TAKEOFF Creative dan RFLX mendarat di San Francisco

MONTREAL, 26 Sept. 2023 – TAKEOFF Creative dan RFLX (jenama sukan dan hiburan TAKEOFF) sangat gembira untuk mengumumkan pembukaan pejabat baru mereka di San Francisco, jantung inovasi dan kreativiti. Perluasan strategik ini menandakan satu batu lonjakan penting bagi kedua-dua jenama, menunjukkan komitmen mereka untuk memberikan perkhidmatan yang tiada tandingan kepada para pelanggan mereka di seluruh dunia.

Saksikan Siaran Berita Multimedia interaktif penuh di sini: https://www.multivu.com/players/English/9204351-takeoff-creative-rflx-lands-in-san-francisco

Pada tahun 2023, portfolio RFLX dan TAKEOFF Creative termasuk projek-projek unggulan yang telah menawan imaginasi industri.

Pernahkah anda mendengar tentang kempen pemasaran filem Barbie? Sudah tentu anda pernah. Rupa-rupanya pasukan TAKEOFF dan RFLX berada di sebalik penciptaan konsol Xbox Series S yang disesuaikan dengan filem tersebut. Pasukan yang sama juga berada di sebalik penyesuaian PC bertema Minecraft dengan kerjasama Microsoft.

Mereka tidak berhenti di situ. Mereka juga mewujudkan kandungan gila untuk TikTok Ubisoft Canada dan menerajui pembangunan ArtQrCode® inovatif dan diperibadikan.

Untuk melihat lebih lanjut: lawati laman web TAKEOFF Creative website dan RFLX website.

Lokasi Utama: 315 Montgomery Street

Terletak di 315 Montgomery Street di Daerah Kewangan, pejabat baru TAKEOFF di San Francisco menikmati lokasi utama yang mencerminkan komitmen syarikat terhadap kecemerlangan. Pemilihan alamat ini bukan sekadar untuk berada di kawasan trendi; ia adalah untuk berada di episentrum inovasi dan kreativiti di mana idea-idea pemangkin perubahan menjadi kenyataan.

Membuka Pintu pada 2 Oktober

Tandakan tarikh anda kerana pejabat TAKEOFF Creative di San Francisco akan dibuka secara rasmi pada 2 Oktober. Pelanggan, rakan kongsi, dan peminat industri dijemput untuk singgah, berjumpa pasukan, dan berbincang tentang kempen penerbitan permainan akan datang mereka.

Kedekatan untuk Hubungan yang Lebih Kukuh

Kepercayaan bahawa kedekatan adalah penting untuk membina hubungan jangka panjang telah mendorong perpindahan ini. Dengan menubuhkan kehadiran di hab teknologi San Francisco, TAKEOFF bertujuan untuk menjadi lebih dekat dengan para pelanggannya, menawarkan mereka lebih banyak peluang untuk kolaborasi dan sokongan.

Kehadiran Global

TAKEOFF Creative bukan baru untuk meluaskan horizonnya. Dengan pejabat di UK, Perancis, Timur Tengah, Amerika Utara, dan Asia di Singapura, ia beroperasi pada skala benar-benar antarabangsa. Keupayaan syarikat untuk menjembatani budaya, bahasa, dan pasaran telah menjadikannya rakan kongsi dipercayai untuk syarikat hiburan inovatif.

HUBUNGI STUDIO:

TAKEOFF Creative
cgustin@takeoffcreative.com
+1 514 271 4445 (Kanada)
+1 415 993 GAME (4263) (AS)

RFLX
cvachez@rflx-to.com
+1 514 271 4445 (CA)
+1 415 993 GAME (4263) (AS)

TAKEOFF Creative and RFLX lands in San Francisco

SUMBER TAKEOFF Creative