X2O Media Akan Menunjukkan Perkembangan Terbaru X2O OneRoom Di ISE 2024

(SeaPRwire) –   Terokai Masa Depan OneRoom Di Hall 2, Booth 2Q350

KUALA LUMPUR, 24 Januari 2024 — X2O Media, pembekal global penyelesaian pembelajaran dan latihan hibrid, hari ini mengumumkan ia akan memperkenalkan ciri-ciri baharu X2O OneRoom dan berkongsi rancangan mengintegrasikan teknologi AI di Integrated Systems Europe 2024 (ISE), yang akan diadakan 30 Januari – 2 Februari 2024. Lawati X2O Media, sebahagian daripada keluarga syarikat STRATACACHE, di Dewan Komunikasi Bersepadu dan Pendidikan Teknologi (Hall 2) di Booth 2Q350.

OneRoom adalah penyelesaian kolaborasi dan pembelajaran yang menyerap yang direka untuk menyokong tempat kerja dan kampus hibrid. Di ISE, X2O Media akan mempamerkan pengalaman OneRoom hibrid untuk latihan dan pembelajaran, mod pengawasan baharu dan Ruang Berhubung.

OneRoom adalah penyelesaian kolaborasi dan pembelajaran yang menyerap yang direka untuk menyokong tempat kerja dan kampus hibrid. Di ISE, X2O Media akan mempamerkan pengalaman OneRoom hibrid untuk latihan dan pembelajaran, mod pengawasan baharu dan Ruang Berhubung.

X2O OneRoom adalah penyelesaian kolaborasi dan pembelajaran yang menyerap yang direka untuk menyokong tempat kerja dan kampus hibrid. Di ISE 2024, X2O Media akan mempamerkan pengalaman OneRoom hibrid untuk latihan dan pembelajaran dan mod pengawasan baharu dan Ruang Berhubung. Di ISE, X2O Media akan memperkenalkan visi bagaimana AI akan disatukan ke dalam masa depan OneRoom dan kesan transformasi yang akan diberikan kepada pembelajaran.

“X2O Media memberi tumpuan untuk menyokong dunia hibrid dengan mengintegrasikan teknologi AI untuk mengembangkan penyelesaian OneRoom. Dengan teknologi AI, X2O Media boleh memberikan maklum balas kepada pengguna OneRoom termasuk nasihat berharga dan titik data yang membantu mereka membuat keputusan lebih baik. X2O Media terus mengejar teknologi terkini dan berada di garis hadapan landskap hibrid yang berkembang,” kata Chris Riegel, CEO X2O Media. 

X2O Media juga akan mempamerkan bagaimana teknologi papan tanda digitalnya bekerja seiring dengan OneRoom untuk mewujudkan Pusat Pengalaman Hibrid yang unik. Pihak berkuasa boleh menggunakan Pusat Pengalaman Hibrid untuk mewujudkan pengalaman peribadi, pameran cemerlang dan ruang interaktif untuk membina hubungan dan kesetiaan jenama. Pusat Pengalaman Hibrid X2O Media membolehkan pengunjung untuk berada jauh dan mendapat manfaat daripada pengalaman cara sama seperti peserta fizikal.

Untuk maklumat tambahan lawati atau untuk membuat temu janji di booth X2O Media sila hubungi .

Semasa di #ISE2024, lawati Scala, juga sebahagian daripada keluarga syarikat STRATACACHE, di Hall 6 di Booth M400 dan lihat inovasi dan penyelesaian papan tanda digital.

Mengenai X2O Media

X2O Media menyediakan teknologi untuk membina penyelesaian kolaborasi maya dan penyelesaian komunikasi visual bersepadu untuk pendidikan tinggi dan syarikat di seluruh dunia. Platform X2O Anugerah yang mewakili kategori baru alat komunikasi yang meningkatkan cara syarikat dan institusi pembelajaran melibatkan pekerja dan pelajar mereka. Teknologi kolaborasi X2O Media, OneRoom, telah membantu organisasi seperti Airbus, Nestlé, IMD Business School, HEC Montréal, Royal College of Surgeons Ireland (RCSI), dan Universiti Amsterdam menetapkan piawaian baru untuk latihan dan kolaborasi hibrid.

X2O Media adalah sebahagian daripada keluarga syarikat teknologi media digital/pemasaran STRATACACHE dan beribu pejabat di Montréal, Kanada. Untuk maklumat, hubungi X2O Media di  dan ikuti kemaskini X2O Media di dan .

Hubungi Media: Andrea Poley, Pengurus Komunikasi Global, STRATACACHE,

X2O Media

X2O Media

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.