Sekolah pengurusan hotel antarabangsa yang mengkhusus dalam sektor mewah mempersembahkan kursus ijazah antarabangsa di PAMERAN PENDIDIKAN UAE di Abu Dhabi dan Dubai

33 The international hotel management training school specialising in the luxury sector presents its international degree courses at the UAE EDUCATION FAIRS in Abu Dhabi and Dubai

Kecemerlangan mewah Perancis dibuat mudah diakses kepada pelajar

PARIS, 4 Okt. 2023 Luxury Hotelschool Paris, satu-satunya sekolah antarabangsa yang mengkhusus dalam latihan pengurusan hotel mewah, dengan bangganya mengumumkan penyertaannya dalam UAE EDUCATION FAIRS berprestij, yang akan berlangsung antara 13 dan 15 Oktober 2023 di Abu Dhabi dan Dubai.

Untuk melihat Siaran Berita Multimedia, sila klik:
https://www.multivu.com/players/uk/9204951-international-hotel-management-school-degree-courses-uae-education-fairs/

Rakan kongsi istana paling indah, Luxury Hotelschool Paris menawarkan 5 kursus ijazah antarabangsa yang diiktiraf (Sarjana Muda dan Sarjana dalam bahasa Inggeris dan Perancis).
Sekolah ini juga merupakan rakan kongsi EHL (Lausanne) pertama untuk menganugerahkan diploma Hotel Administration VET oleh EHL yang berprestij di Paris. Ia juga bekerjasama dengan CTH (Confederation of Tourism and Hospitality) dan Universiti Coventry yang berprestij di United Kingdom.

Pasukan dari sekolah akan dengan senang hati memberitahu para pelawat mengenai ciri-ciri khusus programnya yang diiktiraf secara antarabangsa, yang direka khusus untuk hotel, resort mewah kelas atas dan perniagaan mewah.

Mereka akan dengan senang hati menjawab sebarang pertanyaan dan memberikan maklumat terperinci mengenai kampus dan kemudahan (melalui lawatan maya) serta peluang kerjaya yang menanti graduan masa depan.

Kami sangat percaya bahawa pendidikan dan latihan adalah kunci kejayaan dalam industri hotel mewah, dan kami menantikan untuk bertemu pemimpin masa depan industri ini!” kata Marinella Amato, pengarah komersial sekolah, yang akan hadir di:


UAE EDUCATION FAIRS

ABU DHABI – Jumaat 13 Oktober 2023

Beach Rotana Hotel

10th St-Al Zahiyah

Masa acara: 4pm hingga 7.30pm

Bilik: Al Thuraya Ballroom

DUBAI – Sabtu 14 & Ahad 15 Oktober 2023

Conrad Dubai Hotel

Sheikh Zayed Road

Masa acara: 4pm hingga 7.30pm
Bilik: Grand Ballroom – Level 2

Untuk menandakan kesempatan ini, sekolah akan mengumumkan pelancaran kursus baharu sepenuhnya dalam bahasa Inggeris: Master of Science dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa.
Berpusat di Paris, keseluruhan kursus berlangsung selama 18 bulan, dan termasuk 6 bulan kursus dengan CTH (Confederation of Tourism and Hospitality), 6 bulan pengalaman kerja di establihmen mewah, 2 bulan kursus dalam talian dengan Universiti Coventry dan menulis disertasi profesional.

Pengambilan pertama akan pada akhir Januari 2024.

Latihan industri untuk pengambilan ini akan bermula pada Oktober 2024, memberi peluang kepada pelajar untuk bekerja di establihmen mewah atau resort semasa musim pelancongan puncak di negara-negara Timur Tengah.

Dikenali kerana komitmen mereka terhadap kecemerlangan akademik dan persiapan antarabangsa untuk kerjaya dalam dunia mewah, kursus-kursus ini mempersiapkan pelajar untuk kerjaya seperti pengurus hotel mewah, pengurus operasi, pengurus F&B, pengurus jualan, pengurus penerimaan dan pengurus acara.

Sejak penubuhannya, Luxury Hotelschool telah bekerjasama rapat dengan istana, hotel mewah terbesar, hotel butik, resort dan kumpulan antarabangsa yang menaja semua kelas sekolah dan menandatangani diploma (ACCOR Luxury, Dorchester Collection, Hôtel de Crillon, InterContinental Hotels Group, Lutétia, Marriott, Oetker Collection, Peninsula, Ritz Paris, Shangri-La, dan lain-lain).

Untuk maklumat lanjut mengenai sekolah, rakan kongsi, guru dan alumni: http://www.luxuryhotelschool.fr.

Mengenai Luxury Hotelschool Paris

Ditubuhkan lebih 30 tahun yang lalu, Luxury Hotelschool adalah satu-satunya sekolah antarabangsa yang mengkhusus sepenuhnya dalam latihan pengurusan hotel mewah (hotel 5 bintang dan mewah) dan dalam sektor perkhidmatan kelas atas.

Berpusat di kampus ala Istana di Boulevard Haussmann, di daerah Opéra di Paris bersebelahan dengan gedung membeli-belah (Galeries Lafayette, Printemps), ia adalah satu-satunya sekolah di dunia yang membawa pelajarnya tidur di Istana. Luxury Hotels School menawarkan pelajar peluang untuk mengalami kemewahan dan memahami sihirnya.

Komitmen terhadap kecemerlangan, inovasi dan pengalaman praktikal menjadikannya pilihan utama bagi profesional hotel mewah masa depan.

Untuk kakitangan dalam industri perhotelan dan dalam syarikat perkhidmatan dan hospitaliti, Luxury Hotelschool menawarkan kursus latihan profesional khusus untuk membantu pelajar memahami tren baru dalam hubungan pelanggan dan menguasai kod khusus yang diperlukan untuk mengoptimumkan perjalanan dan pengalaman pelanggan.www.luxuryhotelschool.fr

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2218817/Luxury_Hotelschool_Paris.mp4
Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/68f34b50-luxury_hotelschool_paris.jpg
Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/e7465905-luxury_hotelschool__paris_logo.jpg

Luxury Hotelschool Paris Campus

Luxury Hotelschool Paris Logo