Walmart akan merevolusikan sumber melalui Inisiatif Terkini dengan Pemaju Teknologi Generasi Baharu, Bamboo Rose

(SeaPRwire) –   BOSTON, Nov. 21, 2023 — Hari ini, Walmart mengumumkan projek bersama dengan syarikat gergasi runcit, Walmart, untuk membangunkan dan melaksanakan platform pengadaan peringkat teras (ESP) yang canggih untuk merevolusikan cara syarikat berurusan dengan puluhan ribu pembekal di seluruh dunia. Teknologi terkini ini akan menyatukan sistem yang berbeza, meningkatkan kecekapan dan membantu syarikat untuk terus setia kepada misinya menawarkan harga rendah setiap hari.

Walmart to revolutionize its sourcing strategy with Bamboo Rose.

Walmart to revolutionize its sourcing strategy with Bamboo Rose.

Melalui ESP baharu ini, para pengurus pengadaan Walmart di seluruh dunia akan dapat bekerjasama dengan pembeli, pasukan pembangunan produk dan pembekal dengan lebih mudah untuk meningkatkan cara syarikat membeli dan mengimport barangan untuk dijual semula. Platform pengadaan tunggal ini mencipta ketelusan yang lebih besar di seluruh pasukan membolehkan para pengurus Walmart membuat keputusan pembelian yang lebih bermaklumat mengenai isi padu dan kos, meningkatkan akses barangan ke pasaran lain dan berpotensi mengurangkan sisa dalam kategori seperti barangan mudah rosak dan barisan produk sensitif yang lain.

Pelaksanaan penyelesaian ESP ini akan menyusun semula rantai bekalan, menghapuskan sisa dalam kategori seperti barangan mudah rosak dan membuka pintu untuk produk dijual di pasaran berkaitan. Selain itu, pelaksanaan ini akan memberi kesan meluas di seluruh pasaran dan unit perniagaan Walmart dan Sam’s Club.

“Di Walmart, kami sentiasa mencari cara untuk memperbaiki perniagaan kami supaya kami dapat membantu pelanggan menjimatkan wang dan hidup lebih baik. Saya gembira dapat bekerjasama dengan Bamboo Rose untuk membangunkan ekosistem baru yang menyambung pasukan global kami dengan satu platform, memberdayakan kami untuk melampaui penyusunan maklumat semata-mata. Dengan teknologi ini, kami akan dapat berhubung dengan pembekal di pelbagai peringkat pertumbuhan, meluaskan tawaran global dan membuat keputusan yang lebih cekap,” kata Daniel Berg, Naib Presiden Pengadaan Produk Global di Walmart.

“Kami percaya pengecil berjaya apabila mereka bekerjasama di dalam dan merentasi rangkaian pembekal untuk menyediakan keterbukaan dan peluang untuk pertumbuhan kolektif. Di Bamboo Rose, kami memahami dengan mendalam cabaran yang dihadapi oleh pelanggan kami dan kami mereka penyelesaian yang menghasilkan impak perniagaan positif untuk pengecil global. Inisiatif ini adalah bukti komitmen kami terhadap inovasi dan memberikan nilai luar biasa,” kata Mike Mattei, Ketua Hasil Pendapatan di Bamboo Rose.

Pendekatan pengadaan global berskala pelbagai kategori Walmart menyokong EDLC untuk pelanggan. Inisiatif ini adalah kemenangan tidak kira bagaimana anda melihatnya; meningkatkan teknologi, menyokong rangkaian pembekal, dan menjimatkan wang untuk keluarga di seluruh dunia. Dengan fokus kepada inovasi dan pelanggan, Walmart bersedia untuk mentransformasi industri runcit sekali lagi.

Mengenai Walmart
Walmart Inc. (NYSE: WMT) adalah pengecil omnichannel yang dikuasai oleh orang dan dipacu teknologi membantu orang menjimatkan wang dan hidup lebih baik – bila-bila masa dan di mana-mana – di kedai, dalam talian, dan melalui peranti mudah alih mereka. Setiap minggu, kira-kira 240 juta pelanggan dan ahli melawat lebih daripada 10,500 kedai dan laman web eCommerce yang banyak di 19 negara. Dengan pendapatan tahun kewangan 2023 sebanyak $611 billion, Walmart mempunyai kira-kira 2.1 juta pekerja di seluruh dunia. Walmart terus menjadi pemimpin dalam kelestarian, derma korporat, dan peluang pekerjaan. Maklumat tambahan mengenai Walmart boleh didapati dengan melawat , di Facebook di , di X (dahulunya dikenali sebagai Twitter) di , dan di LinkedIn di .

Mengenai Bamboo Rose
Bamboo Rose adalah pemimpin global dalam penyelesaian teknologi runcit teras. Dengan fokus memahami cabaran pelanggan dan menyediakan penyelesaian yang disesuaikan, Bamboo Rose memberdayakan pengecil untuk mencapai hasil perniagaan positif dan memacu kejayaan dalam landskap runcit yang sentiasa berubah. Lawati atau jumpa kami di LinkedIn di untuk mengetahui lebih lanjut.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)