Syarikat-syarikat Avery akan Menawarkan Pembiayaan dan Surat Kredit kepada Penyedia Jalur Lebar Luar Bandar yang Menerima Subsidi Persekutuan dan Negeri

92 The Avery Companies to Offer Financing and Letters of Credit to Rural Broadband Providers Receiving Federal and State Subsidies

BIRMINGHAM, Mich., 4 Okt 2023 — Syarikat-syarikat Avery, sebuah syarikat pegangan pelaburan swasta, dengan sukacitanya mengumumkan satu inisiatif baru yang bertujuan untuk menyokong penyedia jalur lebar yang beroperasi di kawasan luar bandar dan kurang mendapat perkhidmatan. Menyedari kepentingan akses sama rata ke perkhidmatan digital dan internet berkelajuan tinggi, Syarikat-syarikat Avery komited untuk memberdayakan penyedia dengan sumber kewangan yang diperlukan untuk mengembangkan dan meningkatkan perkhidmatan jalur lebar di rantau ini.

Benjamin A. Friedman, Pengasas Pengurus Syarikat-syarikat Avery, “Kami percaya bahawa akses ke internet laju dan boleh dipercayai adalah hak asasi. Melalui inisiatif ini, kami bertujuan untuk menjembatani jurang digital dengan menyokong penyedia jalur lebar dalam mencapai lebih banyak komuniti terpencil dan kurang mendapat perkhidmatan.”

Gambaran Keseluruhan Program

Syarikat-syarikat Avery akan menyediakan penyelesaian pembiayaan yang disesuaikan dan surat kredit yang direka untuk memenuhi keperluan dan cabaran unik yang dihadapi oleh penyedia jalur lebar luar bandar yang menerima subsidi Persekutuan atau Negeri. Perkhidmatan ini bertujuan untuk memfasilitasi pembangunan infrastruktur, meningkatkan kualiti perkhidmatan, dan mempercepatkan pengembangan akses jalur lebar ke kawasan terpencil, memupuk penyertaan sosial dan pembangunan ekonomi.

LOC – Surat Kredit untuk Program Kesaksamaan Jalur Lebar, Akses, dan Penggunaan (BEAD)

Peraturan 25% – Untuk memenuhi keperluan dana padanan 25% seperti yang dikehendaki oleh Biro Telekomunikasi dan Maklumat Kebangsaan (NTIA) dalam Pemberitahuan Peluang Pendanaan

Permohonan dan Kelayakan
Penyedia jalur lebar yang beroperasi di kawasan luar bandar digalakkan untuk memohon. Pemohon perlu menunjukkan komitmen untuk memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi dan boleh dipercayai kepada komuniti luar bandar. Maklumat terperinci mengenai kriteria kelayakan, proses permohonan, dan manfaat program boleh diakses atas permintaan.

Mengenai Syarikat-syarikat Avery
Syarikat-syarikat Avery ialah sebuah syarikat pegangan pelaburan swasta yang pelbagai yang menggunakan modal jangka panjang kepada perusahaan transformatif. Kami mencari peluang pelaburan strategik dan bekerja untuk menjana pertumbuhan yang ketara dari semasa ke semasa melalui nilai tambah modal dan perkhidmatan penasihat. Syarikat-syarikat Avery memberi tumpuan kepada pembangunan mampan dan penyertaan kewangan, berusaha untuk memberdayakan komuniti dan memacu pertumbuhan ekonomi.

Maklumat Perhubungan
Untuk maklumat lanjut mengenai inisiatif ini atau untuk menjadualkan temu bual, sila hubungi: investors@averycos.com

SUMBER Syarikat-syarikat Avery