SU Group Holdings Limited Mengumumkan Penetapan Harga Penawaran Awal Saham

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 24 Januari 2024 — SU Group Holdings Limited (Nasdaq: SUGP) (“SU Group” atau “Syarikat”), syarikat perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan bersepadu di Hong Kong, hari ini mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam awalnya bagi 1,250,000 saham biasa pada harga $4.00 setiap saham.

Hasil kasar kepada SU Group daripada penawaran, sebelum menolak potongan pengendali buku dan yuran dan perbelanjaan penawaran lain yang perlu dibayar oleh Syarikat, dijangka akan menjadi $5.0 juta. Selain itu, Syarikat telah memberikan hak kepada pengendali buku untuk membeli sehingga 187,500 saham biasa tambahan dalam tempoh 30 hari daripada penutupan penawaran pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali buku, dan mengeluarkan waran kepada pengendali buku untuk membeli sehingga jumlah 71,875 saham biasa (5% daripada jumlah saham biasa yang dijual dalam penawaran ini) semasa tempoh empat setengah tahun bermula enam bulan selepas penutupan penawaran. Penawaran dijangka ditutup pada 26 Januari 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan yang biasa. Saham dijangka mula diperdagangkan di Pasaran Modal Nasdaq pada 24 Januari 2024 di bawah simbol “SUGP.”

The Benchmark Company, LLC bertindak sebagai pengendali buku tunggal untuk penawaran.

Syarikat mengharapkan untuk menggunakan hasil bersih daripada jualan saham untuk memperdalam penetrasinya dalam industri perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan, memperkukuhkan keupayaan pembangunan, meningkatkan penawaran produk di bawah jenama “SUNGATE”, memperluaskan perkhidmatan pengawal keselamatan, meningkatkan kecekapan operasi dan skala, memperluaskan perkhidmatan latihan vokasional berkaitan, mengejar peluang pengambilalihan dan pelaburan strategik untuk memperkukuh kedudukan pasarannya, terus meningkatkan daya saing dalam industri perkhidmatan keselamatan, dan memenuhi keperluan modal kerja amnya.

Pendaftaran berhubung dengan sekuriti yang dijual dalam penawaran ini telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) dan menjadi berkuat kuasa pada 29 Disember 2023. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus. Salinan prospektus berhubung penawaran boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada: The Benchmark Company, LLC, 150 East 58th St., 17th Floor, New York, NY 10155, melalui telefon: (212) 312-6700, atau melalui e-mel kepada .

Kenyataan media ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual, atau rayuan untuk membeli sekuriti ini, dan tidak ada jualan sekuriti ini dalam mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, rayuan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa tersebut.

Mengenai SU Group Holdings Limited

SU Group (Nasdaq: SUGP) ialah syarikat perkhidmatan berkaitan keselamatan bersepadu yang terutamanya menyediakan perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan, perkhidmatan pengawal dan pengimbas keselamatan, dan perkhidmatan latihan vokasional berkaitan di Hong Kong. Melalui anak-anak syarikatnya, SU Group telah menyediakan perkhidmatan turnkey kepada infrastruktur sedia ada atau pembangunan yang dirancang pelanggannya melalui reka bentuk, bekalan, pemasangan dan penyelenggaraan sistem keselamatan selama lebih dua dekad. Sistem keselamatan yang SU Group menyediakan perkhidmatan termasuk sistem pengesanan ancaman, sistem kawalan lalu lintas dan pejalan kaki, dan sistem voltan sangat rendah di sektor swasta dan awam, termasuk harta komersial, kemudahan awam, dan harta kediaman di Hong Kong. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan prospektif” termasuk berhubung penawaran awam permulaan yang dicadangkan dan penggunaan yang dijangka hasil bersih. Tiada jaminan diberikan bahawa penawaran yang dibincangkan di atas akan diselesaikan dengan terma yang dinyatakan, atau langsung, atau bahawa hasil bersih penawaran akan digunakan seperti yang dinyatakan. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah adalah kenyataan prospektif. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “bertujuan”, “menganggarkan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “mungkin” atau ungkapan serupa lain. Syarikat telah berasaskan kenyataan prospektif ini sebahagian besarnya kepada jangkaan semasa mereka tentang peristiwa dan trend kewangan masa depan yang dipercayai boleh mempengaruhi kedudukan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan mereka. Kenyataan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, prestasi atau pencapaian kami berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau disangka dalam kenyataan prospektif. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk kenyataan prospektif termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang dinyatakan dalam “Nota Khas Mengenai Kenyataan Prospektif”, “Faktor Risiko” dan “Perbincangan dan Analisis Pengurusan Prestasi Kewangan dan Keputusan” dan dokumen yang dirujuk dalam prospektus yang difailkan dengan SEC dengan pemahaman bahawa keputusan masa depan kami mungkin berbeza secara material dan lebih buruk daripada yang dijangka. Salinan tersedia di laman web SEC, . Bahagian lain prospektus termasuk faktor tambahan yang boleh memberi kesan negatif kepada perniagaan dan prestasi kewangan Syarikat. Selain itu, Syarikat beroperasi dalam persekitaran yang berkembang. Faktor risiko dan ketidakpastian baru muncul dari masa ke semasa dan tidak mungkin bagi pihak pengurusan Syarikat untuk meramalkan semua faktor risiko dan ketidakpastian, atau boleh menilai kesan semua faktor terhadap perniagaan atau tahap di mana mana-mana faktor, atau gabungan faktor, mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam mana-mana kenyataan prospektif. Syarikat dan pengendali buku memualifikasi semua kenyataan prospektif oleh notis berjaga-jaga ini. 

Anda tidak seharusnya bergantung kepada kenyataan prospektif sebagai ramalan peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif dibuat dalam prospektus hanya berkaitan peristiwa atau maklumat pada tarikh di mana kenyataan dibuat dalam prospektus. Tidak ada Syarikat atau pengendali buku yang akan mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, selepas tarikh di mana kenyataan dibuat kecuali seperti yang diperlukan oleh undang-undang. Anda perlu membaca prospektus dan dokumen yang dirujuk dalam prospektus dan difailkan sebagai lampiran pendaftaran dengan pemahaman bahawa keputusan sebenar kami mungkin berbeza secara material daripada apa yang dijangka.

Hubungan:

Global IR Partners
David Pasquale
Telefon: +1 914-337-8801
E-mel:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.