United Imaging Menonjolkan Kemajuan Penerajuan dan Memperkukuh Pertumbuhan AS di RSNA 2023

(SeaPRwire) –   HOUSTON, Nov. 21, 2023 — United Imaging, pemimpin global dalam pembuatan peralatan pemeriksaan perubatan dan radioterapi yang maju, akan mempamerkan portfolio komprehensif inovasi terkini mereka di RSNA 2023. Ini termasuk siri pertama global dan penyelesaian perubatan AI yang melonjakkan, menunjukkan langkah besar syarikat dalam R&D dan komitmen mereka untuk mentransformasikan diagnostik perubatan dan menjaga pesakit secara antarabangsa sejak pengenalan mereka di AS pada 2018.

“Tema RSNA 2023 ‘Memimpin Melalui Perubahan’ menggambarkan nilai teras kami,” kata Dr. Al Zhang, Ph.D, Pengerusi & Co-CEO, “dan mencerminkan janji jenama United Imaging ‘Gairah Untuk Perubahan.’ Teknologi kami direka untuk membuktikan komitmen kami kepada pasaran AS dan global. Dan pelaburan kami dalam inovasi telah menghasilkan keputusan nyata, dibuktikan dengan kisah kejayaan pelanggan kami di AS dan seluruh dunia, menguatkan visi dan dedikasi kami kepada kecemerlangan dalam pasaran kesihatan global.”

Jeffrey M. Bundy, Ph.D, CEO United Imaging di AS, mengulas lima tahun operasi komersial mereka. “Pada RSNA 2018 semua orang bertanya siapa kami. Hanya lima tahun kemudian, kami sedang membincangkan bagaimana kita mencipta Kesihatan yang Sama Untuk SemuaTM, bagaimana kami telah mencipta nilai melalui program seperti Pembaruan Perisian Untuk HidupTM, bagaimana kami telah membina diri kami untuk dunia moden sehingga tiada pelanggan kami tergendala dalam menerima penghantaran atau bahagian semasa COVID…ia telah menjadi lima tahun pertumbuhan besar, dan kami tidak sabar untuk berkongsi di RSNA 2023 dan terus membangunkannya untuk dekad akan datang.”

Sejak permulaan usaha R&D mereka di AS pada 2013, dan pelancaran operasi komersial pada 2018, United Imaging telah berkembang dengan ketara, dengan pemasangan hari ini di 30 negeri dan tenaga kerja di 35 negeri. Teknologi terkemuka syarikat ini telah membawa kepada kolaborasi dengan institusi terkemuka seperti Yale University, UC Davis, dan University of Texas. Secara global, produk United Imaging telah mencapai lebih 12,000 institusi di 60 negara, termasuk AS, Itali, Jepun, Korea, dan UAE.

Menggamit pertumbuhan ini di RSNA 2023, United Imaging akan mempamerkan uMR Jupiter 5T (510k tertangguh; tidak tersedia secara komersial di AS), sistem MRI badan penuh 5T yang revolusioner. Ia melampaui sekatan tradisional MRI medan tinggi ultra, sebelum ini terhad kepada pemeriksaan otak dan sendi MSK tertentu. Aplikasi potensi uMR Jupiter 5T merangkumi abdomen, jantung, panggul, dan kawasan anatomi tambahan. uMR Jupiter berpotensi melampaui keupayaan mesin MRI piawai 3T dalam resolusi dan nisbah isyarat-ke-bisingan, menyediakan kejelasan yang membolehkan radiolog menemui butiran klinikal yang sebelum ini tersembunyi, benar-benar membolehkan mereka ‘melihat yang tidak kelihatan.’ uMR Jupiter 5T juga direka untuk mengatasi penyakit utama MRI medan tinggi: keseragaman imej dan keselamatan gelombang radio. Ia muat di ruang MRI 3T sedia ada, menandakan peningkatan ketara dalam industri. Selain itu, ia dilengkapi dengan Platform Teknologi uAIFI, meningkatkannya dengan kuasa transformasi kecerdasan buatan yang mudah capai.

Selain mempamerkan uMR Jupiter 5.0T, booth juga akan menampilkan Platform Teknologi uAIFI, merevolusikan sistem uMR dengan teknologi AI. Platform ini membawa tahap baru integrasi AI ke sistem uMR, meningkatkan kualiti imej secara ketara dan menjadikan proses diagnostik lebih pantas dan mesra pengguna. Ciri-ciri utama termasuk ACS, teknologi peningkatan MRI bantu AI FDA diluluskan direka untuk meningkatkan imej 2D dan 3D, dan EasySense pemantauan dan pengawalan pernafasan tanpa tali, menawarkan pengalaman tanpa belenggu untuk pesakit sambil secara serentak memesankan aliran kerja untuk tenaga profesional kesihatan.

