Yoshinoya Menetapkan Kadar dalam Transformasi Makan Digital

(SeaPRwire) –   Melancarkan ‘Privilege Pass’ Kad Diskaun Bulanan e-Card yang Mengubah Permainan, Dikuasakan oleh Aplikasi Keahlian Yoshinoya dan Tempahan Mobile

HONG KONG, Jan. 26, 2024 — Yoshinoya komited untuk berada di garis hadapan digitalisasi dengan memperkenalkan tempahan mobile dan terus meningkatkan aplikasi keahlian. Dengan bantuan kecerdasan buatan generatif, komitmen ini telah meletakkan Yoshinoya sebagai perintis dalam industri makanan segera, menggunakan konsep dan strategi yang inovatif. Baru-baru ini, Yoshinoya melancarkan ‘Privilege Pass’ yang mengubah permainan, kad diskaun bulanan e-card pada aplikasinya. Dengan menyepadukan kupon elektronik secara licin ke aplikasi keahlian, Yoshinoya telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin industri, berusaha untuk menyediakan pelanggan dengan kemudahan tanpa sempadan untuk mengakses harga diskaun.

Yoshinoya komited untuk meningkatkan pengalaman makan. Selain melancarkan aplikasi keahlian mudah alih dan 'Privilege Pass', Yoshinoya mempunyai rancangan strategik untuk mengembangkan konsep 'Delivery Line' yang inovatif dari cawangannya +Woo ke lokasi lain, bertujuan untuk menyediakan pelanggan dengan pengalaman makan digital yang revolusi dan licin.
Yoshinoya komited untuk meningkatkan pengalaman makan. Selain melancarkan aplikasi keahlian mudah alih dan ‘Privilege Pass’, Yoshinoya mempunyai rancangan strategik untuk mengembangkan konsep ‘Delivery Line’ yang inovatif dari cawangannya +Woo ke lokasi lain, bertujuan untuk menyediakan pelanggan dengan pengalaman makan digital yang revolusi dan licin.

Merevolusikan Industri F&B: Kad Diskaun Bulanan e-Card Memacu Pengalaman Pengguna dan Memimpin Trend Pasaran
Sejak pengenalan ‘Privilege Pass’ pada aplikasi keahlian kami pada tahun 2023, kami telah menyaksikan peningkatan ketara dalam purata jualan ahli Yoshinoya yang telah membeli pass. Berbanding ahli yang tidak membeli Privilege Pass, mereka yang telah membelinya mengalami peningkatan jualan yang mengkagumkan sebanyak lebih 50%, menunjukkan respon antusias pelanggan terhadap kad diskaun bulanan e-card. Peningkatan dalam bilangan ahli aplikasi dan maklumbalas positif telah memberi motivasi kepada Yoshinoya untuk terus meningkatkan usaha digitalisasi. Yoshinoya komited untuk menyediakan diskaun luar biasa dan akses mudah ke tawaran eksklusif, menunjukkan rasa terima kasih kepada ahli setia yang telah menyokong jenama semasa persekitaran ekonomi yang mencabar selepas wabak.

Dengan memperkenalkan aplikasi keahlian mudah alih, yang membolehkan pelanggan untuk membuat tempahan di dalam dan luar kedai serta mengakses pelbagai kupon diskaun, Yoshinoya mampu memperoleh maklum balas berharga tentang keutamaan dan tabiat perbelanjaan pelanggan. Ia juga membantu menangani isu jangka panjang kekurangan tenaga kerja dalam industri makanan dan minuman. Untuk terus mempromosikan digitalisasi, Yoshinoya telah mengambil langkah tanpa sebelumnya dengan memperkenalkan ‘Privilege Pass’, kad diskaun bulanan. Dengan pembelian sekali kad ini, pelanggan boleh menikmati harga diskaun pada pilihan manisan sepanjang bulan. Yoshinoya bertujuan untuk memimpin industri dengan menggerakkan digitalisasi dengan menyepadukan kad keahlian elektronik dan kupon diskaun biasa, menyediakan pelanggan dengan pengalaman makan yang lebih mudah dan mampu.

Yoshinoya yakin dalam transformasi digitalnya, seperti yang dibuktikan dengan sambutan positif terhadap e-Pass Diskaun Bulanan. Walaupun cabaran yang dibawa oleh wabak, bilangan ahli dalam aplikasi terus meningkat, dengan kadar pertumbuhan dalam separuh kedua 2023 melebihi 20% berbanding separuh pertama. Kumpulan pelanggan yang paling banyak belanja terdiri daripada ahli menggunakan ‘Privilege Pass’, dan pelancaran pass juga menyebabkan peningkatan ketara sebanyak lebih 10% dalam tempahan online. Ini menunjukkan bahawa pelanggan secara beransur-ansur menerima perkhidmatan digital. Yoshinoya bertujuan untuk terus mempromosikan transformasi digital yang menyeluruh, membolehkan pelanggan untuk menikmati pengalaman makan digital yang licin dan mudah akses ke tawaran promosi dan maklumat.

