Kate Middleton meminta maaf kerana ‘kekeliruan’ mengenai gambar keluarga yang disunting

(SeaPRwire) –   Putera Kate Middleton meminta maaf Isnin selepas mengakui gambar dirinya dan kanak-kanaknya yang dikongsi semalam di akaun media sosial rasmi istana untuk menyambut Hari Ibu di United Kingdom telah disunting.

“Seperti kebanyakan jurugambar amatur, saya kadang-kadang mencuba mengedit. Saya ingin menyatakan permintaan maaf saya jika gambar keluarga yang kami kongsi semalam menyebabkan sebarang kekeliruan,” katanya pada X. “Saya harap semua yang meraikan Hari Ibu mempunyai hari yang sangat bahagia.”

Ini adalah berita sedang berkembang. Sila semak semula untuk kemaskini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.