lelaki telah menyimpan kes itu di bilik simpanan yang dipadatkan. Jurulelong menyatakan peminat jangka panjang meminta untuk kekal tanpa nama.

Seorang jurucakap syarikat telah menyatakan beliau tidak mengharapkan pembida pemenang akan membuka kotak, kerana ia lebih jarang daripada kad rookie.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.