Weibo Corporation akan Melaporkan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 9 November 2023

20 1 Weibo Corporation to Report Third Quarter 2023 Financial Results on November 9, 2023

BEIJING, Oct. 25, 2023 — Weibo Corporation (NASDAQ: WB dan HKEX: 9898), media sosial utama untuk orang mencipta, berkongsi dan mencari kandungan, akan mengumumkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada Khamis, 9 November 2023. Berikutan pengumuman itu, pasukan pengurusan Weibo akan menganjurkan sesi soal jawab dari 6 PG7 PG Waktu Timur pada 9 November 2023 (atau 7 PT8 PT Waktu Beijing pada 9 November 2023) untuk mempersembahkan gambaran kewangan dan operasi perniagaan Syarikat.

Peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab melalui talian telekonferens harus mendaftar melalui pautan peserta awam di bawah. Butiran serta arahan akan dihantar melalui emel pengesahan selepas pendaftaran.

Pautan Pendaftaran Peserta: https://register.vevent.com/register/BI29b93112bc7446d5b0a9680e9ba2f1d7

Tambahan pula, siaran langsung dan arkib web sesi soal jawab ini akan tersedia di http://ir.weibo.com.

Mengenai Weibo Corporation

Weibo ialah media sosial utama untuk orang mencipta, berkongsi dan mencari kandungan secara dalam talian. Weibo menggabungkan cara pengeluaran diri secara terus menerusi masa nyata dengan platform sosial yang kuat untuk interaksi sosial, pengumpulan kandungan dan pengedaran kandungan. Sebarang pengguna boleh mencipta dan memaparkan aliran maklumat dan melekatkan kandungan multimedia dan panjang. Hubungan pengguna pada Weibo mungkin tidak simetri; sebarang pengguna boleh mengikuti pengguna lain dan menambah komen ke dalam aliran maklumat sambil memaparkan semula. Sifat mudah, tidak simetri dan teragih Weibo membolehkan aliran asal menjadi aliran perbualan viral secara langsung.

Weibo membolehkan pelanggan iklan dan pemasaran mempromosikan jenama, produk dan perkhidmatan kepada pengguna. Weibo menawarkan pelbagai penyelesaian iklan dan pemasaran kepada syarikat pelbagai saiz. Syarikat menjana majoriti pendapatan daripada jualan perkhidmatan iklan dan pemasaran, termasuk jualan iklan pameran sosial dan tawaran pemasaran disokong.

Hubungan:

Hubungan Pelabur
Weibo Corporation
Telefon: +86 10 5898-3336
E-mel: ir@staff.weibo.com

SUMBER Weibo Corporation