Rhino Rescue Meningkatkan Ke Arah Masa Depan Perbekalan Bantuan Pertama Dengan Tahun Baru 2024

(SeaPRwire) –   Mempropulsi Langkah-langkah Menghidupkan Dengan Inovasi Ramah Pengguna Pada 2024

SHANGHAI, Jan. 23, 2024 — Ketika Tahun Baru bermula, Rhino Rescue, sebuah pembuat global dalam bekalan pertolongan cemas terkemuka, ingin mengambil masa untuk merenung dan menghargai pencapaian cemerlangnya pada 2023. Dengan peningkatan jualan yang menakjubkan sebanyak 580% di laman sesawang berdiri sendiri syarikat, jenama ini benar-benar telah terbang ke altitud baru. Berdasarkan kejayaan ini, Rhino Rescue bangga untuk mengumumkan matlamat ambisiusnya untuk tahun depan, meletakkan asas untuk perjalanan yang menggembirakan sepanjang 2024.

Rhino Rescue Courdura Mini IFAK
Rhino Rescue Courdura Mini IFAK

“Kami amat bangga dengan pencapaian yang telah kami capai dalam tahun lepas. Dedikasi dan usaha pasukan kami telah meningkatkan kami ke altitud baru, dan kami yakin dalam keupayaan kami untuk teruskan trajektori naik ini. Apabila kami meninjau balik 2023, kami dipenuhi rasa syukur terhadap tonggak yang telah kami capai dan pelajaran yang telah kami ambil. Kini, dengan semangat baru, kami dengan penuh keghairahan menyambut peluang yang terbentang di hadapan pada 2024.”, kata Jenny Lee, CEO Rhino Rescue.

Kembali ke 2023: Menyambut Tonggak dan Pencapaian dalam Perjalanan Rhino Rescue

Jangkauan Global: Dengan produk pertolongan cemas dijual di 96 negara di seluruh dunia, Rhino Rescue berjaya meluaskan jangkauan pasarannya, memberi kesan global. Usaha kemanusiaan syarikat tidak dapat dipertikaikan, telah membantu menyelamatkan lebih 100,000 nyawa. Pencapaian ini merupakan bukti dedikasi dan keberkesanan produk Rhino Rescue.

Perkongsian Antarabangsa: Rhino Rescue telah membentuk kolaborasi penting dengan lebih 150 organisasi. Perkongsian dengan entiti seperti Nanoq Guide Services & Survival Training di USA, Medicina Táctica Colombia, Jednostka Strzelecka 3102 GRYF di Poland, BOSPOLAND, dan BEAR-N Academy di Perancis telah meningkatkan lagi keupayaan dan kepakaran Rhino Rescue.

Produk Berkembang: Untuk terus berinovasi dan memenuhi keperluan pelanggan yang berubah, Rhino Rescue telah memperkenalkan kira-kira 50 pakej produk baharu. Antara penambahan menarik termasuklah dua kit kecederaan: Cordura mini IFAK, CMS mini IFAK, dan bekalan perubatan seperti pneumothorax access kits, produk berasaskan kitosan, twin-pack chest seals, dan gauze bergerak cepat. Kemas kini produk ini menunjukkan komitmen Rhino Rescue untuk sentiasa berada di garis hadapan teknologi penyelamat nyawa dan menyediakan penyelesaian terbaik untuk keadaan kecemasan.

Penjualan Meningkat: Rhino Rescue telah menyaksikan peningkatan prestasi pasarannya, dengan laman sesawang syarikat menyaksikan peningkatan jualan sebanyak 580%. Selain itu, jualan di Amazon juga meningkat sebanyak 173%, menunjukkan permintaan yang semakin meningkat terhadap penyelesaian penyelamat nyawa Rhino Rescue.

Johanna Decker, seorang EMT/Paramedic dari Jerman yang juga pelanggan setia Rhino Rescue, telah mengubah semangatnya terhadap pemuliharaan hidupan liar kepada misi seumur hidup untuk pemuliharaan badak. Pertemuan Johanna dengan badak yatim dan menyaksikan penderitaan serta daya tahannya telah mengapi-apikan tekadnya untuk meningkatkan kesedaran mengenai krisis pemburuan haram dan menyokong usaha pemuliharaan badak. Beliau sukarela di pusat penjagaan badak yatim, di mana beliau menyedari pentingnya melengkapkan wira hidupan liar dengan bekalan perubatan penting. “Saya amat bersyukur apabila menerima produk Rhino Rescue dan membawanya ke Namibia. Saya tahu bahawa kakitangan APU kini dilengkapi dengan sempurna untuk kecemasan dan ini memberi saya perasaan yang sangat baik. Ini merupakan bantuan besar untuk pemuliharaan badak. Saya berharap mereka tidak perlu menggunakannya, tetapi apabila mereka bersedia untuknya? Ia akan membantu banyak.”, kata Decker.

Menyambut 2024: Memberdayakan Masa Depan Rhino Rescue Dengan Produk Terkini Untuk Kemudahan Penyelamatan Nyawa Yang Ditingkatkan

Rhino Rescue sedang bersiap untuk 2024 yang memberangsangkan, dengan rancangan untuk melancarkan lima produk baharu, termasuk dua kit pertolongan cemas luar yang dilindungi paten. Syarikat juga dijangka akan mempamerkan di enam acara industri, terutamanya Arab Health 2024 pada akhir Januari. Langkah strategik ini dijangka akan memperkukuh pertumbuhan Rhino Rescue dan menguatkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam industri.

Siasatan Media:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.