TUMI DINAMAKAN BAGASI RASMI PGA TOUR DAN LPGA

(SeaPRwire) –   Ikonik, jenama gaya hidup global mengumumkan perkongsian bertahun-tahun dengan PGA TOUR dan LPGA, selain memperkenalkan koleksi golf baharu ke dalam barisan TUMI Sports

NEW YORK dan DAYTONA BEACH, Fla. dan PONTE VEDRA BEACH, Fla., Jan. 23, 2024 — Jenama perjalanan dan gaya hidup antarabangsa mengumumkan perkongsian bertahun-tahun dengan LPGA dan PGA TOUR hari ini menamakan TUMI sebagai “Luggage Rasmi” untuk kedua-dua organisasi. Perkongsian TUMI dengan PGA TOUR dan LPGA menguatkan komitmen jenama untuk perkongsian sukan global utama, seperti pasukan Liga Perdana Inggeris Tottenham Hotspur, McLaren Racing, dan Persatuan Pemain Tenis Profesional.Untuk melancarkan perkongsian berprestij lelaki dan wanita ini, TUMI menganjurkan booth interaktif di PGA Show minggu ini di Orlando, Florida, menampilkan pratonton produk, penampilan pengaruh dan program lain di lokasi.

“Kami gembira menyambut TUMI ke dalam keluarga PGA TOUR bersama rakan kami di LPGA, ” kata Pesuruhjaya PGA TOUR Jay Monahan. “Kerjasama ini dengan LPGA menekankan nilai-nilai TUMI dan komitmen bersama kami untuk memperbaiki permainan kami dengan memastikan ia menjadi mesra semua.”

“Kami gembira menyambut perkongsian menarik ini dengan TUMI sebagai Luggage Rasmi LPGA dan PGA TOUR,” kata Pesuruhjaya LPGA Mollie Marcoux Samaan. “Perkongsian ini tidak sahaja menandakan komitmen bersama kami kepada kecemerlangan tetapi juga menekankan dedikasi kolektif kami untuk memberdayakan wanita dalam sukan di seluruh dunia. Sebagai lawatan global dengan perhentian di 10 negara di seluruh dunia, koleksi golf inovatif TUMI adalah kepadanan yang sempurna untuk LPGA, dan perkongsian kami akan mencerminkan semangat keazaman, kualiti dan gaya yang mendefinisikan LPGA dan TUMI. Kami berharap untuk kerjasama yang kuat antara LPGA, PGA TOUR dan TUMI, untuk menghargai perjalanan dan kejayaan atlet kami di gelanggang dan luar gelanggang.”

“PGA TOUR gembira menyambut TUMI ke dalam keluarga kami ketika kami memperkenalkan jenama gaya hidup ikonik ini kepada atlet dan peminat kami di seluruh dunia,” kata Brian Oliver, Timbalan Presiden Eksekutif, Perkongsian Korporat PGA TOUR. “Semua pemain golf, sama ada rekreasi atau profesional, akan mendapat manfaat daripada mempunyai akses kepada produk dan gaya unik TUMI apabila ia secara rasmi memasuki ruang golf.”

“Kami berbesar hati memulakan perkongsian ini dengan PGA TOUR dan LPGA dan untuk menghargai pencapaian atlet berprestij ini secara global,” kata Andrew Dawson, Presiden TUMI. “Di TUMI, kami sentiasa berkembang untuk memenuhi keperluan dan minat pengguna kami dan penonton sejenis. Menghidangkan komuniti kami dari atlet kompetitif dan rekreasi adalah langkah seterusnya yang disengajakan tetapi autentik untuk jenama kami.”

Terinspirasi oleh semangat sukan dan setia kepada DNA TUMI, koleksi golf menyampaikan ketangguhan, bahan prestasi tinggi dan reka bentuk inovatif jenama. Mengutamakan koleksi adalah beg golf, yang menawarkan ciri-ciri penambahbaikan permainan termasuk lapisan lembut, port cas USB-C dan poket pendingin, bersama dengan panel monogram untuk unsur penambahbaikan peribadi yang unik TUMI. Beg gaya hidup dan aksesori tambahan merangkumi beg, alat divot, poket bola dan tee, penutup kelab dan lebih direka untuk bekerja dengan licin bersama-sama dengan penawaran beg.

