Wellysis Memajukan Global dengan Pemantau EKG ‘S-Patch’, Mentaruh Pasaran AS dan India

(SeaPRwire) –   SEOUL, South Korea, Jan. 24, 2024 — Digital healthcare innovator Wellysis sedang berjaya di pasaran global dengan penyelesaian pemantauan elektrokardiogram (ECG) revolusioner, ‘S-Patch’, dengan mengukuhkan perkongsian strategik dan perjanjian pengedaran untuk mempercepatkan penembusan ke pasaran berpotensi besar AS dan India.

The 'S-Patch EX,' an ultra-light smart wearable ECG Monitor weighing only 8.5g, offers a comprehensive solution for monitoring and analysis
The ‘S-Patch EX,’ an ultra-light smart wearable ECG Monitor weighing only 8.5g, offers a comprehensive solution for monitoring and analysis

Wellysis menandatangani perjanjian bekalan penting dengan pembekal utama perkhidmatan ECG di AS pada November 2023, membuka jalan untuk pengedaran S-Patch merentasi tiga negeri penting: Texas, Arizona, dan Louisiana, dengan pelancaran bermula di Texas. Pelaksanaan awal 1,000 peranti pada akhir Januari menandakan permulaan komitmen bekalan dua tahun, mengukuhkan kehadiran Wellysis di pasaran ECG terbesar di dunia, yang memegang bahagian lebih 60% daripada jumlah pasaran.

Untuk menggerakkan cita-cita ASnya, Wellysis secara strategik menubuhkan anak syarikat di Houston, Texas, melalui Makmal Inovasi Johnson & Johnson (JLABS) dan terus membentuk perkongsian untuk pengembangan lanjut di luar kawasan pusat.

Tambahan pula, Wellysis bekerjasama dengan Dozee, pembekal terkemuka penyelesaian pemantauan katil berpangkalan di India, pada October 2023. Berikutan pelancaran produk yang berjaya di New Delhi, Wellysis bersedia untuk mengintegrasikan dan membekalkan peranti S-Patch kepada 50,000 katil hospital Dozee bermula Januari.

“AS dan India menawarkan peluang yang tidak terhingga bagi Wellysis,” kata Young Juhn, CEO Wellysis. “Dengan perkongsian strategik ini, kami yakin akan kejayaan S-Patch. Fokus kami adalah untuk memaparkan kelincahan S-Patch melalui pelbagai kes gunaan, daripada pemantauan pesakit jarak jauh hingga pengintegrasian katil hospital.”

Mengenai Wellysis:

Wellysis adalah syarikat penjagaan kesihatan digital yang komited untuk merevolusikan penjagaan pesakit melalui penyelesaian pemantauan ECG inovatif. Produk utamanya, S-Patch, adalah pemantau ECG mudah alih ramah pengguna yang menyediakan data semasa dan analisis maju, memberdayakan pakar klinikal dan pesakit.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.