Dalam satu twist unik, para hadirin RSNA dijemput untuk mempamerkan interaktif dan menyerap yang membawa kemungkinan masa depan uAIFI menjadi nyata. Peserta boleh mengambil peranan sebagai operator, pesakit, radiologi, atau C-suite untuk mengalami secara langsung bagaimana uAIFI boleh mentransformasikan aliran kerja khusus mereka. Perjalanan peranan ini dengan jelasnya menunjukkan impak potensi platform ini dalam meningkatkan kualiti imej, mengurangkan masa skan, dan meningkatkan pengalaman pesakit. Sebagai jemputan untuk melangkah ke masa depan kesihatan, di mana teknologi bertemu aplikasi praktikal dalam pameran interaktif luar biasa, program menyerap ini menambah dimensi futuristik dan menyeronokkan ke booth, menggamit komitmen syarikat kepada AI terkemuka dalam pemeriksaan perubatan.

Dalam Tomografi Computed, United Imaging akan mempamerkan uCT ATLAS, skaner CT ultra-premium yang mencetuskan gelombang dalam diagnostik kardiovaskular. Kelajuan putaran pantas sistem, liputan paksi ekstensif, dan AI terpadu telah membolehkan perubahan mendasar ke arah penjagaan kardiovaskular yang tidak invasif, cekap, dan berbiaya rendah. Ini telah membawa kepada diagnosis lebih tepat pada kos yang lebih rendah, membuka jalan kepada pengesanan awal dan pengurusan lebih baik penyakit kardiovaskular. Antara kemudahan lain, ia telah dipasang di Carrollton Regional Medical Center dan CHRISTUS Health.

United Imaging juga akan melancarkan uDR® 380i Pro, sistem x-ray mudah alih bersifat inovatif yang dicirikan oleh reka bentuk ringan dan ramping dengan kapasiti kuasa 50 kW yang kukuh, menyediakan fleksibiliti klinikal tanpa tandingan. uDR 380i Pro merevolusikan aliran kerja klinikal untuk benar-benar menyediakan kuasa di titik penjagaan dengan konsol jauh uVision. Dengan reka bentuk ringan dan mudah alih serta pengaturan mudah (dan menampilkan kapasiti bateri jangka panjang membolehkan sehingga 800 pendedahan x-ray setiap cas), uDR 380i Pro sesuai di ruang tersempit seperti Bilik Kecemasan (ER) dan Unit Rawatan Rapi (ICU). Para hadirin dijemput untuk menguji sistem ini di landasan ujian kami, mempamerkan interaktif yang direka untuk menggamit kebolehgerakan dan kepraktikalannya dalam skenario dunia sebenar.

United Imaging juga konsisten berada di garis hadapan inovasi dalam bidang pemeriksaan molekul. uMI PanoramaTM baharu menampilkan resolusi NEMA 2.9 mm, liputan medan aksen 35 cm, sensitiviti sistem berkesan 143cps/kBq, dan resolusi masa 194 ps, membawa prestasi sistem tanpa sebelumnya. Terbaru, uMI Panorama dipasang di Huntsman Cancer Institute, Pusat Kanser Komprehensif terkemuka, sebahagian daripada sistem kesihatan University of Utah di Salt Lake City. uMI Panorama GS, produk bendera keluarga uMI Panorama, memesankan imej badan penuh dengan liputan aksen 148 cm, meningkatkan pengalaman pesakit dan keupayaan penyelidikan, dan merupakan sistem badan penuh pertama memecahkan halangan 200 ps.*

*Data on File

Dengan setia mengikuti falsafah ‘Dilahirkan dengan AI’, United Imaging memastikan setiap produk mempunyai keupayaan AI secara semula jadi dengan komponen perisian dan perkakasan dari awal. Di booth RSNA tahun ini, AI menjadi tumpuan, menunjukkan bagaimana penyatuan AI dan teknologi pemeriksaan boleh memesankan prosedur diagnostik.

“Dengan keupayaan kecerdasan buatan dilaksanakan di lebih 2,000 lokasi klinikal global, United Imaging Intelligence mengkaji bagaimana AI memberdayakan peralatan perubatan, meningkatkan aliran kerja klinikal, dan memacu penyelidikan biome perubatan mendalam,” kata Terrence CHEN, Ph.D, CEO United Imaging Intelligence Amerika.

Di RSNA, United Imaging Intelligence memaparkan penyelesaian AI terkemuka dalam bidang neurologi, kardiologi, dan onkologi, ditambah portfolio AI komprehensif dalam pemeriksaan dada. Dalam setiap bidang ini, AI memberikan sokongan dan peningkatan melalui seluruh aliran kerja, dari pemeriksaan hingga pencegahan, diagnosis, rawatan, penyiasatan lanjut, dan penyelidikan. Secara umum, United Imaging Intelligence meninggalkan kesan dengan paradigma inovasi ganda, mencampur aduk dunia perubatan Metaverse dan penyelidikan model besar, mempersembahkan landskap pandangan untuk masa depan kesihatan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

Para hadirin RSNA akan melihat projeksi hologram struktur vaskular kaki bawah dengan licin menindih subjek manusia. Inovasi ini adalah uAI-MERIT United Imaging Intelligence