Terbitan Perisian Pembinaan Premier menyerlah di Big 5 Global 2023, menetapkan piawaian industri semula

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, Jan. 25, 2024 — Premier Construction Software membuat impak yang luar biasa, menjadi tumpuan utama di acara Big 5 Global yang berprestij diadakan dari 4 hingga 7 Disember 2023, di Dubai World Trade Centre. Acara berpandangan ini menyatukan pemimpin, pemikir, dan pemaju secara global, menubuhkan platform eksklusif untuk pertukaran teknologi dan idea transformasi yang menentukan masa depan industri pembinaan.

 

premier construction software AI

Sebagai pemimpin global yang terkenal dalam sektor teknologi pembinaan kewangan, Premier Construction Software dengan bangganya berkhidmat sebagai Penaja Emas FutureTech Summit, mempamerkan impak mendalam AI, automatik dan inovasi dalam industri. “Kami benar-benar gembira menjadi sebahagian daripada acara Big 5 Global Dubai,” ungkap Karoline Lapko, CEO di Premier Construction Software. “Ini memberikan peluang yang luar biasa bukan sahaja untuk mempamerkan kemajuan teknologi kami tetapi juga untuk bekerjasama dengan pemikir lain mengenai potensi transformasi AI dalam pembinaan. Kami mengambil kebanggaan besar dalam membangunkan teknologi inovatif yang memberdayakan syarikat pembinaan dan menyokong mereka yang membentuk dunia kita.”

Big 5 Global Dubai 2023 menawarkan Premier platform untuk mempamerkan bagaimana teknologi boleh memberdayakan perniagaan pembinaan untuk meningkatkan keuntungan dan menjelajah laluan yang bertanggungjawab untuk mengembangkan skala.
Para peserta diberi peluang untuk:

Pendedahan Pakar: Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Operasi kami membimbing sesi-sesi yang menarik mengenai AI & Masa Depan Pembinaan, memberikan para peserta wawasan berharga tentang kes gunaan praktikal. Perbincangan ini menangani cabaran umum dan wawasan mengenai pelaksanaan AI, memberikan pemahaman menyeluruh tentang aplikasinya di dunia sebenar.

Demonstrasi Interaktif: Para tetamu menikmati pengalaman tangan, menjelajahi demo langsung perisian ERP moden kami. Mereka terlibat dengan pasukan kami ketika kami mempamerkan bagaimana Premier memudahkan operasi dan memanfaatkan data dengan cara pintar untuk membantu perniagaan membuat keputusan yang lebih bermaklumat.

Sertai kami dalam perjalanan ke masa depan yang lebih cerah. Untuk maklumat lanjut dan untuk menjelajahi bagaimana Premier Construction Software boleh meningkatkan pulangan anda, mohon demo, atau sertai kami di Big 5 Global Dubai 2024.

Untuk pertanyaan media dan permintaan temubual, sila hubungi:

Luiz Oliveira, Sr. Pengurus Pemasaran
 
+1 (647) 642-1380

Ikuti kami @premierconstructionsoftware di Instagram untuk maklumat terkini dan pandangan di belakang tabir pengalaman kami di Big 5 Global Dubai 2023.

Video –
Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.