UL Solutions Memperkenalkan ULTRUS Brand Perisian untuk Membantu Pelanggan Meningkatkan Kelajuan Pasaran, Kelestarian dan Keselamatan

(SeaPRwire) –   Portfolio perisian ULTRUSTM memanfaatkan data dan bertujuan untuk memberikan pelanggan UL Solutions maklumat dan kejelasan untuk maju dalam inovasi, rantai bekalan dan matlamat kelestarian.

NORTHBROOK, Ill., 31 Januari 2024 — UL Solutions, sebuah pemimpin global dalam sains keselamatan terapan, telah mengumumkan pelancaran ULTRUSTM, satu jenama baru yang menekankan tawaran perisian UL Solutions yang direka untuk membantu pelanggan di seluruh dunia meningkatkan keselamatan dan kelestarian produk sambil memperkenalkannya ke pasaran lebih cepat.

UL Solutions telah melancarkan ULTRUSTM, satu jenama baru yang menekankan tawaran perisian UL Solutions yang direka untuk membantu pelanggan di seluruh dunia meningkatkan keselamatan dan kelestarian produk sambil memperkenalkannya ke pasaran lebih cepat. Perisian ULTRUS memanfaatkan data dan menukarnya kepada maklumat dan pandangan untuk pengambilan keputusan yang lebih baik untuk mencapai matlamat lebih berkesan.

UL Solutions telah melancarkan ULTRUSTM, satu jenama baru yang menekankan tawaran perisian UL Solutions yang direka untuk membantu pelanggan di seluruh dunia meningkatkan keselamatan dan kelestarian produk sambil memperkenalkannya ke pasaran lebih cepat. Perisian ULTRUS memanfaatkan data dan menukarnya kepada maklumat dan pandangan untuk pengambilan keputusan yang lebih baik untuk mencapai matlamat lebih berkesan.

Syarikat-syarikat di seluruh dunia menghadapi harapan kelestarian yang lebih tinggi, keperluan peraturan dan pematuhan yang sentiasa berubah, dan keperluan yang semakin meningkat untuk rantai bekalan yang lebih telus. Jenama baru ini, yang menekankan pengalaman UL Solutions dalam perisian yang memperkasakan perniagaan, akan membantu syarikat-syarikat menangani isu-isu ini.

Bermula hari ini, 31 Januari 2024, banyak aplikasi perisian UL Solutions akan memakai nama ULTRUS, dengan pengguna melihat penjenamaan ULTRUS ketika menggunakan perisian untuk menyelesaikan cabaran perniagaan harian. Pelanggan mendapat manfaat daripada penampilan dan perasaan yang konsisten serta antaramuka bersama, menambah fungsi perisian sedia ada.

“Pelancaran jenama baru ULTRUS untuk siri perisian kami merupakan tonggak bagi UL Solutions dan pelanggan kami,” kata Jennifer Scanlon, presiden dan ketua pegawai eksekutif UL Solutions. “ULTRUS menekankan perkembangan kami dalam sains data untuk membantu pelanggan berjaya dengan lebih berkesan dalam pasaran yang menuntut keselamatan, kelestarian dan pematuhan peraturan yang lebih tinggi.”

Perisian ULTRUS memanfaatkan data dan menukarnya kepada maklumat dan pandangan untuk pengambilan keputusan yang lebih baik untuk mencapai matlamat lebih berkesan. Selain itu, pelanggan juga mempunyai akses kepada kepakaran khasiti UL Solutions, rakan ekosistem dan penyelidikan terkemuka industri.

“Banyak organisasi menghadapi cabaran mengintegrasikan pelbagai keperluan pematuhan dan peraturan mereka dan ingin mempunyai portfolio perisian bersatu untuk membantu mereka menangani titik kesakitan ini,” kata John Genovesi, naib presiden eksekutif dan presiden Perisian dan Penasihat di UL Solutions. “Kami bangga menjadi rakan kongsi mereka, menawarkan jenama ULTRUS untuk membantu mereka membina sambungan yang lebih dalam dan luas antara produk yang dicipta, orang dalam pasukan mereka, dan kesan mereka terhadap planet.”

Ketahui lebih lanjut tentang .

Tentang UL Solutions
UL Solutions, sebuah pemimpin global dalam sains keselamatan terapan, menukarkan cabaran keselamatan dan kelestarian menjadi peluang untuk pelanggan di lebih 100 negara. UL Solutions menyediakan perkhidmatan pengujian, pemeriksaan dan pensijilan, bersama-sama dengan produk perisian dan penawaran penasihat, yang menyokong inovasi produk dan pertumbuhan perniagaan pelanggan kami. Tanda Sijil UL berfungsi sebagai simbol kepercayaan yang diiktiraf terhadap produk pelanggan kami dan mewakili komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk maju misi keselamatan kami. Kami membantu pelanggan kami berinovasi, memperkenalkan produk dan perkhidmatan baru, menjelajahi pasaran global dan rantai bekalan yang kompleks, serta berkembang secara lestari dan bertanggungjawab ke masa depan. Sains kami merupakan kelebihan anda.

Hubungan Media:
Susan Nadeau
UL Solutions

T: +1 (414) 544-9729

Steven Brewster
UL Solutions

T: +1 (847) 664.8425

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.