Merevolusikan Perkhidmatan Makan: Menggunakan Teknologi Inovatif untuk Pengalaman yang Lebih Cepat dan Mudah
Terus komited untuk memacu transformasi digital dalam industri F&B, Yoshinoya komited untuk meningkatkan pengalaman makan. Selain melancarkan aplikasi keahlian mudah alih dan ‘Privilege Pass’, Yoshinoya mempunyai rancangan strategik untuk mengembangkan konsep ‘Delivery Line’ yang inovatif dari cawangannya +Woo ke lokasi lain, termasuk cawangan baru yang dibuka di MOSTown di Ma On Shan. Matlamatnya adalah untuk menyediakan pelanggan dengan pengalaman makan digital yang revolusi dan licin. Melalui telefon pintar mereka, pelanggan boleh dengan mudah membuat tempahan dan membuat bayaran, sementara mereka boleh menikmati tempat duduk mereka sambil menunggu penghantaran makanan melalui ‘Delivery Line’. Pengalaman makan memotong ini tidak sahaja menawarkan kecekapan yang dipertingkatkan dalam perkhidmatan katering tetapi juga membolehkan pelanggan untuk menerima semangat inovasi Yoshinoya.

Transformasi digital berpotensi untuk merevolusikan pengalaman makan pelanggan sementara menangani isu jangka panjang kekurangan tenaga kerja dalam industri makanan dan minuman. Menyedari kepentingan semakin meningkat aplikasi Teknologi Kecerdasan Buatan (AI), Yoshinoya telah menyepadukan AI secara licin ke dalam proses membuat keputusan operasi untuk meningkatkan kecekapan pengurusan dan memperoleh maklum balas berharga tentang keperluan pelanggannya di Hong Kong. Integrasi strategik ini memberdayakan syarikat untuk membangunkan strategi berorientasikan pasaran dan membangunkan prospek yang lebih baik untuk pertumbuhan masa depan. Dengan menggunakan teknik analisis data maju dalam membuat keputusan operasi, Yoshinoya menjalankan analisis data yang menyeluruh pada faktor penting seperti corak lalu lintas pelanggan, masa mengantri, dan kadar penggunaan tempat duduk. Pendekatan berpandukan data membolehkan syarikat untuk merumuskan rancangan operasi dan pemasaran tertarget, menyediakan perkhidmatan katering berkualiti tinggi dan tawaran promosi yang lebih menarik kepada pelanggan berharga.

Yoshinoya menekankan keupayaannya untuk memanfaatkan teknologi AI untuk mengenal pasti kawasan makan dengan ketumpatan penduduk yang lebih rendah dan memperoleh maklum balas berharga tentang kadar penggunaan tempat duduk. Ini membolehkan syarikat untuk mengoptimumkan susunan tempat duduk dan meningkatkan pengalaman makan secara keseluruhan. Analisis data telah mendedahkan bahawa beberapa kawasan duduk mempunyai kadar penggunaan yang lebih rendah semasa slot masa tertentu. Yoshinoya telah bertindak balas dengan menyesuaikan susunan tempat duduk berdasarkan keutamaan pelanggan. Akibatnya, kadar penggunaan tempat duduk meningkat secara ketara kepada lebih 80%, meningkatkan kecekapan penggunaan tempat duduk dan kecekapan operasi di setiap cawangan. Dengan transformasi digitalnya yang menyeluruh, Yoshinoya komited untuk menanamkan keyakinan dan memimpin industri ke era sepenuhnya digital. Ini akan merevolusikan industri makanan dan minuman, menawarkan pengalaman makan yang lebih inovatif dan berkualiti tinggi kepada pelanggan.

Muat turun Gambar: 

Tentang Yoshinoya
Sejak pembukaan kedai pertamanya di Jepun pada 1899, Yoshinoya telah mencipta sejarah yang luar biasa selama lebih 100 tahun. Hari ini, terdapat kira-kira 2,000 kedai Yoshinoya di seluruh dunia, di mana kira-kira 600 kedai berada di China Utara. Yoshinoya mendarat di Hong Kong pada 1991 dan kini mengendalikan lebih 50 kedai, memenuhi jutaan mangkuk beras setiap bulan. Produk berkualiti kami telah sangat disukai pelanggan Hong Kong selama bertahun-tahun, dan terus begitu sehingga hari ini. Untuk memenuhi keperluan pelanggan, Yoshinoya berusaha untuk meningkatkan produk, menawarkan aplikasi keahlian dan membangunkan kemudahan tempahan ramah teknologi untuk mencipta pengalaman makan yang menyenangkan dengan mudah.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.