Tencent Music Entertainment Group akan Laporan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 14 November 2023

16 1 Tencent Music Entertainment Group to Report Third Quarter 2023 Financial Results on November 14, 2023

SHENZHEN, China, Oct. 16, 2023 — Tencent Music Entertainment Group (“TME”, atau “Syarikat”) (NYSE: TME dan HKEX: 1698), platform hiburan muzik dan audio dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada Selasa, 14 November 2023.

Pengurusan TME akan menganjurkan mesyuarat Tencent pada Selasa, 14 November 2023, pada pukul 6:00 pagi Waktu Timur atau 7:00 petang Waktu Beijing/Hong Kong pada Selasa, 14 November 2023, untuk mengkaji dan membincangkan prestasi perniagaan dan kewangan Syarikat.

Bagi peserta yang ingin menyertai mesyuarat Tencent, sila daftar secara dalam talian terlebih dahulu menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Setelah pendaftaran, setiap peserta akan menerima e-mel dengan maklumat akses mesyuarat, termasuk ID mesyuarat, pautan mesyuarat, nombor sambungan, dan ID peserta unik untuk menyertai mesyuarat.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian

Chinese Mainland[1]: https://meeting.tencent.com/dw/Mz8pKNi2EMDD
Antarabangsa: https://voovmeeting.com/dw/Mz8pKNi2EMDD

Siaran langsung dan arkib web mesyuarat juga akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.tencentmusic.com/.

[1] Chinese Mainland, untuk tujuan pengumuman ini sahaja, tidak termasuk Wilayah Pentadbiran Khas Hong Kong, Wilayah Pentadbiran Khas Makau Republik Rakyat China dan Taiwan

Mengenai Tencent Music Entertainment

Tencent Music Entertainment Group (NYSE: TME dan HKEX: 1698) ialah platform hiburan muzik dan audio dalam talian terkemuka di China, mengendalikan aplikasi muzik yang sangat popular dan inovatif di negara itu: QQ Music, Kugou Music, Kuwo Music dan WeSing. Misi TME ialah untuk mencipta peluang yang tidak terhingga dengan muzik dan teknologi. Platform TME terdiri daripada muzik dalam talian, audio dalam talian, karaoke dalam talian, penstriman langsung berpusatkan muzik dan perkhidmatan konsert dalam talian, membolehkan peminat muzik menemui, mendengar, menyanyi, menonton, beraksi dan berkongsi mengenai muzik.

Hubungan Pelabur

Tencent Music Entertainment Group
ir@tencentmusic.com
+86 (755) 8601-3388 ext. 818415

SUMBER Tencent Music Entertainment Group