Sertai NEXCOM untuk Perjalanan ke Dalam Inovasi 5G di MWC Barcelona 2024

(SeaPRwire) –   TAIPEI, Jan. 23, 2024 — NEXCOM, pembekal global terkemuka peralatan rangkaian, dengan penuh semangat mendedahkan penyertaannya di MWC 2024 Barcelona, di bawah Pavilon Taiwan disokong oleh Jabatan Pembangunan Industri, MOEA, Taiwan. Untuk tahun kedua berturut-turut, NEXCOM menjemput pakar industri untuk melawat kawasan 5A61 (Hall 5) untuk mempelajari masa depan rangkaian 5G dan melihat demo langsung NEXCOM FWA atas penyelesaian 5G uCPE.

Lawati NEXCOM di MWC Barcelona 2024 untuk melonggarkan potensi teknologi-teknologi memotong seperti pengintegrasian AI dalam aplikasi 5G, pelbagai gred 5G uCPE, setiap disesuaikan keperluan yang berbeza, dan mendedahkan nuansa pilihan sambungan 5G yang berbeza, termasuk Sub-6 dan mmWave.
Lawati NEXCOM di MWC Barcelona 2024 untuk melonggarkan potensi teknologi-teknologi memotong seperti pengintegrasian AI dalam aplikasi 5G, pelbagai gred 5G uCPE, setiap disesuaikan keperluan yang berbeza, dan mendedahkan nuansa pilihan sambungan 5G yang berbeza, termasuk Sub-6 dan mmWave.

NEXCOM akan mempamerkan teknologi terkini untuk membina rangkaian . Portfolio produk yang komprehensif merangkumi kotak 5G uCPE kecil yang dideploy di Edge hingga rangkaian teras, di mana pelayan prestasi tinggi mengendalikan pemprosesan dan penyimpanan jumlah data yang besar dengan cekap. Empat baris produk utama akan dipamerkan:

  • Penyelesaian 5G uCPE untuk Aplikasi SD-WAN & FWA – penyelesaian lintas-pelantar untuk sambungan dan pemprosesan data masa nyata yang kuat.
  • Penyelesaian Keselamatan OT untuk Industri 4.0 – kotak DIN kalis cuaca tanpa kipas untuk persekitaran perindustrian dan aplikasi berorientasikan misi yang keras.
  • Unit Agihan untuk Kecekapan Rangkaian yang Optimum – pilihan rakmount untuk ketegangan tertunda, pengalokasian sumber dinamik, dan kapasiti rangkaian di Edge rangkaian.
  • Unit Pusat untuk Operasi Rangkaian Teras – peralatan prestasi tinggi untuk mengendalikan Data Besar dan beban kerja berat.

NEXCOM menyediakan penyelesaian turnki kunci termasuk pakej perisian disahkan daripada rakan kongsi ekosistem. Tambahan pula, pilihan perkakasan kotak putih juga tersedia untuk syarikat berkeupayaan dengan perisian sendiri.

Lawati kawasan pameran NEXCOM untuk melonggarkan potensi teknologi-teknologi memotong seperti pengintegrasian AI dalam aplikasi 5G, pelbagai gred 5G uCPE, setiap disesuaikan keperluan yang berbeza, dan mendedahkan nuansa pilihan sambungan 5G yang berbeza, termasuk Sub-6 dan mmWave.

Butiran Acara

  • Tarikh: Isnin, 26 Feb 2024Khamis, 29 Feb 2024
  • Lokasi: Fira Gran Via, Barcelona
  • Kawasan: Hall 5, Kawasan 5A61 (Pavilon Taiwan)

Tentang NEXCOM

Ditubuhkan pada 1992 dan beribu pejabat di Taipei, Taiwan, NEXCOM mengintegrasikan pelbagai keupayaannya dan mengendalikan enam perniagaan global, termasuk unit (NCS). NCS memberi tumpuan kepada teknologi rangkaian terkini dan membantu membina infrastruktur rangkaian yang boleh dipercayai, dengan menyediakan perkhidmatan reka bentuk dan pembuatan profesional untuk pelanggan di seluruh dunia. Platform aplikasi rangkaian NCS banyak digunakan dalam Peralatan Keselamatan Siber, Pembeban Semula, uCPE, SD-WAN, SASE, Pengkomputeran Edge, Penyimpanan, NVR, dan aplikasi rangkaian lain untuk perniagaan pelbagai saiz.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.