Solusi Digital KBR Dipilih oleh Deepak Fertilisers and Petrochemicals Corporation untuk Inisiatif Kilang Pintar

5 KBR's Digital Solutions Selected by Deepak Fertilisers and Petrochemicals Corporation for Smart Factory Initiative

HOUSTON, 3 Okt 2023 — KBR (NYSE: KBR) hari ini mengumumkan syarikat itu telah dianugerahkan kontrak perkhidmatan multi-tahun oleh Deepak Fertilisers and Petrochemicals Corporation Limited (DFPCL) bagi pembangunan projek Kilang Pintar peringkat enterprise mereka. Kontrak transformatif yang meliputi operasi empat kilang asid nitrik mereka yang terletak di Dahej dan Taloja, India.


KBR, Inc. (PRNewsfoto/KBR, Inc.)

Menurut terma kontrak, KBR akan merekabentuk dan menggunakan pemantauan dan diagnostik masa nyata, pemodelan prinsip pertama, kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin, dan kawalan proses lanjutan untuk mengoptimumkan operasi kilang. Penyelesaian digital canggih ini akan menyampaikan sokongan keputusan proaktif dan automasi, memacu operasi kilang DFPCL ke arah prestasi kuartil atas, meningkatkan kecekapan tenaga dan meningkatkan nilai dari aset sedia ada.

“Kami berbesar hati bekerjasama dengan DFPCL dalam pelaksanaan projek Kilang Pintar mereka. Ia membuktikan kekuatan dan nilai tawaran digital KBR, disokong oleh dekad kepakaran industri dan domain,” kata Jay Ibrahim, Presiden KBR, Penyelesaian Teknologi Lestari. “Projek ini akan memanfaatkan sepenuhnya gabungan kemahiran kedua-dua syarikat dan visi strategik serta komitmen kami yang sama terhadap penciptaan proses mesra alam, intensiti karbon rendah dan masa depan yang mampan.”

Kecekapan operasi dan penyelenggaraan KBR, digabungkan dengan teknologi digital terkini, menawarkan portfolio penyelesaian holistik yang membolehkan syarikat meningkatkan prestasi operasi.

Mengenai KBR

Kami menyampaikan sains, teknologi dan penyelesaian kejuruteraan kepada kerajaan dan syarikat di seluruh dunia. KBR menggaji kira-kira 33,000 orang yang melaksanakan pelbagai peranan kompleks dan penting secara misi di 33 negara.

KBR berbangga dapat bekerja dengan pelanggan di seluruh dunia untuk menyediakan teknologi, perkhidmatan nilai tambah, dan operasi jangka panjang serta penyelenggaraan untuk memastikan penyampaian yang konsisten dengan hasil yang boleh diramalkan. Di KBR, Kami Menyampaikan.

Lawati www.kbr.com

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan dalam siaran akhbar ini yang bukan kenyataan sejarah, termasuk kenyataan mengenai objektif dan prestasi masa depan, adalah kenyataan pandangan ke hadapan menurut undang-undang sekuriti persekutuan. Kenyataan ini tertakluk kepada banyak risiko, ketidakpastian, dan andaian, banyak daripadanya di luar kawalan syarikat. Risiko, ketidakpastian dan andaian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang dinyatakan dalam Laporan Tahunan syarikat yang difailkan dengan Borang 10-K terkini, sebarang Borang 10-Q dan 8-K berikutnya dan pengemukaan lain Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, yang membincangkan beberapa risiko, ketidakpastian dan andaian penting yang dikenal pasti oleh syarikat yang mungkin menjejaskan perniagaan, keputusan operasi dan keadaan kewangan. Oleh kerana risiko, ketidakpastian dan andaian tersebut, anda dinasihatkan untuk tidak bergantung secara tidak wajar kepada kenyataan pandangan ke hadapan tersebut, yang hanya sah pada tarikh pengeluaran ini. Kecuali diperlukan oleh undang-undang, syarikat tidak berkewajipan untuk menyemak semula atau mengemas kini secara awam sebarang kenyataan pandangan ke hadapan atas sebab apa pun.

SUMBER KBR, Inc.