TOPBAND Menonjolkan “PV-ESS-EV Charging” Penyelesaian di Intersolar North America 2024, Memimpin Pembangunan Industri Tenaga Baru

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 24 Januari 2024 — TOPBAND mempamerkan penyelesaian “PV-ESS-EV Charging” Pelbagai Senario di Intersolar North America yang diadakan dari 17-19 Jan di San Diego, CA, menarik perhatian peserta dari pasaran di seluruh dunia. TOPBAND mempamerkan penyelesaian untuk senario utama, termasuk aplikasi perumahan, komersial dan perindustrian. Ia sepenuhnya memaparkan keupayaan TOPBAND untuk mengintegrasikan teknologi inti sel, awan, PCS, BMS dan EMS(1C1C3S).

TOPBAND Showcased at Intersolar North America 2024
TOPBAND Showcased at Intersolar North America 2024

TOPBAND sentiasa mengikuti prinsip bahawa “teknologi mencipta nilai” dan terus membuat kemajuan teknologi dan inovasi produk dalam 28 tahun yang lalu. Berdasarkan teknologi inti sel, awan, PCS, BMS dan EMS(1C1C3S) TOPBAND.  TOPBAND memaparkan produk dan penyelesaian baharu untuk Pelbagai Senario untuk individu, keluarga, perniagaan dan pembekal utiliti di kilang, taman, kawasan perkhidmatan lebuh raya, dan pusat membeli-belah. Kedai tarik minat berterusan pelawat di lokasi. Terutamanya, produk termasuk penyelesaian ESS Komersial dan Perindustrian, Sistem Penyimpanan Tenaga Komersial dan Perindustrian, sistem penyimpanan tenaga perumahan, inverter, pengecas EV sangat diminati oleh pelanggan di acara tersebut.

Semasa pameran, TOPBAND menandatangani perjanjian kerjasama strategik dengan pemain utama di pasaran tenaga baharu, yang merupakan ganjaran terbaik untuk komitmen jangka panjang TOPBAND terhadap falsafah “berpusat pelanggan”. Selain itu, TOPBAND memperkenalkan penyelesaian BMS Komersial dan Perindustrian terkini, Sistem Penyimpanan Tenaga Komersial dan Perindustrian, dan kes “PV-ESS-EV Charging” Komersial dan Perindustrian sepenuhnya memaparkan kekuatan teknikalnya.

Penyelesaian BMS Sistem Penyimpanan Tenaga Komersial dan Perindustrian TOPBAND menggunakan seni bina lapisan munasabah, pemantauan ketepatan tinggi, perlindungan berganda, algoritma awan dan teknologi lain untuk menjadikan sistem penyimpanan tenaga lebih selamat, stabil dan boleh dipercayai. Awan BMS Sistem Penyimpanan Tenaga Komersial dan Perindustrian TOPBAND berjaya menyambung hampir satu juta PCS Sistem Pengurusan Bateri (BMS), mengurus jumlah kapasiti bateri hampir 20GWh, memberikan sokongan stabil untuk operasi dan penyelenggaraan seluruh kitaran hayat sistem penyimpanan tenaga. Melalui penyesuaian aktif tepat dan algoritma amaran awal pintar, ia berjaya menyesuaikan dan memberi amaran secara berkesan melebihi 100,000 kali, mengurangkan kos penyelenggaraan untuk pelanggan.

Sebagai pemimpin inovatif dalam industri tenaga baharu, penyelesaian “PV-ESS-EV Charging” Pelbagai Senario TOPBAND mendapat sambutan yang sangat baik di pameran ini. Penyelesaian “PV-ESS-EV Charging” TOPBAND menyediakan pengguna dengan penyelesaian kitaran hayat tenaga baharu yang lengkap dengan mengintegrasikan sistem penjanaan tenaga fotovoltaik, sistem penyimpanan tenaga, dan kemudahan pengecasan. Penyelesaian “PV-ESS-EV Charging” TOPBAND tidak sahaja membantu pengguna meningkatkan kecekapan tenaga dan mengurangkan kos operasi tetapi juga menyumbang kepada transformasi hijau struktur tenaga. Penyelesaian “PV-ESS-EV Charging” TOPBAND sangat fleksibel dan boleh diperluaskan, boleh disesuaikan berdasarkan keperluan pelanggan. Sama ada ia perlu sistem penyimpanan kecil untuk memenuhi keperluan kuasa sandaran asas atau perlu sistem penyimpanan besar untuk menyokong penjanaan tenaga fotovoltaik atau pengecasan kenderaan elektrik yang signifikan, TOPBAND boleh menyediakan penyelesaian yang sesuai.

Pada masa hadapan, TOPBAND akan terus menyediakan produk tenaga baharu inovatif dan penyelesaian bersepadu berkualiti tinggi untuk membantu pelanggan komersial dan besar global mencapai komitmen sifar bersih dan gaya hidup rendah karbon, memacu proses pengurangan karbon ke hadapan dengan pelanggan global, dan menjadikan dunia lebih pintar dan rendah karbon.

Hubungi:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.