VIVOTEK Melancarkan VORTEX Connect, Membolehkan Peralihan Awan Enterprise

(SeaPRwire) –   TAIPEI, 23 Januari 2024 — VIVOTEK (3454-TW), penyedia penyelesaian IP pengawasan global yang terkemuka, memperkenalkan perkhidmatan keselamatan awannya VORTEX, menekankan pendekatan yang lebih bijak dan mudah. Kini dengan tambahan terbaru – VORTEX Connect, ciri baharu ini disatukan ke dalam Pengkalan Data Video Rangkaian (NVR) generasi terbaru VIVOTEK, membolehkan pengguna untuk disambungkan dengan mudah ke NVR dan menggunakan perkhidmatan awan VORTEX secara serentak dengan cara yang intuitif. Pengguna boleh menaik taraf ke awan tanpa menggantikan kamera rangkaian sedia ada, memenuhi keperluan keselamatan pada bila-bila masa, di mana-mana, dan pada sebarang peranti.

Dengan trend peningkatan kekurangan tenaga kerja, mengakui kecekapan operasi yang dibawa oleh penyelesaian keselamatan berasaskan awan, VIVOTEK menawarkan perkhidmatan awan yang menyeluruh untuk meningkatkan kecekapan pengurusan operasi bagi syarikat-syarikat.
Dengan trend peningkatan kekurangan tenaga kerja, mengakui kecekapan operasi yang dibawa oleh penyelesaian keselamatan berasaskan awan, VIVOTEK menawarkan perkhidmatan awan yang menyeluruh untuk meningkatkan kecekapan pengurusan operasi bagi syarikat-syarikat.

Dengan ciri-ciri seperti imej resolusi tinggi, analisis AI maju, dan pengurusan jarak jauh yang licin, VORTEX memudahkan syarikat-syarikat untuk berpindah ke penyelesaian awan operasi dengan cepat, serentak meningkat pesat di pasaran Amerika Utara. Menurut laporan pengawasan video 2023[1], pendapatan global untuk perisian berasaskan perkhidmatan awan telah mengalami kadar pertumbuhan tahunan berkompaun (CAGR) sebanyak 22% dalam tempoh lima tahun lepas. Jumlah pendapatan untuk perkhidmatan pengawasan video sebagai perkhidmatan (VSaaS) dianggarkan akan meningkat lebih 28% pada tahun 2023, menunjukkan potensi pasaran yang besar untuk penyelesaian keselamatan berasaskan awan.

Untuk memanfaatkan peluang pasaran, VIVOTEK sedang mempersiapkan untuk melancarkan VORTEX Connect PRO pada masa hadapan, meningkatkan had sambungan peranti dengan ketara. Dengan keupayaan untuk memperuntukkan sehingga 1,000 pengguna dalam organisasi, VORTEX Connect PRO menyediakan akses privasi individu dan keizinan penugasan kumpulan kamera. Pengguna boleh dengan mudah menarik balik atau mengubahsuai tetapan sedia ada, meningkatkan kecekapan pengalokasian sumber dan fleksibiliti pengurusan. Segmen acara penting boleh disimpan dan disokong dengan selamat di awan, meminimakan risiko berkaitan kegagalan cakera keras, penghapusan disebabkan ruang perekaman yang tidak mencukupi, atau penulisan ganti. Selain itu, sistem ini memastikan kemaskini peranti firmware yang licin, meminimakan masa penyelenggaraan pengguna dan meningkatkan keupayaan pengurusan keseluruhan.

VORTEX Connect boleh digunakan dengan siri baharu NVR VIVOTEK, termasuk ND9326P, ND9426P, ND9542P dan ND9442P. NVR ini boleh memberikan kuasa dan penghantaran rangkaian tanpa perlu menerapkan suis Power over Ethernet (PoE). Mereka dilengkapi dengan perisian antivirus TrendMicro terbina, meningkatkan kerahsiaan dan keselamatan pemindahan imej dan capaian dengan perlindungan siber AES 265 dan TLS 1.2. NVR juga menyokong sambungan lebih 30,000 kamera rangkaian ONVIF Profile S yang tersedia di pasaran, menangani cabaran konfigurasi rangkaian yang rumit, dan mengoptimumkan struktur kos keseluruhan bagi pengguna. Ini secara ketara meningkatkan kemudahan pengguna dan kebolehgunaan.

Pelajari Lebih Lanjut Mengenai VORTEX Connect:

Hubungi Kami:  

[1]Laporan Pangkalan Data Pengawasan Video & Analitik – Analisis 2023: Dalam kategori VSaaS, pertumbuhan pendapatan sebanyak 28.2% dijangka pada 2023, menunjukkan potensi pasaran yang kuat dan permintaan yang meningkat untuk penyelesaian keselamatan berasaskan awan. Perisian berasaskan awan Lima tahun trend (2022–27) CAGR 22%.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.