Sambut Masa Depan yang Lebih Hijau: Sertai Lawatan Solar Kebangsaan Tahunan ke-28 Persatuan Tenaga Solar Amerika pada 6-8 Oktober

26 1 Embrace a Greener Future: Join the American Solar Energy Society's 28th Annual National Solar Tour on October 6-8

BOULDER, Colo., 5 Okt 2023 — Pada hujung minggu ini, American Solar Energy Society (ASES) menjemput semua orang untuk menyertai Lawatan Solar Kebangsaan Tahunan ke-28, lawatan 50 negeri yang mempamerkan kuasa dan potensi tenaga solar dan ciri-ciri mampan. Dengan ratusan lawatan menarik yang berlangsung di seluruh negara, ada sesuatu untuk semua orang. Layari senarai lawatan yang tersedia di laman web Lawatan Solar Kebangsaan di nationalsolartour.org/map dan pilih lokasi lawatan yang anda ingin hadiri.


Attend an in-person or virtual tour near you this weekend! RSVP at nationalsolartour.org.

“Lawatan Solar Kebangsaan membolehkan individu prospektif mendapatkan jawapan kepada soalan mereka oleh jiran yang berpengetahuan, bukan jurujual. Lawatan termasuk rumah, sekolah, perniagaan, gereja, dan organisasi masyarakat yang telah menjimatkan wang dengan menggunakan sistem mampan dan solar untuk membantu mewujudkan masa depan yang lebih bersih dan mampan.” menurut Ella Nielsen, Pengarah Keahlian dan Penglibatan di ASES. Para peserta boleh mengharapkan untuk memperoleh pengetahuan tentang bagaimana teknologi mampan berfungsi, manfaatnya, dan bagaimana mereka boleh menggabungkannya ke dalam kehidupan mereka sendiri.

Sorotan Lawatan

  • Friends Meeting School Solar Site6 Okt di Ijamsville, MD
  • It’s Always Sunny In Malvern, PA6 Okt di Malvern, PA
  • Orlo & Mary – Rumah Net Zero PLUS7-8 Okt, di Rogers AR
  • Sequim Energy Demonstration House7 Okt di Sequim, WA
  • Lawatan Maya Solar Cooker International melalui Manfaat Memasak Solar – Maya
  • The Byrom House6 Okt di Irving, TX
  • Sekolah Washington Waldorf – Lawatan Maya
  • Yunzow Family Farm7 Okt di Lilburn, GA

Untuk memastikan pengalaman optimum untuk semua peserta, ASES menggalakkan individu untuk RSVP untuk lawatan yang mereka ingin hadiri. RSVP bukan sahaja menjamin tempat anda tetapi juga membantu penganjur merancang bilangan peserta.

Sertai ribuan individu pada hujung minggu ini dalam meraikan kuasa bersih dan mampan tenaga solar di Lawatan Solar Kebangsaan. Bersama-sama, marilah kita menerangi masa depan yang lebih cerah dan hijau.

Penaja Lawatan Solar Kebangsaan, Bluetti dan Exact Solar telah memainkan peranan penting dalam membantu ASES membawa acara ini kepada masyarakat.

SUMBER American Solar Energy Society