StringsSG Pte Ltd Membolehkan Kemungkinan Untuk Mencari Nafkah Sendiri Di Singapura Melalui Platform Web Dan Mudah Alih Yang Inovatif

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 25 Jan. 2024 — StringsSG Pte Ltd, sebuah syarikat teknologi peneraju, sedang merevolusikan landskap pekerjaan sendiri di Singapura. Platform web dan mudah alih syarikat ini menghubungkan perniagaan, warganegara dan penduduk tetap Singapura dengan pakar-pakar berkemahiran, menawarkan pelbagai perkhidmatan profesional dan rumah untuk pelanggan yang mencari bantuan kelas teratas.

Platform StringsSG direka untuk memupuk ekosistem dinamik di mana individu boleh dengan lancar beralih ke pekerjaan sendiri dengan memanfaatkan kepakaran mereka. Sama ada anda pencinta kesihatan, pakar perkhidmatan rumah, atau penasihat pelaburan, StringsSG menyediakan platform bagi individu untuk mempamerkan kemahiran mereka dan memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk perkhidmatan peribadi di Singapura.

Sistem penarafan canggih StringsSG memastikan penyampaian perkhidmatan berkualiti tinggi. Platform ini menggunakan algoritma kompleks yang menilai pelbagai faktor, termasuk maklumbalas pelanggan, kadar penyelesaian, dan kebolehpercayaan, untuk menjana skor menyeluruh bagi setiap pemberi perkhidmatan. Sistem penarafan ini tidak sahaja menggalakkan pertanggungjawaban malah juga menjamin bahawa pengguna menerima perkhidmatan kelas atasan daripada pelbagai pakar yang tersedia di StringsSG.

Kini, StringsSG mempamerkan komuniti 600 pemegang akaun profesional di Singapura, merangkumi pelbagai kategori perkhidmatan seperti kesihatan, perkhidmatan rumah, penasihat pelaburan, dan lain-lain. Antara perkhidmatan popular yang mendapat sambutan ialah , , , dan . Tawaran pelbagai platform ini memenuhi keperluan berubah-ubah warganegara Singapura dengan menyediakan cara yang mudah dan boleh dipercayai untuk mendapatkan pelbagai perkhidmatan.

Kami bersemangat menjadi peneraju dalam memajukan pekerjaan sendiri di Singapura melalui platform inovatif kami. StringsSG bertujuan memberdayakan individu untuk mempamerkan kemahiran mereka dan membina kerjaya bebas yang berjaya. Komitmen kami terhadap kualiti tercermin dalam sistem penarafan unik kami, memastikan pengguna menerima perkhidmatan luar biasa setiap kali.” – kata Aqidah Taib, Eksekutif Pembangunan Perniagaan di StringsSG.

StringsSG komited memenuhi permintaan yang meningkat untuk perkhidmatan peribadi dengan memperluas platformnya dan menjemput lebih ramai pakar untuk menyertai. Syarikat ini merangka masa depan di mana pekerjaan sendiri menjadi pilihan ganjaran dalam pelbagai industri di Singapura.

StringsSG Pte Ltd ialah syarikat teknologi berpangkalan di Singapura yang komited memperbaiki pengalaman pengguna dan meningkatkan kecekapan perkhidmatan melalui teknologi maju, memenuhi keperluan berubah-ubah penduduk Singapura.

Laman web –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.