SourceFuse Mencapai Pengiktirafan 100 Kelayakan AWS

(SeaPRwire) –   JACKSONVILLE, Fla., Jan. 30, 2024 — , sebuah syarikat transformasi digital strategik yang membantu perniagaan berkembang melalui teknologi asas awan, secara kolektif telah mencapai lebih daripada 100 Sijil Amazon Web Services (AWS). AWS mengiktiraf pencapaian ini dengan memberikan SourceFuse sebuah Pengiktirafan Pencapaian Jaringan Rakan Kongsi AWS (APN).

Pengiktirafan 100 Sijil adalah tonggak terbaru dalam kolaborasi SourceFuse dengan AWS sebagai Rakan Tier Perkhidmatan Termaju AWS, mengesahkan . Untuk mencapai sijil ini, pekerja SourceFuse dari pelbagai peranan dan disiplin menjalani latihan dan ujian yang ketat, dengan berjaya lulus pelbagai ujian Sijil AWS. Sijil-sijil ini merangkumi spektrum yang komprehensif perkhidmatan dan teknologi AWS, termasuk:

  • Pakar Profesional Jurutera
  • Profesional Jurutera DevOps
  • Khas Keselamatan
  • Amalan Praktisian Awan
  • Pentadbir Sistem Associate
  • Khas Analisis Data
  • Khas Pembelajan Mesin

“Pengiktirafan 100 Sijil kami mencerminkan pencapaian lain di SourceFuse, juga baru-baru ini mencapai Kompetensi SaaS AWS, Program Penghantaran Graviton dan EKS, membina atas katalog komprehensif perkhidmatan terurus dan kebolehan kami di AWS,” kata , COO di SourceFuse. “Ini adalah bukti kebanggaan terhadap pasukan kami yang berkemahiran tinggi dan berdedikasi, yang membolehkan kami menyokong pelanggan kami dalam perjalanan awan mereka.”

SourceFuse telah mendapat reputasi industri untuk pembangunan yang selari dengan matlamat perniagaan tahap perusahaan. Pendekatan syarikat termasuk memilih platform awan yang sesuai, mengoptimumkan infrastruktur, dan mereka reka bentuk seni bina yang boleh skala, mematuhi dan selamat yang mengambil kira keperluan industri dan peraturan yang berkembang.

Sebahagian penting untuk memberikan kecemerlangan dan melebihi jangkaan pelanggan adalah komitmen SourceFuse terhadap pembangunan bakat. Dengan melabur dalam latihan dan pembangunan berterusan untuk pekerjanya, SourceFuse memastikan pasukannya kekal di garis hadapan inovasi awan dan boleh memberikan nasihat dan sokongan pakar kepada pelanggannya.

AWS menawarkan sijil berasaskan peranan untuk ahli pasukan dalam Peranan Praktisian Awan, Jurutera, Pembangun dan Operasi serta sijil khas dalam bidang teknikal tertentu.

Siap untuk mengalami kuasa 100 minda, disatukan oleh pengalaman AWS mereka?

hari ini dan mari kita bincang bagaimana kami boleh membantu anda memanfaatkan sepenuhnya potensi awan.

Hubungan Media

CMO, SourceFuse
+1-551-227-6123

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.