Xailient dan Hualai Technology Co., Ltd. Bergabung Tenaga untuk Mengubah Masa Depan Kamera Pintar

(SeaPRwire) –   SUNNYVALE, California, 21 November 2023 — Hualai Technology Co., Ltd, dan Xailient Inc. hari ini mengumumkan perkongsian strategik untuk menyediakan pasaran rumah pintar dan keselamatan dengan kamera pintar selamat, boleh urus dan berharga rendah. Kerjasama transformasi ini menggabungkan pemimpin dalam pembuatan perkakasan kamera pintar berharga rendah dengan pemimpin dunia dalam perisian Kecekapan Buatan Berpandang Tanggungjawab dan Berpatuh Peraturan. Penyelesaian gabungan, tersedia sekarang, menurunkan secara dramatik halangan untuk memasuki pasaran rumah pintar dengan ciri AI terkini, kamera pintar berharga rendah, dan pengurusan IoT untuk pematuhan peraturan dan pelaksanaan perkhidmatan mampan.

Pada zaman ditandai oleh permintaan yang semakin meningkat untuk keselamatan rumah pintar dan automasi cerdas, Hualai telah muncul sebagai pemain yang dipercayai, menyediakan kamera pintar berkualiti tinggi dengan ciri-ciri maju dan integrasi ke dalam penyelesaian awan Amazon Web Services (AWS) untuk IoT (Internet of Things) dan perkhidmatan video.

Perkongsian antara Xailient dan Hualai Technology mempercepatkan trend penyelesaian siap guna, bersedia untuk pengeluaran dalam teknologi kamera pintar dalam beberapa cara utama:

  • Masa ke Pasaran Lebih Cepat: Penyelesaian gabungan Hualai -Xailient membolehkan pelanggan memulakan hasil melalui penghantaran produk baharu dan perkhidmatan terhubung dalam suku tahun – dramatik mempercepatkan daripada norma industri semasa 9-15 bulan.
  • Kemuntahan Yang Lebih Baik: AI Edge mengurangkan kos pengkomputeran awan sebanyak 80% atau lebih, sementara meningkatkan pengalaman pelanggan melalui tindak balas lebih pantas dan kebolehtoleranan yang lebih baik terhadap cabaran sambungan rangkaian.
  • Privasi dan Keselamatan: Penyelesaian gabungan meningkatkan privasi dan keselamatan dengan pemprosesan tepi, enkripsi, persetujuan pengguna, dan pematuhan dasar privasi, memastikan data yang dikumpulkan oleh kamera pintar dilindungi dan digunakan dengan bertanggungjawab.
  • Pematuhan Peraturan: Pengumpulan data kini tertakluk kepada undang-undang privasi di lebih 80 bidang kuasa global. Penyelesaian Xailient-Hualai memberi syarikat dan pengguna kawalan terhadap apa data yang dikumpulkan, bila, dan untuk tujuan apa.

Produk kamera dan integrasi Hualai disokong dengan model dan algoritma AI terkini Xailient yang membolehkan kamera pintar melaksanakan tugas maju seperti pengesanan objek, pengenalan muka, dan pengesanan anomali. Penyelesaian perkakasan dan perisian bersepadu Siap Guna mengurangkan masa dan usaha kejuruteraan, dan mengurangkan risiko jadual dan kos yang kerap dikaitkan dengan melancarkan produk rumah pintar baharu atau dikemaskini.

“Kami bersemangat untuk bekerjasama dengan Hualai untuk membawa generasi seterusnya kamera pintar ke pasaran.” kata Lars Oleson, Ketua Pegawai Eksekutif Xailient. “Kebolehan gabungan kami memberdayakan perniagaan untuk memanfaatkan pertumbuhan yang menguntungkan dalam strategi kamera pintar mereka.”

“Perkongsian Hualai dengan Xailient akan membolehkan AI Pengautomasian Berpatuh Privasi untuk reka bentuk kamera pintar mampu menggerakkan pengalaman mutlak perkhidmatan,” kata Foresto Zhang, Pengurus Besar Unit Perniagaan Produk dan Perkhidmatan Global Enterprise Hualai, “bersama, kami menyediakan penyelesaian kamera pintar yang lebih kukuh, lebih berpatutan kos, dan lebih mudah skala dengan masa ke pasaran yang cepat.”

Pengumuman hari ini mendedahkan program kerjasama yang telah berlangsung selama lebih 18 bulan, dan penyelesaian tersedia untuk pelanggan terpilih sekarang. Butiran tambahan, termasuk produk pengguna inovatif yang memanfaatkan penyelesaian Hualai-Xailient akan diumumkan pada Januari di CES 2024 akan datang di Las Vegas (dahulunya Pameran Elektronik Pengguna).

Mengenai Xailient: Xailient ialah pemimpin dunia dalam penyelesaian kecerdasan buatan yang selamat terhadap privasi untuk aplikasi penglihatan komputer. Perisian AI mereka membolehkan pengesanan objek, pengenalan muka, dan tugas penglihatan komputer semasa di tepi peranti.

Laman Web: []

Mengenai Hualai Technology Co., Ltd: Hualai Smart Home Cameras ialah pembekal terkemuka penyelesaian keselamatan rumah pintar dan automasi canggih. Syarikat komited untuk menyediakan keselamatan, kemudahan, dan kedamaian fikiran kepada pengguna di seluruh dunia melalui produk dan perkhidmatan inovatif mereka. Ketahui lebih lanjut di

Laman Web: []

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)