Xplor Technologies mengambil alih Membr, mencipta penyelesaian teknologi yang tiada tandingan untuk gym dan kelab kesihatan pelbagai pasaran

(SeaPRwire) –   ATLANTA, Feb. 2, 2024 — , sebuah platform global terkemuka yang menggabungkan penyelesaian SaaS, pembayaran terbenam dan Teknologi Perdagangan yang Mempercepat untuk bisnis “kehidupan sehari-hari” telah mengumumkan pengambilalihan Membr, platform perangkat lunak pengurusan kebugaran yang dipercayai oleh lebih dari 2,000 gym di seluruh dunia. Langkah ini membolehkan Xplor Technologies membawa penyelesaian perangkat lunak kelab yang premium kepada industri kesihatan dan kebugaran dan terus meluaskan jangkauan globalnya.

Membr menguruskan gym dan kelab kesihatan di lebih dari 25 negara di empat benua, bekerjasama dengan raksasa industri kebugaran seperti Anytime Fitness dan JD Gyms. Dengan pasukan di UK, AS, Australia dan Jepun, platform perangkat lunak inovatif ini dirancang untuk menyokong francais global gym dan pengendali lokasi tunggal pelbagai saiz dengan lebih menghubungkan industri kebugaran kepada penggunanya.

“Keputusan kami untuk mengambilalih Membr mencerminkan komitmen kami untuk menyediakan penyelesaian terbaik kepada gym dan kelab kesihatan di seluruh dunia,” kata Ieuan Owen, Ketua Hasil Pendapatan, Kecergasan dan Kebajikan di Xplor Technologies. “Membr adalah penyelesaian pengurusan gym berkembang pesat dan sangat kompetitif, terbukti dan dipercayai oleh jenama kecergasan premium. Sebagai penyelesaian Gym baru kami, Xplor, kami akan mempercepatkan pembangunan produk dan pelaburan, dan meluaskan jangkauan global kami ketika pelanggan bersama memasuki pasaran baharu.”

Penambahan Membr ke Xplor Technologies membolehkan syarikat itu memasuki pasaran dengan penyelesaian baharu yang menarik untuk gym pelbagai saiz, dikenali sebagai .  

Pada masa ini, platform perangkat lunak pengurusan gym mengautomasikan pengurusan hubungan ahli dan pelanggan, tempahan, operasi, dan laporan, dan menawarkan aplikasi mudah alih asli untuk ahli. Dengan pembangunan produk dipercepatkan di bawah Xplor Technologies, keupayaan baharu dirancang untuk lebih memberi kuasa kepada pengendali gym pelbagai pasaran. Ini termasuk ciri-ciri pemasaran automatik kelas teratas untuk membantu gym dan kelab kesihatan meningkatkan motivasi, melibatkan dan mengekalkan ahli mereka dengan lebih mudah, bersama-sama dengan ciri-ciri pemprosesan pembayaran terbenam yang dipertingkatkan untuk mengelakkan tugas manual dan kompleksiti mengendalikan pelbagai pasaran.

Penambahan strategik Membr ke Xplor Technologies terus meluaskan jangkauannya secara global, meningkatkan keupayaannya untuk menyokong perniagaan kecergasan pelbagai saiz. Xplor Technologies kini menyokong lebih 12 juta ahli dan lebih 13,000 lokasi kecergasan di empat benua. Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Membr Jack Malin akan terus memimpin Membr, melapor kepada Ieuan Owen. Pasukan Membr telah menyertai pasukan Gym Xplor Technologies.

“Kami gembira telah menyertai Xplor Technologies sebagai platform pertumbuhan yang dipercayai untuk gym dan kelab kesihatan pelbagai pasaran,” kata Jack Malin, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Membr. “Sama ada gym beroperasi di Tokyo, London, Chicago atau Sydney, janji kami kepada pelanggan kekal sama. Perisian mudah, perkhidmatan cemerlang, dan pasukan global berpengalaman yang akan membantu anda mengembangkan perniagaan dan menyediakan pengalaman yang konsisten dan menarik di semua pasaran yang anda operasikan.”

Untuk maklumat lanjut, lawati .

Tentang Xplor Technologies

Xplor Technologies adalah platform global yang mengintegrasikan penyelesaian SaaS, pembayaran terbenam dan Teknologi Perdagangan yang Mempercepat untuk membantu perniagaan berjaya. Kami menyediakan penyelesaian SaaS kelas enterprise untuk perniagaan dalam vertikal “kehidupan sehari-hari”: Penjagaan & Pendidikan Kanak-kanak; Kecergasan & Kebajikan, Perkhidmatan Lapangan dan Perkhidmatan Peribadi – dan platform pemprosesan pembayaran berdasarkan awan global. Xplor Technologies menyokong lebih 78,000 perniagaan yang memproses lebih $36 bilion pembayaran, beroperasi di 20 pasaran pada tahun 2022.

Penyelesaian SaaS inovatif Xplor Technologies menyokong perniagaan kecergasan pelbagai saiz, dari jurulatih peribadi dan jurulatih kepada studio kecergasan, gym, kelab kesihatan, bersama-sama dengan komuniti, kelab dan persekutuan sukan dan rekreasi. Produk termasuk , , , dan .

Untuk maklumat lanjut lawati

Tentang Membr

Membr adalah perisian pengurusan kecergasan yang dipercayai oleh 2000+ gym di seluruh dunia. Diasaskan pada tahun 2015 oleh Jack Malin dan Dave Rushton, Membr telah berkembang pesat secara global dan kini menguruskan kelab kecergasan di lebih dari 25 negara, bekerjasama dengan raksasa kecergasan seperti Anytime Fitness, Life Fitness dan JD Gyms.

Untuk maklumat lanjut, lawati

Hubungan Media:

Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.