TransPerfect Legal Dinamakan sebagai Pembekal Perkhidmatan Tahun 2023 untuk Australia dan New Zealand

(SeaPRwire) –   Syarikat Dihormati untuk Kecemerlangan dalam Teknologi Undang-undang dan eDiscovery

SYDNEY dan NEW YORK, Jan. 23, 2024 — , pembekal global penyelesaian eDiscovery dan sokongan litigasi, telah menerima Anugerah Pembekal Perkhidmatan Australasian Lawyer dan NZ Lawyer 2023 dalam kategori teknologi undang-undang dan eDiscovery untuk tahun kedua berturut-turut.

Australasian Lawyer dan NZ Lawyer Anugerah Pembekal Perkhidmatan menekankan pembekal undang-undang yang menyediakan penyelesaian paling berkesan dan mementaskan industri dalam teknologi undang-undang, perkhidmatan undang-undang, sokongan litigasi dan perundingan, perekrutan, perkhidmatan luar dan ADR dan pengantaraan.

Pejabat TransPerfect pertama di Australia dibuka di Sydney pada tahun 2007, dengan pasukan sokongan TransPerfect Legal, pelayan dan makmal forensik ditambah pada tahun 2019. Berikutan pertumbuhan pesat pejabat dan permintaan tinggi untuk perkhidmatan TransPerfect di Australia, syarikat kemudian menambah pejabat di Melbourne. TransPerfect Legal juga dinamakan Pembekal Perkhidmatan Undang-undang Australasia Tahun ini oleh Australasian Lawyer, dan dihargai sebagai Pembekal Perkhidmatan 5 Bintang oleh Australasian Lawyer pada tahun 2022.

Presiden dan Ketua Eksekutif TransPerfect Phil Shawe berkata, “Kami bangga diiktiraf oleh Australasian Lawyer dan NZ Lawyer. Penghargaan untuk anugerah ini pergi kepada pasukan profesional kami dalam eDiscovery dan komitmen mereka yang tidak berbelah bagi kepada pelanggan kami.”

Mengenai TransPerfect Legal

 adalah pemimpin global dalam teknologi undang-undang dan sokongan. Diasaskan pada tahun 1992, TransPerfect Legal mempunyai pejabat di lebih 120 bandar di enam benua dan menawarkan rangkaian perkhidmatan dan teknologi kepada firma undang-undang Am Law 200 dan Global 100 serta jabatan undang-undang korporat. Penyelesaian termasuk , , , , , dan , semuanya ditawarkan bersama-sama ekosistem TransPerfect Legal, rangkaian aplikasi eksklusif untuk memenuhi keperluan para praktisian undang-undang dan peraturan di seluruh dunia. .

Mengenai TransPerfect
 ialah pembekal terbesar di dunia untuk  dan  untuk perniagaan global. Dari pejabat di lebih 100 bandar di enam benua, TransPerfect menawarkan julat lengkap perkhidmatan dalam 200+ bahasa kepada pelanggan di seluruh dunia. Lebih 6,000 organisasi global menggunakan teknologi TransPerfect untuk mempermudah pengurusan kandungan bahasa berganda. Dengan komitmen yang tidak tertandingi terhadap kualiti dan perkhidmatan pelanggan, TransPerfect adalah sepenuhnya  dan  disahkan. TransPerfect mempunyai ibu pejabat global di New York, dengan ibu pejabat serantau di London dan Hong Kong. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web kami di 

Logo –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.