Tavistock Group Mengekalkan Sidley Austin LLP untuk Menjalankan Tinjauan Pematuhan

(SeaPRwire) –   Kenneth A. Polite, Jr. bekas Peguam Kanan Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat akan Memimpin Perhubungan

ORLANDO, Fla., 24 Januari 2024 —  Hari ini,  mengekalkan firma undang-undang global Sidley Austin LLP untuk mengkaji semula program-program pematuhan. Kenneth A. Polite, Jr., seorang rakan dalam firma dan pemimpin global bersama Sidley’s White Collar Defense and Investigations practice, akan memimpin perhubungan.

 sebelumnya berkhidmat sebagai Penolong Peguam Negara yang dilantik Senat untuk Bahagian Jenayah Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DOJ), membuatnya peguam tertinggi dalam Bahagian Jenayah DOJ. Semasa berada di DOJ, Kenneth mengawasi panduan DOJ mengenai Penilaian Program Pematuhan Syarikat dan dasar-dasar pematuhan lain berkaitan penguatkuasaan korporat. Selain daripada perkhidmatan kerajaan, Kenneth pernah berkhidmat sebagai ketua pematuhan di syarikat Fortune 500. 

“Kami menganggap pematuhan dengan serius dan mahu memastikan proses dan prosedur kami sesuai dengan perniagaan kami dan digunakan dengan berkesan,” kata Dr. Shehan Dissanayake, Ph.D., Pengerusi Tavistock.

“Kami berharap bekerjasama dengan Tavistock dan pasukan pengurusan kanan baru untuk memastikan budaya pematuhan yang kukuh di seluruh syarikatnya,” kata Encik Polite.

Tahun lepas, Tavistock melantik Dr. Shehan Dissanayake sebagai Pengerusi Tavistock, Nick Beucher dan Josh Levy sebagai Ketua Eksekutif Bersama dan Ben Weaver sebagai Ketua Pegawai Kewangan.

MENGENAI KUMPULAN TAVISTOCK
Pelaburan global Tavistock terutamanya tertumpu kepada hartanah, hospitaliti, pertanian dan perkhidmatan kewangan. Di dalam dan luar pasaran ini, pegangan Tavistock berpelbagai sifat dan skala global, merangkumi Amerika Utara dan Amerika Selatan, Mexico, Caribbean, Eropah, Asia, dan Australia. Pejabat ini melabur untuk mencapai kesan transformasi dengan membina pasukan pengurusan cemerlang dan komited untuk pertumbuhan jangka panjang. Untuk maklumat lanjut, lawati .

MENGENAI SIDLEY AUSTIN LLP
Sidley ialah firma undang-undang global elit. Dengan 2,300 peguam, hasil tahunan US$3 bilion, dan pengalaman yang merangkumi 157 tahun, kami telah membina reputasi menggunakan strategi undang-undang Built to WinSM dalam mewakili pelanggan dengan berjaya dalam lebih daripada 70 negara dalam perkara transaksi kompleks, siasatan, pengawalseliaan, dan guaman. Dengan 21 pejabat strategik terletak di pusat perdagangan dan kewangan utama di seluruh AS, Eropah, dan Asia Pasifik, perspektif dan jangkauan kami benar-benar global. Peguam dan profesional perniagaan kami, lancar dalam lebih daripada 80 bahasa, mempunyai kesedaran budaya dan kepakaran undang-undang lintas sempadan yang diperlukan untuk membawa kejelasan ke landskap perniagaan dinamik.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.