Vantage Australia memperbaharui tawaran indeks produk pada tahun 2024

(SeaPRwire) –   SYDNEY, Jan. 24, 2024 — Pembekal multi-aset terkemuka (atau Vantage Markets), telah menyemak semula tawarannya untuk produk Indeks bagi memudahkan pelanggan CFD Indeks.

Vantage Australia revamps Indices product offering in 2024
Vantage Australia revamps Indices product offering in 2024

Sebagai sebahagian daripada penyemakan ini, Vantage akan memperkenalkan lebih banyak indeks ke dalam senarai produknya, bermula dengan Straits Times Index (STI) dan Taiwan Stock Exchange Index (TWSE). Kedua-dua indeks ini merupakan instrumen yang popular dan mewakili bursa saham masing-masing.

CFD Indeks Vantage menerima sambutan yang sangat baik, disebabkan kelebihan saingan utamanya, tetapi kini pelanggan akan dapat menikmati manfaat yang lebih besar lagi.

  1. Leveraj sehingga 20:1: Memberdayakan pelanggan dengan fleksibiliti, Vantage membenarkan pelanggannya memperbesarkan potensi perdagangan dengan leveraj tinggi, membolehkan kawalan terhadap kedudukan yang lebih besar dengan pelaburan modal yang lebih kecil.
  2. Selisih harga yang lebih sempit: Dengan struktur harga yang kompetitif dan terbuka, Vantage membenarkan pelanggan runcit menikmati beberapa selisih harga terendah di pasaran, mengurangkan kos perdagangan sebanyak 15%.
  3. Pelbagai Pasaran: Selain menyediakan indeks dari AS, Hong Kong (China) dan Eropah, tawaran CFD Vantage juga membenarkan pelanggan menjelajahi peluang di instrumen lain dengan satu akaun sahaja, untuk menampung lebih strategi perdagangan dan pengurusan risiko.
  4. Perlindungan Defisit Negatif: Vantage komited untuk memberikan perlindungan kepada pelanggan terhadap kerugian melebihi baki dana dalam akaun deposit mereka.

“Di Vantage, komitmen kami kepada kecemerlangan tidak pernah berkurangan,” kata Marc Despallieres, Ketua Strategi & Perdagangan, Vantage. “Penambahan tawaran produk indeks kami menguatkan dedikasi kami untuk memberikan pengalaman perdagangan yang boleh diharap dan menyeluruh kepada pelanggan yang membezakan kami daripada pesaing.”

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran produk indeks Vantage, sila lawati

Mengenai Vantage

 (atau Vantage Markets) ialah pembekal akses kepada perkhidmatan yang lincah dan berkuasa untuk perdagangan Kontrak Untuk Perbezaan (CFDs) pada Forex, Komoditi, Indeks, Saham, ETF dan Bon.

Dengan pengalaman pasaran melebihi 13 tahun, Vantage melepasi peranan broker dengan menyediakan ekosistem perdagangan yang boleh dipercayai, satu dan platform perdagangan ramah pengguna yang memberdayakan pelanggan untuk menangkap peluang perdagangan. Muat turun Aplikasi Vantage di App Store atau Google Play.

perdagangan lebih bijak @vantage

Vantage Global Prime Pty Ltd (ACN 157 768 566) (“Vantage”), terletak di 12/15 Castlereagh Street, Sydney, NSW, Australia, 2000, dan dikawal selia oleh Australian Securities & Investments Commission (ASIC) AFSL no. 428901.

Penafian: Bahan yang disediakan di sini tidak disediakan mengikut keperluan undang-undang untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan oleh itu dianggap sebagai komunikasi pemasaran. Walaupun ia tidak tertakluk kepada sebarang larangan berdagang lebih awal daripada penyebaran kajian pelaburan kami tidak akan cuba mengambil kesempatan sebelum memberikannya kepada pelanggan kami. Tiada representasi atau jaminan diberikan mengenai ketepatan atau kelengkapan maklumat ini dan oleh itu ia tidak sepatutnya bergantung kepadanya. Mana-mana kajian yang disediakan tidak mengambil kira situasi kewangan, keperluan atau objektif pelaburan khusus. Vantage menerima tanggungjawab untuk mana-mana penggunaan yang mungkin dibuat terhadap komen ini dan untuk mana-mana akibat yang dihasilkan. Oleh itu, sesiapa sahaja yang bertindak atasnya melakukannya sepenuhnya atas risiko sendiri. Kami menasihatkan sebarang pembaca maklumat ini untuk mendapatkan nasihat profesional di mana perlu. Tanpa kelulusan Vantage, pengeluaran semula atau pengedaran maklumat ini tidak dibenarkan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.