Direka dengan kekuatan sukan profesional golf di fikiran, setiap komponen dalam koleksi dibina dengan butiran teknikal tertinggi direka untuk membantu anda berprestasi di gelanggang dan luar gelanggang. Beg golf dan perjalanan koleksi berharga antara $795$1,595 USD, dengan beg dan aksesori tambahan berharga antara $125$650 USD.

Koleksi ini secara eksklusif boleh didapati di TUMI.com secara global dan akan segera disediakan di kedai TUMI terpilih, kelab golf dan beberapa kedai-kedai besar musim bunga ini. Item terpilih juga akan dipamerkan di pop-up di seluruh kejohanan PGA TOUR dan LPGA di seluruh dunia sepanjang tahun. Untuk maklumat lanjut tentang perkongsian sukan TUMI, lawati TUMI.com/About.

Mengenai TUMI
Sejak 1975, TUMI telah mencipta peralatan perniagaan, perjalanan dan prestasi mewah yang terbaik di dunia, direka untuk meningkatkan, menyederhanakan dan mempercantik semua aspek kehidupan dalam pergerakan. Menghubungkan fungsi sempurna dengan semangat kecekalan, kami komited untuk memberdayakan perjalanan sebagai rakan sepanjang hayat kepada mereka yang bergerak dan mencipta dalam mengejar impian mereka. Untuk maklumat lanjut tentang TUMI, lawati .

TUMI dan logo TUMI adalah tanda dagangan berdaftar Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Mengenai LPGA
Ladies Professional Golf Association (LPGA) adalah organisasi golf profesional wanita terkemuka di dunia. Ditubuhkan pada tahun 1950 oleh 13 pengasas wanita yang meletakkan batu asas, LPGA, yang ahlinya kini mewakili lebih daripada 60 negara, merupakan organisasi sukan profesional wanita yang paling lama berdiri.

Melalui LPGA Tour, Epson Tour, LPGA Professionals dan usahasama dengan Ladies European Tour, LPGA menyediakan kemudahan kepada pemain profesional wanita untuk mengejar impian mereka dalam permainan golf pada tahap tertinggi. Selain daripada litar profesional dan program akreditasi pengajarannya, LPGA menawarkan Yayasan yang sepenuhnya bersepadu, yang menyediakan program terbaik untuk pemain golf wanita melalui program golf remajanya, dan bahagian LPGA Amateurs, yang menawarkan peluang bermain dan pembelajaran kepada ahlinya di seluruh dunia. LPGA bertujuan menggunakan platform uniknya untuk memberi inspirasi, mentransformasikan dan memajukan peluang untuk gadis dan wanita, di gelanggang golf dan luar gelanggang.

Ikuti LPGA secara dalam talian di dan di . Sertai perbualan sosial di , , dan .

Mengenai PGA TOUR
Dengan mempamerkan pemain golf terbaik dunia, PGA TOUR menginspirasi, menggerakkan dan memberi kesan positif kepada peminat, rakan kongsi dan komuniti di seluruh dunia.

PGA TOUR, beribu pejabat di Ponte Vedra Beach, Florida, bersama-menganjurkan kejohanan di PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Korn Ferry Tour, PGA TOUR Americas dan mentadbir PGA TOUR Q-School yang dibentangkan oleh Korn Ferry dan PGA TOUR University. Ahli TOUR mewakili pemain terbaik dunia, datangnya dari 29 negara dan wilayah. Mempamerkan momen terbesar dalam sukan dengan sejarah dan warisan taruhan, PGA TOUR mempunyai perkongsian pengedaran domestik jangka panjang untuk liputan penyiaran di CBS, NBC dan Saluran Golf dan perkhidmatan video streaming di ESPN+. Secara antarabangsa, liputan PGA TOUR boleh didapati di lebih 200 negara dan wilayah dalam 28 bahasa melalui 44 rakan penyiaran dan digital.

Peminat boleh mengikuti PGA TOUR di aplikasi PGA TOUR yang baharu dan PGATOUR.COM, dan di saluran media sosial, termasuk , (dalam , dan ), , , X (dalam dan ), WhatsApp (dalam dan ), , , , dan

Hubungan Media TUMI
TUMI 
Alexandra Gillis

Hailey Hauldren
SHADOW

LPGA
J.D. Sterba
 

PGA TOUR
Chris Cox 
  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.