Untuk Memenuhi Keperluan Pelanggan yang Meningkat bagi Penyelesaian Termal, Chemours Menyatakan di HVAC&R Jepun 2024 Niatnya untuk Membawa ke Pasaran Generasi Seterusnya Bahan Gerakan untuk Disahkan pada 2025

(SeaPRwire) –   Sebagai pemimpin dalam inovasi pengurusan haba selama lebih 90 tahun, Chemours memberikan laluan untuk memenuhi keperluan hari ini dan peluang masa depan dengan pembangunan produk baharu.

SHANGHAI, 30 Januari 2024 — Syarikat The Chemours (“Chemours”), sebuah syarikat kimia global dengan kedudukan pasaran terkemuka dalam Teknologi Titanium, Penyelesaian Termal & Khusus, dan Bahan Prestasi Tinggi, telah mengumumkan laluannya untuk penyelesaian pengurusan haba generasi seterusnya di HVAC&R Jepun 2024. Pelan tiga horizon ini termasuklah penggunaan komersial produk, kerjasama pembangunan campuran baharu, dan pembangunan produk generasi seterusnya – yang semuanya sedang berjalan.

Horizon pertama, penggunaan komersial produk, termasuklah komitmen berterusan syarikat terhadap sokongan penggunaan tawaran produk semasa termasuk siri OpteonTM XL dan XP refrigeran berpotensi ozon sifar dan berpotensi pemanasan global rendah, yang menawarkan keseimbangan prestasi, kemampanan, kos yang optimum, dan dikelaskan sebagai tidak atau sedikit mudah terbakar.

Horizon kedua memberi tumpuan kepada kerjasama dengan pelanggan untuk mengenal pasti campuran pembangunan paling menjanjikan dengan berpotensi pemanasan global lebih rendah untuk memenuhi fasa penurunan akan datang dan menyokong portfolio produk ultra rendah berpotensi pemanasan global Chemours seperti OpteonTM YF.

Membina prestasi, keselamatan dan profil kemampanan portfolio OpteonTM-nya, horizon ketiga ialah pelaburan dalam pembangunan penyelesaian pengurusan haba generasi seterusnya. Chemours menjangkakan teknologi fluorinasi baharu ini akan menyeimbangkan sifat penting daripada berpotensi pemanasan global ke mudah terbakar ke profil penguraian dan prestasi untuk memenuhi keperluan pelanggan dan landskap peraturan yang berkembang.

“Sebagaimana kami terus maju, kami mengakui bahawa inisiatif kami adalah sebahagian daripada perjalanan industri yang lebih besar ke arah kemajuan mampan dan bahawa kami tidak dapat melakukannya sendiri,” kata Alejandro Elnejem, Pengurus Pasaran Global Refrigeran Generasi Seterusnya di Chemours. “Saya menjemput setiap anda – pelanggan kami, rakan kongsi dan rakan sejawat industri – untuk menyertai kami. Berhenti di Booth HVAC&R Jepun 012 di Tokyo. Saya berharap dapat membantu membentuk masa depan pengurusan haba yang lebih mampan bersama anda!” 

Pengetahuan mendalam Chemours tentang kimia dan keupayaan teknikal membolehkannya bekerja tangan dalam tangan dengan pelanggan untuk membangunkan penyelesaian kepada masalah teknikal paling sukar dan membolehkan penciptaan produk yang memenuhi permintaan pasaran untuk penyelesaian lebih mampan.

Chemours akan menonjolkan portfolio OpteonTM-nya di HVAC&R Jepun 2024 di booth 012 di Expo di Tokyo, Jepun, dari 30 Januari – 2 Februari 2024.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.