The Sandbox dan T&B Media Global Umumkan Perkongsian untuk Membina Dunia Maya

83 The Sandbox and T&B Media Global Announce Partnership to Build Virtual Worlds

BANGKOK, 4 Okt. 2023 — The Sandbox gembira untuk mengumumkan fasa pertama kerjasama strategik berbilang faset dengan T&B Media Global, sebuah syarikat pembangunan Harta Intelek (IP) terkemuka yang memberi tumpuan kepada seni bercerita. Fasa pertama ini akan memperluas platform The Sandbox dengan pengalaman imersif revolusioner yang dibina dengan T&B, untuk mendorong sempadan interoperabiliti dan membolehkan pengguna meneroka dunia maya yang saling berhubung dengan lancar.

The Sandbox and T&B Media Global Announce Partnership to Build Virtual Worlds

Di bawah fasa pertama ini, The Sandbox akan mengintegrasikan IP luar biasa T&B Media Global ke dalam metaversenya, memberi pengguna pengalaman tanpa tandingan yang ditetapkan dalam dunia maya bertema IP. Perkongsian ini juga akan memberi pratonton kepada kerjasama masa depan antara The Sandbox dan Translucia, enjin dunia maya T&B sendiri, yang dikuasakan oleh AI, blockchain dan teknologi imersif, bersama dengan alam semesta rakan kongsi imersifnya, Mittaria, yang membolehkan pemain meneroka lokasi ikonik, berinteraksi dengan watak yang diingati, dan memulakan pengembaraan yang mengujakan.

Fasa kerjasama pada masa depan akan meneroka penglibatan tambahan dengan keupayaan daripada syarikat portfolio T&B iaitu VUCA Digital (fintech) dan Lightlink (blockchain) sebagai sebahagian daripada kolaborasi.

“Kolaborasi ini mewakili satu batu loncatan penting dalam perjalanan kami untuk mewujudkan dunia maya yang bermakna dan saling berhubung,” kata Dr. Jwanwat Ahriyavraromp, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif T&B Media Global. “Dengan menggabungkan tenaga dengan The Sandbox, kami mengambil langkah besar ke arah mewujudkan rangkaian dunia maya interoperasi yang menawarkan pengguna pengalaman imersif yang lancar merentasi pelbagai platform.”

Perkongsian antara The Sandbox dan T&B Media Global membuka jalan untuk masa depan permainan pengalaman imersif yang menarik. Pengguna boleh menantikan dunia di mana persekitaran maya bertema IP kegemaran mereka bertembung, menggalakkan kreativiti, eksplorasi, dan penglibatan komuniti yang tidak tertandingi.

Mengenai T&B Media Global Holding
T&B Media Global ialah Rumah Kegembiraan—di mana kreativiti dan kegembiraan bertemu. Diterajui oleh pencerita dan kreatif dengan inovasi luar biasa Dr. Jwanwat Ahriyavraromp, T&B Media Global membiayai dan mengkurasi kandungan luar biasa dan inovatif dari seluruh dunia. Dilengkapi dengan rangkaian yang luas dan bersepadu di China dan Thailand, dan bakat kreatif di seluruh dunia, T&B Media Global berusaha menjadi penyokong utama getaran kegembiraan global dengan melabur dalam kandungan mesra keluarga dan teknologi pelopor, sambil menyokong program pembangunan masyarakat global yang mewujudkan perubahan positif untuk alam sekitar, kanak-kanak dan semua umat manusia. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai T&B Media Global, sila layari laman web kami www.tandbmediaglobal.com.

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/ed96863c-img_3345__1.jpg