Yeastar Memperkenalkan Penyelesaian Pemulihan Bencana Lintas-kawasan Untuk Perusahaan Yang Mencari Tahap Kesediaan Komunikasi Bisnis Yang Lebih Tinggi

(SeaPRwire) –   XIAMEN, China, Nov. 29, 2023 — , penyedia terkemuka di dunia bagi Penyatuan Komunikasi, hari ini mengumumkan penyelesaiannya bagi Sistem Telefon Siri P-Software Edition, memberdayakan perniagaan dengan kebolehpercayaan rentas-kawasan bagi komunikasi yang tidak terganggu walaupun dalam keadaan bencana yang tidak dijangka.

, menggunakan pendekatan aktif/pasif disokong oleh perkhidmatan SD-WAN dalaman yang selamat, membolehkan pelaksanaan replika sandaran PBX dalam lokasi yang berbeza atau rangkaian jauh. Seni bina ini menyokong penyalinan data sebenar masa, pengesanan kegagalan automatik, dan kebolehan pindah selamat. Panggilan dan data dipindahkan dengan cepat dari tapak utama ke tapak sekunder apabila pelayan utama tidak boleh digunakan.

Terutamanya berguna dalam kejadian bencana alam dan gangguan skala besar, penyelesaian Pemulihan Bencana boleh beroperasi bersama ciri kebolehsediaan panas lain, yang menangani kegagalan pelayan dan kerosakan perkakasan. Perniagaan boleh melaksanakan kebolehsediaan panas tempatan dan pemulihan bencana rentas-kawasan untuk pelan berterusan perniagaan yang menyeluruh dan boleh dipercayai.

“Dengan penyelesaian Pemulihan Bencana baharu, perniagaan kini boleh berasa tenang mengetahui bahawa infrastruktur komunikasi mereka sentiasa beroperasi, tidak kira keadaan,” kata Prince Cai, Naib Presiden Yeastar. “Ia meningkatkan lagi keupayaan kami untuk memenuhi pelbagai keperluan perniagaan di seluruh dunia.”

Bagi perniagaan yang menuntut kebolehpercayaan, keselamatan dan keselarasan yang maju dengan infrastruktur sedia ada, boleh menampung sehingga 10,000 pengguna merentasi pelbagai lokasi, dengan suara, video, team chat, dan lebih di satu platform, serta penyelesaian pusat panggilan maju dan mesej pelbagai saluran untuk pengalaman pelanggan yang dipertingkatkan. Selain penyelesaian kebolehsediaan tinggi, ia juga menggabungkan langkah-langkah keselamatan lapisan berganda, daripada pengesahan dan kawalan capaian kepada enkripsi data dan pertahanan rangkaian.

Pelajari lebih lanjut mengenai di sini.

Mengenai Yeastar

Yeastar membantu perniagaan merealisasikan nilai digital dengan memudahkan capaian terhadap penyelesaian komunikasi dan tempat kerja mulai daripada pemilikan dan penggunaan sehingga penggunaan dan pengurusan harian. Yeastar telah mengasaskan diri sebagai pembekal utama penyelesaian UC dengan rangkaian rakan kongsi global dan lebih daripada 450,000 pelanggan di seluruh dunia. Berkomitmen untuk menyediakan teknologi yang sesuai kepada perniagaan bernilai, Yeastar menawarkan produk dan perkhidmatan untuk UC&C, penjadualan tempat kerja, dan tempat kerja hibrid untuk membantu mereka memenangi dunia digital moden. Untuk maklumat lanjut mengenai Yeastar atau untuk menjadi rakan Yeastar, sila lawati .

Hubungi:

Aviva Li
+86-592-5503309

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.