UHS menggunakan Teknologi Pembersihan Robotik Terkini yang dibangunkan oleh CenoBots

(SeaPRwire) –   AUSTIN, Texas, 22 Januari 2024 — CenoBots gembira mengumumkan perkongsian dengannya dengan UHS dari San Antonio, sebuah rakan sistem hospital bernilai, untuk melaksanakan pembersihan robot. Pelaksanaan juga dijalankan bekerjasama dengan Hellogard Robotics. Kolaborasi ini membuktikan kuasa inovasi industri dan kerjasama antara Cenobots. Dengan mengamalkan teknologi terkini ini, UHS menetapkan precedent dan menunjukkan pendekatan berfikir ke hadapan terhadap penyelesaian EVS dalam Perubatan. Perkongsian strategik ini tidak sahaja meningkatkan kualiti hidup untuk pengunjung dan pesakit, malahan menyediakan alat inovatif untuk membantu pasukan EVS UHS dalam mengekalkan kemudahan mereka yang luas.

David Harris dari UHS menyatakan, “Robot dua yang kami perolehi dari CenoBots telah menjadi perubahan besar bagi kami, mengekalkan piawaian pembersihan tinggi di kawasan berlalu lalang tinggi. Ia sangat mudah digunakan dan berkesan untuk membantu serta-merta. Mesin penyapu juga baik. Ia telah meningkatkan secara signifikan penjagaan lantai kami. Tapak hospital kami mempunyai kira-kira 3 hingga 4 jenis lantai berbeza yang dibersihkan robot setiap hari. Hospital kami mempunyai keluasan persegi yang besar dengan ratusan dan ratusan orang berjalan melalui setiap lantai 24 jam sehari. Dua robot telah menepati permintaan kami dan juga membawa kegembiraan kepada staf dan pengunjung. Pelaburan ini benar-benar tidak ternilai bagi hospital kami. Saya sangat mengesyorkan CenoBots dan perkhidmatan yang mereka sediakan.”

Selanjutnya, David bercakap tentang perkhidmatan pelanggan yang hebat dari CenoBots. Mereka telah menjawab semua panggilan dan mesej kami dengan responsif segera, sama ada ia pertanyaan kecil atau permintaan besar, dan mereka sentiasa mengikuti.

Di CenoBots, kami mengambil kebanggaan dalam menyediakan perkhidmatan pelanggan kelas teratas dan penyelesaian robotik terkini untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan kami. Kami berbesar hati menerima pujian tinggi daripada sistem kesihatan berkaliber seperti UHS dan komited untuk terus melebihi jangkaan dalam semua aspek perniagaan kami.

Untuk maklumat lanjut mengenai CenoBots dan julat mesin robotik kami, sila lawati laman web kami di .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.