ViewSonic dan Crestron Berkolaborasi untuk Menyediakan Pengurusan Peranti AV yang Lebih Unggul untuk Pelanggan

(SeaPRwire) –   Pengalaman Kawalan dan Pengurusan Seamless Merentasi Skrin Berganda

BREA, Calif., Jan. 30, 2024 — , pembekal global penyelesaian visual terkemuka, hari ini mengumumkan perkongsian dipertingkatkan dengan Inc., pemimpin global dalam teknologi kerjasama tempat kerja, untuk meningkatkan kemudahan pengintegrasian merentasi pengurusan peranti. Berikutan pensijilan paparan interaktif dan paparan pembentangan siri ViewSonic  di platform teknologi Crestron Connected®, perkongsian ini akan menyediakan pendekatan lebih mudah capai dan penyelesaian mudah untuk teknologi audiovisual untuk kerja di lokasi dan luar lokasi.

The enhanced partnership between ViewSonic and Crestron enables ease of use and efficient management of audiovisual technology.
The enhanced partnership between ViewSonic and Crestron enables ease of use and efficient management of audiovisual technology.

“Dalam dunia yang cepat bergerak dan saling berhubung ini, permintaan untuk pengurusan tanpa halangan merentasi skrin pelbagai telah menjadi lebih penting daripada sebelumnya,” kata Clifford Chen, Pengurus Besar Kumpulan Pembentangan di ViewSonic. “Kami bersemangat untuk meningkatkan kerjasama dengan Crestron, yang bertujuan untuk menyediakan kemudahan penggunaan dan penyelesaian cekap yang tidak tertandingi. Selain itu, perkongsian ini memastikan standard kawalan pengurusan keselamatan tinggi untuk pelanggan kami.”

“Komitmen ViewSonic terhadap inovasi dan penyelesaian AV berkualiti menjadikan mereka rakan kongsi yang sesuai bagi kami,” kata Bob Bavolacco, Pengarah Program Rakan Teknologi Creston’s. “Pengintegrasian produk ViewSonic ke dalam program Crestron Connected® kami dan mewakili peningkatan yang signifikan bagi ekosistem pengurusan AV kami. Kami bersemangat untuk melihat bagaimana kolaborasi ini akan mentransformasikan pengurusan persekitaran audiovisual di ruang perniagaan, meningkatkan pengalaman pengguna dan kecekapan operasi.”

Ekosistem AV yang Boleh Diadaptasi oleh ViewSonic dan Crestron  
Untuk menyederhanakan pengurusan dan meningkatkan kebolehadaptasian, ViewSonic telah membangunkan , platform berdasarkan web membolehkan pengurusan pusat dan kawalan jarak jauh pantas dan cekap terhadap paparan ViewSonic. Perkongsian ini membolehkan pelanggan Crestron dengan cepat menggunakan dan menguruskan penyelesaian paparan ViewSonic, dengan itu memperkayakan pilihan penyelesaian audiovisual, memasukkan ciri dan fungsi maju siri IFP dan CDE, dan memenuhi keperluan pelbagai persekitaran kerja moden. Pada masa yang sama, bagi pelanggan ViewSonic, kolaborasi ini meningkatkan utiliti siri IFP62 dan CDE30 sedia ada. Ia membolehkan penyepaduan licin ke dalam sistem kawalan berpusat dan memastikan keselarasan yang dipertingkatkan dengan pelbagai peranti daripada jenama yang berbeza, semuanya disokong oleh platform Crestron.

Kolaborasi ini menggabungkan kepakaran teknologi visual ViewSonic dan kebolehan pengintegrasian Crestron. Tuan rumah acara dan penyaji boleh dengan mudah menguruskan persekitaran pembentangan menggunakan platform berdasarkan web yang disediakan oleh platform kawalan jarak jauh XiO Cloud® Crestron atau platform kawalan LAN . Ini termasuk menukar isyarat/sumber input, menyesuaikan saiz imej dan isyarat audio, atau menyiarkan mesej awam, terutamanya bermanfaat di ruang forum besar dengan pelbagai paparan. Selain itu, penggunaan ciri pengurusan jarak jauh XiO Cloud® membolehkan pentadbiran IT dengan mudah memantau status peranti dari satu lokasi, memminimakan masa tidak beroperasi dan menyederhanakan proses pemulihan dan penyelenggaraan.

Fasa awal perkongsian ini memberi tumpuan kepada pengintegrasian siri ViewBoard IFP62 ViewSonic dan CDE30, yang sangat diakui dalam persekitaran perniagaan untuk memudahkan sesi kolaboratif. Memandang ke hadapan, terdapat rancangan untuk merangkumi lebih banyak penawaran ViewSonic dalam pelbagai konteks profesional untuk mengukuhkan keupayaan komunikasi bersatu.

Mengenai ViewSonic
ViewSonic, beribu pejabat di California, adalah pembekal global penyelesaian visual terkemuka yang menjangkau lebih 100 negara. Dengan lebih 35 tahun kepakaran dalam teknologi visual, ViewSonic menyampaikan portfolio komprehensif perkakasan, perisian dan perkhidmatan termasuk monitor, projektor, paparan pen, paparan interaktif, paparan LED, penyelesaian SaaS, perkhidmatan AI, kandungan interaktif, dan lebih lagi. Ekosistem inovatif ini memberdayakan pendidikan, tempat kerja, dan individu untuk memupuk kreativiti, kolaborasi, dan pembelajaran licin. Direka untuk prestasi optimal dan kepuasan pelanggan, penyelesaian ini mengintegrasikan amalan pengeluaran lestari dan mematuhi piawaian Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus komprehensif. Di ViewSonic, misi kami adalah untuk membenarkan pelanggan “Lihat Perbezaan” setiap hari. Pelajari lebih lanjut di .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.