Vantage memperbaharui tawaran produk Indeks untuk 2024, menjadikannya salah satu yang paling kompetitif dalam industri

(SeaPRwire) –   PORT VILA, Vanuatu, Jan. 24, 2024 — Pembekal multi-aset terkemuka (atau Vantage Markets), telah memperbaharui produk CFD indeksnya untuk meningkatkan kos efektif bagi pedagang CFD.

Vantage revamps Indices product offering for 2024, making it one of the most competitive in the industry
Vantage revamps Indices product offering for 2024, making it one of the most competitive in the industry

Sebagai sebahagian daripada pembaikannya, Vantage akan memperkenalkan julat indeks yang lebih luas ke dalam senarai produknya, bermula dengan Indeks Bursa Saham Singapura (STI) dan Indeks Bursa Saham Taiwan (TWSE). Kedua-dua indeks ini merupakan instrumen yang kerap diperdagangkan dan juga mewakili bursa saham masing-masing.

Produk CFD Indeks Vantage telah menerima sambutan yang sangat baik, disebabkan kelebihan saingan utamanya, tetapi kini, pedagang akan dapat menikmati manfaat yang lebih besar lagi.

  1. Leverage Tinggi sehingga 500:1: Memberdayakan pedagang dengan fleksibiliti, Vantage membenarkan kliennya memperbesar potensi perdagangan dengan leverage tinggi, membolehkan kawalan terhadap kedudukan yang lebih besar dengan pelaburan modal yang lebih kecil.
  2. Selisih harga yang lebih ketat: Dengan struktur harga yang kompetitif dan telus, Vantage membenarkan pedagang runcit untuk menikmati beberapa selisih harga terendah di pasaran, mengurangkan kos perdagangan mereka sebanyak 15%. Selain itu, Vantage menawarkan insentif pemulangan yang sangat kompetitif untuk Pembekal Pengenalan (IB).
  3. Julat Pasaran yang Luas: Selain menyediakan produk CFD pada indeks dari AS, Hong Kong dan Eropah, produk CFD Vantage juga membolehkan pedagang menjelajahi peluang dalam instrumen lain dengan satu akaun sahaja, untuk menampung lebih strategi perdagangan dan pengurusan risiko.
  4. Perlindungan Defisit Negatif: Vantage berkomitmen untuk membantu pedagang melindungi kerugian melebihi baki dana dalam akaun deposit mereka apabila mereka berdagang dalam keadaan perdagangan pasaran normal.

“Di Vantage, komitmen kami kepada kecemerlangan tidak pernah berkurangan,” kata Marc Despallieres, Ketua Strategi & Operasi Dagangan, Vantage. “Penambahan tawaran produk CFD kami pada indeks menguatkan dedikasi kami untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang boleh dipercayai dan menyeluruh kepada pedagang yang menjadikan kami berbeza daripada pesaing.”

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran produk CFD Vantage pada indeks, sila lawati

Tentang Vantage

adalah pembekal multi-aset yang menawarkan akses kepada perkhidmatan yang lincah dan berkuasa untuk perdagangan produk Kontrak Perbezaan (CFDs), termasuk Forex, Komoditi, Indeks, Saham, ETF, dan Bon.

Dengan pengalaman pasaran melebihi 13 tahun, Vantage melepasi peranan broker, dengan menyediakan ekosistem perdagangan yang boleh dipercayai, satu dan platform perdagangan ramah pengguna yang memberdayakan pelanggan untuk menangkap peluang perdagangan.

dagang lebih bijak @vantage

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.