Taoping Terus Membina Momenum Pendapatan Dengan Inovatifnya Penyelesaian Perawatan Air Sisa Tidak Grid; Projek Baru Selesai dan Talian Pesanan Kedua-duanya Terus Meningkat

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Jan. 25, 2024 — Taoping Inc. (Nasdaq: TAOP, “Syarikat”) pembangun inovatif pintar perkhidmatan dan penyelesaian platform awan, media baharu dan penyelesaian kecerdasan buatan hari ini mengumumkan bahawa momentum pendapatan Syarikat didorong oleh permintaan yang meningkat untuk penyelesaian rawatan air sisa tidak berpusatnya yang inovatif. Syarikat memanfaatkan permintaan ini dengan menawarkan penyelesaian berpatutan dan berharga pasaran yang tinggi yang disertai dengan sokongan menyeluruh sepanjang kitaran hayat projek.

Encik Lin Jianghuai, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Taoping, berkata: “Kami komited untuk melabur dalam penyelesaian terkini untuk rawatan air sisa tidak berpusat dan kawalan pencemaran, memberi kami kelebihan saingan dan memacu pertumbuhan pendapatan. Misi kami berputar sekitar menyediakan air bersih untuk dunia yang lebih bersih, satu mesej yang sangat bersesuaian dengan pembuat keputusan yang memberi keutamaan kepada pembersihan alam sekitar tempatan. Kebangkitan semula aktiviti luar pada masa selepas wabak dan permintaan yang meningkat untuk air bersih secara positif memberi kesan kepada perniagaan kami. Pada masa yang sama, penyelesaian rawatan air sisa inovatif kami memberi kesan yang besar dengan memberdayakan masyarakat di negara membangun dan kawasan terpencil. Kami yakin sepenuhnya bahawa air bersih, sihat adalah hak asasi untuk semua orang, bukan mewah.”

Contoh momentum peningkatan Taoping termasuk bekerjasama dalam menyokong projek rawatan air sisa yang baru siap dibina, di mana Taoping menyediakan pembinaan kejuruteraan kemudahan rawatan air sisa tidak berpusat dan rangkaian paip sokongan. Projek ini disatukan dengan sistem pengendalian dan penyelenggaraan pintar Syarikat yang dibantu oleh sistem Cloud Nest AI yang kuat dan platform awan pintar Syarikat untuk meningkatkan operasi dan kecekapan kos penyelenggaraan secara ketara. Projek perintis telah dilaksanakan di wilayah seluruh China. Penyiapan projek baharu dan pengembangan saluran pesanan menunjukkan pertumbuhan dan kejayaan yang berterusan bagi Syarikat.

Encik Lin Jianghuai, menambah, “Pesatnya pembandaran di China telah menyebabkan peningkatan yang ketara dalam pelepasan air sisa domestik. Walaupun usaha telah dilakukan untuk mengawal pencemaran air dan meningkatkan alam sekitar, banyak bandar dan kampung masih menghadapi cabaran dengan kemudahan sistem longkang yang tidak mencukupi. Pasaran rawatan air sisa domestik mempunyai peluang yang luas untuk peningkatan, mengambil kira isu-isu seperti kekusutan, penyebaran, dan kekurangan perancangan bersatu. Pelaksanaan projek rawatan air sisa di seluruh negara memainkan peranan penting dalam meningkatkan pembinaan bandar pintar dan mempromosikan pemulihan luar bandar. Ini pula telah menyumbang kepada pertumbuhan pendapatan yang lebih tinggi bagi Taoping, yang kami berada dalam kedudukan untuk mendapat manfaat daripadanya dalam tahun-tahun akan datang memandangkan usaha berterusan untuk menangani cabaran rawatan air sisa berkaitan dengan pembandaran.”

Mengenai Taoping Inc.

Taoping Inc. (Nasdaq: TAOP) mempunyai sejarah panjang berjaya memanfaatkan teknologi dalam pembangunan penyelesaian inovatif untuk membantu pelanggan sektor swasta dan awam untuk berkomunikasi dan memasarkan kepada sasaran yang diingini dengan lebih berkesan. Syarikat telah membina ekosistem rakan bandar yang meluas dan portfolio nilai tinggi, kawasan laluan tinggi untuk produknya, yang sejajar bersama platform awan pintar Taoping, perkhidmatan dan penyelesaian awan, media baharu dan kecerdasan buatan. Untuk maklumat lanjut mengenai Taoping, sila lawati . Anda juga boleh mengikuti kami di .

Kenyataan Selamat

Kenyataan akhbar ini mengandungi “penyataan terhadap” yang melibatkan risiko dan ketidakpastian yang besar. Semua kenyataan selain kenyataan fakta yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini, seperti kenyataan mengenai anggaran keputusan kewangan dan kedudukan kami di masa hadapan, strategi dan rancangan kami, dan matlamat atau sasaran kami, adalah penyataan terhadap dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, sebagaimana yang diubah suai dan Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, sebagaimana yang diubah suai. Kami telah cuba untuk mengenal pasti penyataan terhadap dengan istilah termasuk “menganggarkan”, “percaya”, “boleh”, “terus”, “boleh”, “anggaran”, “diharapkan”, “bertujuan”, “mungkin”, “merancang”, “berpotensi”, “meramal”, “harus” atau “akan” atau negatif daripada istilah ini atau istilah berbanding yang lain. Keputusan sebenar kami mungkin berbeza secara material atau mungkin secara signifikan daripada yang dibincangkan di sini, atau tersirat oleh, penyataan terhadap ini. Terdapat bilangan faktor yang ketara yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini, termasuk: kemungkinan ketidakupayaan kami untuk mencapai atau mengekalkan keuntungan atau meramalkan keputusan masa depan kami dengan berkesan disebabkan sejarah operasi kami yang terhad dalam menyediakan perkhidmatan awan pintar, kesan wabak global Covid-19, munculnya teknologi bersaing yang baru, perubahan undang-undang domestik dan asing, peraturan dan cukai, ketidakpastian berkaitan undang-undang China, ketidakstabilan pasaran sekuriti; dan faktor-faktor risiko lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang kami perbincangkan atau rujuk dalam dokumen pendedahan Syarikat yang diajukan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) yang tersedia di laman web SEC di , termasuk Laporan Tahunan Syarikat paling baru di Form 20-F serta dalam laporan lain yang difailkan atau diserahkan dari semasa ke semasa dengan SEC.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.