The Westin Resort & Spa Ubud Bali: Menutup 2023 dengan Kecemerlangan dan Menyambut 2024

The Westin Resort & Spa Ubud Bali: Closing 2023 with Excellence and Welcoming 2024

BALI, Indonesia, Oct. 16, 2023 — The Westin Resort & Spa Ubud Bali gembira menjemput tetamu untuk menghayati kecemerlangan ketika menutup tahun 2023 dan menyambut janji-janji tahun 2024. Terletak di keindahan subur Bali, The Westin Resort & Spa Ubud Bali, menawarkan 120 bilik mewah, termasuk bilik mewah, suite, dan villa, bersedia menemani tetamu dalam perjalanan luar biasa ini.


Recharge by the pool at The Westin Resort & Spa, Ubud, Bali. Find your inner balance amidst lush, tranquil surroundings.

Terletak dalam jarak 30 minit yang mudah dari destinasi utama Ubud seperti Hutan Kera, Pusat Ubud, dan Pasar Seni Ubud, The Westin Resort & Spa Ubud Bali sedang mempersiapkan siri acara perayaan yang menarik dengan tema kelestarian. Mulai dari Penerangan Lampu Krismas yang menakjubkan hingga Jamuan Makan Malam Krismas, dan sambutan Tahun Baru yang meriah, kelestarian adalah inti segalanya. Tujuannya adalah untuk memastikan tetamu semua umur dapat bersuka ria dalam acara cuti ini, sekaligus mempromosikan konsep dan hiasan ramah alam. Untuk maklumat lanjut mengenai acara cuti, sila klik pautan ini.

Membawa semangat gembira dan kesejahteraan ke tahun 2024, The Westin Resort & Spa Ubud Bali sudah bersedia untuk menjadikan tahun akan datang tidak terlupakan. Tahun 2024 menjanjikan permulaan baru untuk semua, dan resort ini berada di sini untuk menyediakan pengalaman menginap yang tidak terlupakan bagi tetamu dengan fokus kepada kesihatan. The Westin Resort & Spa Ubud Bali menyediakan pelbagai jenis tetamu, daripada pasangan yang mencari pelarian romantis hingga keluarga yang mencari pelbagai aktiviti menarik. Selain itu, dua bilik mesyuarat yang dilengkapi dengan baik, mampu menampung perjumpaan kecil hingga kumpulan seramai 100 orang, menjadikan hotel ini pilihan yang sesuai untuk mesyuarat perniagaan, memastikan permulaan yang memberangsangkan untuk tahun dengan pengalaman sempurna bagi pelancong perniagaan dan rekreasi.

The Westin Resort & Spa Ubud Bali menjemput pengunjung untuk memulakan perjalanan ke tahun 2024 penuh kesihatan, kelestarian dan kecemerlangan. Resort berharap dapat menjadikan penginapan tetamu benar-benar luar biasa dan tidak terlupakan.

Untuk maklumat tambahan dan tempahan, sila lawati westinubud.com atau hubungi pasukan tempahan di resv.dpswr@westin.com.

Teruskan berita dan promosi terkini dengan mengikuti The Westin Resort & Spa Ubud Bali di Instagram dan Facebook

SUMBER The Westin Resort & Spa Ubud, Bali