Call of Dragons Memulakan Musim 2, Memperkenalkan Dua Watak Baharu, Kandungan Dalam Permainan Terkini, dan Pelbagai Cabaran Baharu

Angin sejuk yang membeku bertiup dan bahaya baru menanti anda di tanah Belleron. Para pahlawan Tamaris, angkat pedang anda sekali lagi! Nasib kedua-dua alam berada di tangan anda!

SHANGHAI, China, 1 Sept. 2023 – Hari ini, Farlight Games – minda kreatif di sebalik RPG popular Dislyte – gembira untuk mengumumkan permulaan Musim 2 dalam permainan fantasi penaklukan hit Call of Dragons, tersedia di PC dan mudah alih. Dimulakan dengan reset musim penuh, pemain kini boleh terjun ke dalam tindakan dan menikmati pelbagai kandungan baru, termasuk wira mainan baru, Artifak baru yang kuat, dan mod permainan baru.

Call of Dragons menggabungkan tema fantasi tinggi dengan tempur strategi masa nyata yang intens di medan perang yang sangat besar dan boleh dizum secara tidak terhingga. Benteng kampung anda, bangkitkan tentera anda, dan bergerak maju dengan armada Behemoth nafas api yang kuat untuk mengambil alih kerajaan sekitar atau membina perikatan dengan pemain lain.

Tonton treler Musim 2 di sini:
YouTube | Muat turun

Apa yang Baru dalam Musim 2:

  • Bertemu Theodore: Seorang kesatria berbaju besi dari Liga Ketertiban, Theodore adalah wira peringkat tinggi dan baru-baru ini dihiasi dengan nama Konsul Aurion!
  • Bertemu Forondil: Seorang druid menurut keturunan dan seorang pahlawan di hati, Forondil adalah seorang buangan yang menggunakan keupayaan perubahan bentuknya untuk mewujudkan takdirnya sendiri. Dia ditugaskan untuk menjalankan misi pengawasan, menyokong bala bantuan dari Tamaris, sambil mengawasi Wabak Keempat yang misteri.
  • Bulu Ringan: Sebuah Artifak baru muncul sebagai Bulu Helang Hutan yang tidak menonjol, tetapi kecantikannya menyembunyikan kuasa sebenarnya: Sumpah Stormpeak. Jimat kuasa ini paling sesuai digunakan oleh Wira Kavalri dan digunakan untuk memanggil klon tepat Legiun anda yang menyebabkan kerosakan 90% tetapi mengambil kerosakan musuh yang membebankan sebanyak 1600%.
  • Buktikan Diri Anda: Dalam Musim 2, Call of Dragons mengalu-alukan Tanah Percubaan, mod permainan baru di mana ahli Pasukan Perikatan boleh bergabung untuk menawan patung Nenek Moyang kuno dengan menewaskan Penjaga Kerdil dan pemain Perikatan lain sambil mengumpul mata dalam proses itu.
  • Kabut Perang: Dalam semangat musim baru, setiap akaun pemain akan menjalani reset musim penuh, yang merangkumi pembubaran Perikatan dari Musim 1. Rakan satu pasukan Perikatan terdahulu boleh ditemui selama tujuh hari, di mana mereka boleh bergabung sekali lagi untuk persahabatan Musim 2!

Lebih lanjut tentang Call of Dragons

Call of Dragons menampilkan barisan wira dan puak bertema fantasi yang unik dalam latar yang luas dan menakjubkan secara visual. Lengkapkan misi dan misi untuk membuka “Kemahiran Artifak” ajaib untuk meningkatkan kuasa wira anda dan biarkan keseronokan sebenar bermula dengan pelbagai strategi yang boleh anda gunakan, seperti ketidaknampakan semasa pertempuran. Jumpa Behemoth gergasi di seluruh tanah Tamaris, seperti Beruang Raksasa, di mana anda akan perlu memanfaatkan kemahiran yang anda peroleh dengan susah payah dan menjinakkan binatang liar itu. Setelah anda menewaskan binatang di seluruh dunia, anda akan dapat memanfaatkan kemahiran mereka dan mengerahkannya dalam pertempuran.

Menggabungkan lore fantasi tinggi yang kaya dengan mekanik PVP yang sangat terintegrasi, Call of Dragons adalah pengalaman yang sama legendarinya dengan naga itu sendiri. Nasib menyebelahi yang ingin tahu, memberi ganjaran eksplorasi dengan kolektibel yang tersembunyi di setiap sudut. Terokai kampung untuk membuka permainan mini, temui misi sampingan, dan cari Serpihan Lagu, kepingan lagu kuno yang hancur yang menceritakan kisah sejarah Tamaris, dan membina cerita kaya permainan.

Dibangunkan oleh LEGOU Games dan diterbitkan oleh Farlight Games, Call of Dragons kini boleh didapati dan percuma untuk dimainkan pada platform PC dan mudah alih iOS dan Android. Ketahui lebih lanjut dan ikuti kemas kini permainan di laman web rasmi.

Ikuti Call of Dragons di Facebook dan YouTube, dan sertai komuniti di Discord.

Kit media penuh yang mengandungi tangkapan skrin, logo, treler, dan seni utama tersedia di sini:
https://uberstrategist.link/Call-Of-Dragons-Pkit

Mengenai Farlight Games

Beribu pejabat di Singapura, Farlight Games adalah syarikat penerbitan permainan baru ditubuhkan dan jenama penerbitan global Lilith Games, pencipta Rise of Kingdoms, AFK Arena, dan beberapa judul lain. Penubuhan Farlight Games menandakan lompatan ke hadapan dalam usaha kami untuk menyampaikan pengalaman tempatan kepada para pemain kami. Kami berusaha untuk menawarkan permainan terbaik kepada para peminat kami di seluruh dunia. Pada tahun 2022, kami menerbitkan Dislyte di bawah jenama Farlight Games, dan sejak itu telah tersedia di lebih daripada 200 negara dengan lebih daripada 1.2 juta muat turun dalam minggu pertama pelancaran. Lebih banyak permainan akan datang termasuk Farlight 84, Boom Party, dan banyak lagi, akan dilancarkan tidak lama lagi.

HUBUNGI MEDIA

Jenny Cabral dan Jessica Timms
√úberStrategist Inc.
1-646-844-8388
pr@uberstrategist.com