Timeless Vapes Lancarkan Kerjasama Legasi Artis dengan Ashley Macias

Program Legasi Artis Timeless Vapes meraikan persimpangan antara ganja, komuniti dan budaya

SCOTTSDALE, Ariz., 6 Sept. 2023 — Timeless Vapes (“Timeless” atau “Syarikat”), sebuah jenama gaya hidup yang membawa kepimpinan dalam budaya ganja, hari ini mengumumkan kolaborasi Legasi Artis terbaharunya dengan Ashley Macias, seorang artis Arizona yang mencipta karya seni surealis.

Program Legasi Artis Timeless adalah platform gaya hidup bagi para kreatif untuk berkongsi kisah unik mereka melalui lensa budaya ganja. Berpusat di Phoenix, Ashley Macias adalah seorang artis surealis yang belajar sendiri, mencampurkan reka bentuk psikedelik dan abstrak dalam lukisan dinding dan karya seni lainnya. Terutamanya seorang pelukis, Ashley juga bekerja dalam medium campuran dan cat sembur, mencipta karya yang dipengaruhi oleh alam dan kesadaran kita. Ashley telah mereka bentuk flip case edisi terhad dan kombo bateri untuk Timeless serta stiker, pin dan beg jinjing. Semua barangan boleh didapati secara dalam talian di www.alwaystimeless.com.

Seiring dengan barangan Ashley Macias, Timeless akan melancarkan strain baharu untuk kartrij vape mereka, Querkle, yang boleh didapati di kedai-kedai dispensari yang mengambil bahagian di Arizona, California, Missouri, Ohio dan Oklahoma.

“Ganja adalah alat yang menakjubkan dalam hidup saya, kerap membantu saya untuk bersantai dan turun selepas hari kreatif yang panjang,” kata Ashley Macias. “Inspirasi di sebalik flip case Timeless saya dimaksudkan untuk menyeronokkan dan bebas, mencerminkan unsur seni sureal saya dan kisah saya. Saya sangat teruja untuk bekerjasama pada produk yang boleh saya sokong sambil mempamerkan seni saya pada sesuatu yang saya percaya dan sayangi.”

“Program Legasi Artis adalah tonggak misi Timeless. Bekerja dengan artis seperti Ashley memastikan penyertaan komuniti dan budaya dalam penjenamaan kami,” kata Kyle Webb, Naib Presiden Pemasaran di Timeless. “Karya Ashley yang unik dan menarik perhatian adalah padanan semula jadi dengan jenama Timeless, menjemput pengguna untuk mengalami sentuhan peribadi ketika memilih produk mereka. Pasukan Timeless merasa terhormat dapat bekerja sama dengan artis yang berbakat dan berharap dapat berkongsi karyanya di dunia ganja.”

Barisan produk edisi terhad Macias adalah tambahan keempat ke Program Legasi Artis Timeless pada tahun 2023. Awal tahun ini, Timeless bekerjasama pada flip case dan kombo bateri dengan pelukis mural Bay Area APEXER, dan artis Kansas City John F. Malta yang membantu mengumpul dana untuk Yayasan Head for the Cure, dan warga asli Miami Tati Suarez pada karya yang diilhamkan oleh tipografi dan palet Art Nouveau.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, ketersediaan dan kolaborasi Timeless, sila layari https://www.timelessvapes.com.

Mengenai TimelessTimeless ditubuhkan pada tahun 2011 dengan visi untuk mewujudkan jenama gaya hidup terkemuka di sekitar produk ganja berkualiti tinggi dan penglibatan unik melalui tonggak kami “Komuniti, Budaya, dan Legasi.” Timeless Vapes mula membuat produk ganja pada tahun 2013 dan meraikan ulang tahun ke-10 mereka. Semangat mereka untuk inovasi, membina jenama unik, dan penglibatan pelanggan telah membawa Timeless menjadi House of Brands kebangsaan terkemuka dalam industri ini. Hari ini, Timeless beroperasi di Arizona, California, Oklahoma, Ohio, dan Missouri dan beribu pejabat di Scottsdale, Arizona. Untuk ketahui lebih lanjut tentang Timeless Vapes, sila layari:https://www.timelessvapes.com

Media Hubungan Timeless VapesMattio Communicationstimeless@mattio.com

SUMBER Timeless Refinery