Gender reveal menjadi maut apabila pesawat stunt terhempas di Mexico

Seorang juruterbang terbunuh semasa aksi dedahan jantina di Mexico apabila kapal terbang kecil yang diterbangkannya terhempas semasa menumpahkan asap merah jambu ke atas pasangan yang mengandung itu.

Video yang dimuat naik dalam talian menunjukkan sepasang kekasih berdiri di hadapan tanda bertulis, “Oh baby,” yang dihiasi dengan balon merah jambu dan biru di San Pedro, Mexico.

Sebuah kapal terbang terbang rendah dan menumpahkan asap merah jambu, mendedahkan pasangan itu akan mendapat anak perempuan, apabila pesawat kecil itu tiba-tiba menegak dan mula berpusing.

Video itu kelihatan menunjukkan sayap kiri pesawat itu melengkung ke atas.

AI CHATBOT BERHASRAT UNTUK MEMBERI SOKONGAN KEPADA WANITA YANG MENGALAMI KEMURUNGAN SELEPAS BERSALIN: ‘ALAT, BUKAN PENGGANTI’

Tetamu majlis itu kedengaran menjerit apabila kapal terbang kecil itu berpusing di luar kawalan dan terhempas – kebanyakan daripada mereka tidak menyedari bahawa kapal terbang itu sedang terhempas.

Petugas perubatan bertindak balas dan menemui juruterbang dalam runtuhan kapal terbang itu, menurut berita tempatan Línea Directa. Dia dilarikan ke hospital di mana kemudian meninggal dunia.

WANITA CALIFORNIA YANG HAMPIR BERSALIN MENGAJAR ANJING BERCAKAP KEPADA SUAMI, MINTA MAKANAN DAN PAMPERAN

Tiada kecederaan lain dilaporkan akibat insiden itu, dan tidak diketahui apa yang menyebabkan nahas itu.