Shardbound Memperkenalkan Ciri-ciri Permainan Baru yang Menarik Sebelum Alpha

Peminat Shardbound akan dapat mengalami permainan seperti tidak pernah sebelumnya dengan pelbagai cara baru untuk bermain dan menang diperkenalkan – berkat usaha kolaboratif Immutable Games dan Bazooka Tango

SAN MATEO, Calif., 1 Sept. 2023Bazooka Tango, sebuah studio permainan yang diasaskan oleh bekas pengasas bersama Super Evil Megacorp dan pencipta di sebalik permainan arena pertempuran multiplayer dalam talian (MOBA) pemenang anugerah Vainglory, telah membuka Pendaftaran Pra-Alfa untuk permainan strategi koleksi generasi seterusnya yang sangat dinantikan, Shardbound. Pendaftar akan diberi peluang pertama untuk mengalami ujian main alfa dari 7 September pada 10 AM PDT sehingga 17 September pada 8 PM PDT.


(PRNewsfoto/Immutable)

Dengan pelbagai ciri baru diperkenalkan, sejumlah 1,000 kunci akan disediakan untuk pendaftar untuk menjadi salah satu orang pertama mengakses ujian main alfa. Alfa akan berjalan selama sepuluh hari, membolehkan pemain mengalami permainan buat pertama kali berikutan kebangkitan semula melalui usaha kolaboratif Immutable Games dan Bazooka Tango. Pelayan akan dibuka 24/7 sepanjang ujian main ini.

Ditubuhkan oleh veteran industri permainan selama 20 tahun dengan pengalaman di syarikat-syarikat besar seperti Riot Games dan Rockstar, ujian main Alfa Shardbound akan mempamerkan ciri-ciri yang belum pernah dilihat sebelum ini, termasuk fokus baru pada pembinaan dek, penambahan papan kedudukan dan mekanik kemajuan baru. Selain itu, ini akan menjadi kali pertama pemain dapat menjemput orang lain untuk bermain melalui permintaan duel.

“Dengan komuniti yang semakin berkembang yang telah lebih daripada tiga kali ganda sejak kebangkitan semula Shardbound diumumkan di GDC, para pemain telah menantikan sabar peluang pertama mereka untuk mencuba permainan,” kata Bo Daly, Pengasas dan CEO Bazooka Tango. “Pasukan telah bekerja rapat dengan komuniti, dan banyak kerja telah dilakukan dalam mekanik permainan untuk menyampaikan permainan yang kami dan peminat kami boleh banggakan.”

Menggabungkan elemen permainan meja tradisional dengan permainan kad digital, Shardbound berlatarbelakangkan dunia fantasi epnimis di mana pemain menggunakan dek kad mereka untuk memanggil makhluk, mengucap mantera, dan mengawal medan pertempuran.

Dengan ciri permainan yang dikemas kini yang membolehkan gaya bermain yang pelbagai dan mekanik baru yang boleh mengubah kedudukan lawan, termasuk pengenalan sistem perhimpunan medan pertempuran dan pengurusan peon, Shardbound mendefinisikan semula permainan strategik metodikal ke dalam medan pertempuran yang tidak terduga.

Jennifer Poulson, Naib Presiden Perkongsian Permainan untuk Immutable Games, berkata, “Pelancaran ujian main Alfa Shardbound adalah tonggak sejarah yang monumental dan bukti kunci lain kepada komuniti bahawa pasukan mendengar maklum balas mereka dan memenuhi janji. Kami tidak sabar untuk peminat Shardbound akhirnya mengalami permainan itu sendiri.”

Untuk pra-pendaftaran Shardbound dan mendapat peluang untuk bermain dalam Alfa, sila layari: https://www.shardbound.com/

Mengenai Immutable Games
Immutable Games adalah pemimpin global dalam pembangunan dan penerbitan permainan web3, disokong oleh pasukan kelas dunia yang telah terbukti membawa permainan kepada jutaan pemain. Sebagai lengan permainan berfokuskan Immutable, syarikat permainan web3 terkemuka, Immutable Games telah mencipta permainan kad perdagangan NFT blockbuster pertama di dunia Gods Unchained dan kini membina RPG mudah alih yang sangat dinantikan Guild of Guardians.

Selain judul berkualiti tinggi sendiri, Immutable Games berkongsi dengan pembangun permainan pihak ketiga untuk memberi mereka strategi dan kepakaran pelaksanaan kelas terbaik yang bertujuan memastikan kejayaan setiap permainan web3 yang digunakan dalam ekosistem Immutable.

Immutable Games dipandu oleh misinya untuk mendefinisikan semula permainan untuk generasi akan datang, dengan membangunkan pengalaman inovatif dan menarik yang memberi kuasa kepada para pemain dengan pemilikan, nilai, dan ekspresi kreatif yang sebenar.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://www.immutable.com/games-studio

Sertai komuniti Immutable di Discord, Reddit, Twitter, Instagram, Telegram dan Youtube

Mengenai Bazooka Tango
Bazooka Tango menaikkan bar permainan blockchain. Dengan portfolio permainan AAA yang saling beroperasi, kami membina metaverse untuk 100M pemain teras.

Menggabungkan kepakaran penerbitan mendalam dengan otot kreatif di sebalik esport mudah alih terobosan Vainglory, kami mempunyai dekad pengalaman membina dan meningkatkan permainan hit di merata PC, mudah alih dan konsol. Dengan beberapa judul yang akan dilancarkan di genre permainan teras utama, rangkaian permainan kami akan membentuk masa depan permainan kompetitif. Judul akan datang kami, Shardbound, dilancarkan di seluruh dunia tahun ini. Pra-daftar hari ini di www.shardbound.com.

SUMBER Immutable