Bitget Revolusi Pelaporan Cukai Crypto dengan Integrasi API yang Dipertingkat dengan Koinly

Victoria, Seychelles, 1 Sept. 2023 — Bitget, pertukaran derivatif kripto terkemuka dan platform dagangan salinan, bangga memperkenalkan peningkatan utama kepada API yang menyambung ke platform laporan cukai Koinly sebagai respons langsung kepada maklum balas yang sangat bernilai daripada komuniti pengguna cukai kripto yang dinamik.

Dalam dunia pelaburan kripto yang sentiasa berubah, di mana implikasi cukai telah menjadi sangat penting, Bitget secara konsisten telah menjalin perkongsian strategik dengan penyedia alat cukai kripto yang ternama untuk menavigasi medan rumit ini dengan berkesan.

Selama lebih 18 bulan, perikatan strategik Bitget dengan Koinly telah mengintegrasikan perkhidmatan pelaporan cukai kripto ke dalam platformnya dengan lancar, menawarkan pengguna keupayaan untuk menjana laporan cukai kripto yang teliti, mengira keuntungan dan kerugian dengan tepat. Melalui penyegerakan transaksi kripto historikal yang lancar dengan Koinly, pengguna Bitget mempercepatkan proses pengiraan cukai yang sering rumit.

Terutamanya diiktiraf kerana fungsi import transaksi automatiknya, Koinly menyokong lebih 20,000 token, 170 rantai, dan koleksi impresif lebih 400+ pertukaran, dompet, dan perkhidmatan, melengkapi platform Bitget secara komprehensif. Peningkatan perintis ini, dibentuk oleh maklum balas yang sangat bernilai daripada pengguna API Koinly Bitget, memperkenalkan ciri-ciri baru, yang menyederhanakan dan mempercepatkan proses percukaian kripto.

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget menekankan kepentingan pandangan komuniti, dengan menyatakan, “Komitmen kami untuk meningkatkan pengalaman pengguna tidak goyah. Input yang kami terima daripada pengguna kami memainkan peranan penting dalam membentuk produk dan perkhidmatan kami. Peningkatan API baru-baru ini adalah hasil langsung daripada input mereka. Falsafah Dagang bijak Bitget mewakili dedikasi Bitget untuk memberdayakan individu dengan alat intuitif, menggalakkan masa depan kewangan yang selamat, mesra pengguna, dan cekap.”

Adam Saville-Brown, Pengurus Besar Koinly berkongsi kegembiraannya tentang perkongsian ini, dengan menyatakan, “Menjadi Rakan Perisian Cukai Kripto Bitget adalah satu keistimewaan. API yang dipertingkat memudahkan kami untuk meningkatkan tahap perkhidmatan yang kami berikan kepada pengguna kami. Kami menantikan peluang kerjasama di hadapan dengan penuh semangat.”

Bagi mereka yang menavigasi lanskap rumit cukai kripto, Akademi Bitget berdiri sebagai sumber yang berharga. Di sini, individu boleh meneroka topik yang merangkumi implikasi cukai transaksi kripto, melaporkan cukai kripto dengan tepat, strategi perancangan cukai yang berkesan, dan pandangan ke dalam pelbagai alat cukai kripto.

Komitmen Bitget yang tidak goyah untuk meningkatkan pengalaman pengguna merangkumi bidang pengurusan cukai kripto. Dengan API yang dipertingkat dan perkongsian strategik seperti dengan Koinly, Bitget terus menetapkan piawaian untuk pendekatan perdagangan dan pengurusan cukai kripto yang lancar, berpusatkan pengguna, dan pintar.

Mengenai Koinly
Koinly mengira cukai kripto anda untuk anda, memenuhi keperluan pelabur, korporat, akauntan profesional dan pedagang di semua peringkat. Sama ada perdagangan, penambangan, staking, airdrop, DeFi atau NFT, platform ini membantu anda menjimatkan masa yang berharga dengan menyesuaikan pegangan anda untuk menjana laporan cukai kripto dalam beberapa minit.
www.koinly.io

Mengenai Bitget
Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah pertukaran kripto terkemuka dunia yang menawarkan perkhidmatan Dagangan Salinan sebagai salah satu ciri utamanya. Melayani lebih 20 juta pengguna di lebih 100 negara dan wilayah, pertukaran ini komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih bijak dengan menyediakan solusi perdagangan satu hentian yang selamat. Bitget mengilhamkan individu untuk menerima kripto melalui kerjasama dengan rakan kredibel, termasuk pemain bola Argentina yang legendaris Lionel Messi dan penganjur acara eSukan rasmi PGL.

HUBUNGI: media-at-bitget.com