Tongwei Solar mencapai penarafan “A” dalam penarafan kebolehpercayaan modul PV PV ModuleTech

(SeaPRwire) –   CHENGDU, China, Jan. 31, 2024 — Platform media industri global yang berwibawa PV Tech telah menerbitkan laporan kedudukan Bankability Modul PV Tech untuk suku keempat 2023, dengan Tongwei Solar meningkat ke status ‘A’, satu tonggak penting bagi syarikat.

Penarafan baru ini menekankan kekuatan Tongwei Solar dari segi kualiti produk, inovasi teknologi dan pangsa pasaran yang semakin meningkat, berdasarkan komitmennya yang konsisten kepada pelanggan dan rakan kongsi serta rantai bekalan industri yang terpadu secara menegak.

Melalui teknologi terkemuka yang dibangunkan sendiri, syarikat telah menubuhkan tiga pusat keusahawanan negara terkemuka secara bebas, membangunkan laluan teknikal PECVD poli pertama untuk pengeluaran massa sel dan modul TOPCon dan teknologi THL industri pertama, seraya membina baris ujian sel dan modul baru untuk menjelajahi terobosan lanjut dalam era N-jenis.

Tongwei Solar achieves "A" ranking in PV ModuleTech bankability ratings
Tongwei Solar achieves “A” ranking in PV ModuleTech bankability ratings

Sepanjang tahun 2023, dalam tempoh setahun memasuki sektor modul, Tongwei Solar telah mencapai dua kali peningkatan kedudukan dalam laporan PV Tech, dengan trajektori kenaikan semasa menunjukkan syarikat berada di kalangan peserta terpantas industri.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.