SIBIONICS akan Membuat Penampilan Sulung di Mesyuarat Tahunan ke-59 Persatuan Eropah untuk Kajian Diabetes (EASD)

SHENZHEN, China, 30 September 2023 — Mesyuarat Tahunan ke-59 Persatuan Eropah untuk Kajian Diabetes (EASD) akan diadakan dari 2 hingga 6 Oktober 2023, di Hamburg, Jerman. Membuat penampilan sulungnya di acara berprestij ini, Shenzhen Sibionics Technology Co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai “SIBIONICS”) akan memperkenalkan produk utamanya, Sistem Pemantauan Glukosa Berterusan SIBIONICS GS1 (selepas ini dirujuk sebagai “SIBIONICS GS1 CGM”), sambil berkongsi kepakaran dan teknologi pemantauan glukosa terkini dengan masyarakat global.


SIBIONICS di Persatuan Eropah untuk Kajian Diabetes (EASD)

Dibentuk pada 2015, SIBIONICS ialah sebuah syarikat teknologi tinggi yang mengkhusus dalam integrasi teknologi perkakasan perubatan boleh tanam dan algoritma kecerdasan buatan. Dengan kualiti produk yang luar biasa dan falsafah perkhidmatan berorientasikan pengguna, SIBIONICS CGM meraih bahagian pasaran yang mengkagumkan, mencapai hampir 20% dalam tahun pelancaran sulungnya di China, menjadikannya pemimpin CGM buatan tempatan. SIBIONICS GS1 CGM merupakan produk CGM dunia kedua yang menggunakan teknologi sensor generasi kedua, menawarkan ciri-ciri tanpa penentukuran dan tanpa imbasan, serta pemantauan berterusan masa nyata selama 14 hari. Ia dikenali dengan kemudahgunaan, ketepatan pengukuran tahap glukosa, dan konektiviti komprehensif dalam pelbagai senario. Produk ini hampir mendapat pensijilan CE dari Kesatuan Eropah, menjanjikan pendekatan yang lebih saintifik dan diperibadikan untuk pengurusan diabetes bagi pengguna global.

Selain itu, SIBIONICS akan memperkenalkan Sistem Pemantauan Keton Berterusan SiBio KS1, bio-wearable untuk pengurusan metabolik. Dikuasakan oleh teknologi SIBIONICS CGM, KS1 muncul sebagai pelopor dunia dalam menggabungkan fungsi sensor dan pemancar, menawarkan pemantauan tahap keton secara berterusan dan masa nyata sehingga 14 hari.

Apa yang membezakan KS1 adalah keupayaannya untuk mengira kadar pembakaran lemak masa nyata berdasarkan tahap keton, membantu mereka dengan sasaran pengurusan berat badan menilai keadaan pembakaran lemak optimum mereka. Ia merupakan produk inovatif dan revolusioner yang benar-benar mengubah aplikasi CKM dalam kehidupan seharian, mencapai visualisasi dan kecerdasan proses pengurusan, menjadikan CKM lebih bermakna dalam pengurusan metabolik.

Sebagai syarikat teknologi tinggi inovatif yang menggabungkan teknologi kecerdasan buatan perubatan dengan produk perubatan inovatif, SIBIONICS memperluaskan portfolio untuk merangkumi lebih banyak produk perubatan inovatif dengan atribut konektiviti data, seperti CLM, sistem sensor berfungsi pelbagai, sistem endoskopi kapsul, dan sistem gelung tertutup insulin. Kami dengan ikhlas menjemput pakar, doktor, dan pesakit untuk meneroka produk kami dan bertukar pengalaman.

SIBIONICS GS1: https://www.sibionicscgm.com/

SiBio KS1: https://www.sibiosensor.com/

Hubungi: zy.zhang@sibionics.com


SIBIO CKM


SIBIONICS CGM


(PRNewsfoto/SiBionics)

SUMBER SIBIONICS